تاريخ: ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۳ دي ساعت ۱۰:۳۶ کد مطلب: 32069
 آموزش همگانی، کلید پیشگیری در حوادث

آموزش همگانی، کلید پیشگیری در حوادث

جلسه کارگروه تخصصی امداد و نجات شهری ستاد مدیریت بحران شهرستان تربت حیدریه با هدف هم اندیشی بین دستگاه های دخیل و بررسی آخرین وضعیت شهر در ارتباط با آمادگی قبل و حین وقوع بحران و جلوگیری از آن در محل جمعیت هلال احمر، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان تربت حیدریه ، در این جلسه آقای یدالهی، نماینده ی محترم فرماندار ضمن تسلیت شهادت حضرت معصومه (س) و رحلت آیت اله هاشمی رفسنجانی به اهمیت تشکیل کارگروه شورای مدیریت بحران در جلوگیری از خطرات احتمالی در حوادث طبیعی و غیر مترقبه و اهمیت آموزش همگانی در بین اقشار مختلف در سطح شهرستان اشاره کرد.

رضا مومن زاده معاون مدیر عامل و رییس هلال احمرشهرستان، در این جلسه پیشنهاد شرکت در مانورهای لحظه صفر ، اهمیت به موضوع جامعه ایمن و تاب آور و لزوم آمادگی جامعه در برابر بحران ،رسالت شهرستان آمادگی هر خانواده در برابر مخاطرات در قالب طرح خادم می باشد که 1200 خانوار در شهرستان می بایست مورد آموزش قرار گیرند که این طرح از ابتدای بهمن ماه آغاز خواهد شد ،امنیت صحنه حادثه توسط پلیس در حوادث جاده ای مورد جدیت قرار گیرد را مطرح کرد.

مومن زاده نیز در این جلسه نسبت به ایجاد اهمیت آموزش و طرح خادم (خانواده آماده در مخاطرات ) در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: ارائه آموزش های مستمر در سطح وسیع با هدف پیشگیری و آمادگی عموم مردم در مقابله با سوانح و حوادث امری ضروری به شمار می رود که توجه بیشتری را در زمینه آموزش می طلبد.

وی نیز در این جلسه پس از تشریح کلیات گفت: اکنون فرصتی پیش آمده تا با همکاری و هم اندیشی تمامی اعضاء سازمان های دخیل در مدیریت بحران حوزه های مختلف شهری، نقاط ضعف و آسیب های مدیریت بحران در شهرستان را در زمان بروز سوانح و حوادث مورد بررسی قرار دهیم و در نهایت رافع مشکلات جامعه بوده و منشا اثر خیر برای مردم باشیم.

در این جلسه، اعضای کارگروه پس از ارائه نظرات و برنامه های پیشنهادی خود و اهمیت تشکیل جلسات کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی بصورت مستمر، تدوین شرح وظایف کارگروه، تهیه جدول زمانی در خصوص برنامه ریزی کارکرد کارگروه و پیگیری مصوبات قبلی تا حصول نتیجه به مهمترین مسائل پیش روی این کارگروه پرداختند.

یدالهی ، برخی از سیاست های فوق را به این شرح عنوان نمود: ایجاد مدیریت واحد برای فرماندهی بحران،پیشگیری و کاهش خطر پذیری ناشی از زلزله ها ( افزایش ضریب ایمنی در ساخت و سازها)، کاهش آسیب پذیری وضعیت موجود شهرستان در برابر زلزله با محوریت حفظ جان انسان ها از طرق مختلف، همچنین سناریوی با همفکری و همکاری سازمان ها برای به حداقل رساندن مخاطرات احتمالی در سطح شهرستان تنظیم گردد.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی