پربیننده‌ترین ها
گفتگو
بازدید سرزده فرماندار شهرستان از جمعیت هلال احمر تربت جام
فرماندار شهرستان از جمعیت هلال احمر تربت جام بازدید کرد
۱۴۰۰/۶/۲۹

مانور پدافند غیر عامل با همکاری دستگاه های اجرایی برگزار گردید.
همزمان با هفته پدافند غیر عامل مانور با محوریت حملات موشکی در دبیرستان مهدی زاده شهرستان تربت جام برگزار گردید
۱۳۹۶/۸/۱۳

جلسه شورای اداری شهرستان
گزارش رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه شورای اداری شهرستان تربت جام
۱۳۹۵/۱/۷

گفتگو با احمد شامی نجاتگر پایگاه امداد جاده ای صالح آباد تربت جام
کاراته کار ، نوازنده و امدادگر ! شاید باور پذیر نباشد اما احمد شامی نجاتگر 36 ساله پایگاه امداد جاده ای تربت جام در همه این کارها دستی بر آتش دارد او که دو دختر 5 ساله و 6 ماهه دارد از خاطرات و تجربیاتش با ما می گوید و معتقد است که موسیقی ، امداد و ورزش نه تنها از هم جدا نیستند که مکمل یکدیگر نیز هستند .
۱۳۹۳/۱۰/۲۳

اموزش 550 نفر از روستاییان شهرستان تربت جام
در راستای طرح امدادیار روستا جمعیت هلال احمر تربت جام توانست از سهمیه ابلاغی استان عبور کند
۱۳۹۳/۹/۱۳
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ آذر ساعت ۱۰:۴۵ کد مطلب: 30808
 قدری برای دیگران زندگی کنیم
گفتگو با علی سلطان کاظمی ، رئیس شعبه هلال احمر تربت جام
علی کاظمی که 8 سال است به عنوان رئیس هلال احمر شعبه تربت جام فعالیت می کند معتقد است وقتی در جایی مشغول انجام وظیف هستی که خروجی اش بسط وگسترش نشاط وامید به آینده در زندگی مردم است دلزدگی در کار معنا ومفهومی ندارد یا او که خدمت در هلال احمر را بزرگترین ودیعه خداوند می داند درباره فعالیت جاری وبرنامه های آتی هلال احمر تربت جام به گفتگو نشستیم.
1-لطفاً در ابتدا کمی از خودتان بگوئید؟
اینجانب علی سلطان کاظمی از سال 1370 وارد جمعیت شدم واز سال 1387 به عنوان رئیس شعبه جمعیت هلال احمر شهرستان تربت جام انتخاب و با همدلی و همیاری همکاران- امدادگران- داوطلبان –جوانان و اعضای شورای اجرایی جمعیت هلال احمر با هدف تلاش برای ارتقای سطح امدادی-فرهنگی و بشردوستانه جمعیت شهرستان در حال فعالیت هستیم و این افتخار را هم داشته ام که در حوزه های مختلفی در جمعیت کار کنم.
2- آشنایی شما با هلال احمر از چه زمانی آغاز شد؟
آشنایی اینجانب با جمعیت هلال احمر با انجام فعالیتهای امدادی و داوطلبانه و حضور مستمر در عملیاتهای امدادی شروع و پس از مدتی به استخدام جمعیت در آمده و الحمدالله تا کنون نیز سعادت و افتخار خدمت در این نهاد مردمی و مقدس نصیب حقیر شده است و ادامه دارد.
3- کارمندی و ریاست شما را از داشتن روحیه داوطلبانه دور نکرده است؟
وقتی فرد در جایی مشغول انجام وظیفه است که خروجی اش بسط و گسترش نشاط و امید به آینده در زندگی مردم است و وقتی کار خیر و نیک در راه خدا و به خاطر خلق خدا انجام می شود خستگی در آن معنا و مفهومی ندارد که هیچ بلکه باعث سربلندی و احساس آرامش فرد هم می شود و مسلماً چنین اتفاقی نیفتاده و نخواهد افتاد.
4- آیا می شود هم رئیس خوبی و هم امدادگر خوبی باشی؟
چون هدف فقط خدمت به مردم است و با خدمت می توان لبخندی به لبان نیازمندی نشاند پس می شود هم رئیس خوبی و هم امدادگر خوبی باشی.
5- پیشنهاد شما برای ارتقاء سطح خدمات و کیفی تر شدن فعالیتهای امدادگران و جوانان و داوطلبان چیست؟
به نظرم هر گونه اقدام و تلاش در شرایط آرام امروز سرمایه و ذخیره ای برای روزهای بحران خواهد بود. ما نیازمند یک نقشه راه برای تمام بخش ها هستیم . برای اینکه جمعیت هلال احمر چابک تر ، کارآمدتر و اثر بخش تر باشد به نظرم برنامه ریزی های آتی باید در راستای توجه مضاعف به رده عملیاتی جمعیت باشد و جهت کیفی تر شدن فعالیتهای امدادگران و جوانان پیشنهاد می کنم مسولین محترم جمعیت هلال احمر مرکزی بتوانند طرح امریه سربازی تحت عنوان (امدادگر سرباز) یا سرباز امدادگر را در هلال احمر مصوب کنند و نیز مجوز کسر خدمت سربازی برای نجاتگران تخصصی و بی ادعای هلال احمر را اخذ و ابلاغ کنند و با این طرح جمعیت هلال احمر در امر خدمت رسانی و کیفی سازی و جذب نیرو دگرگون می شود.
6- بهترین طرح یا برنامه ای که در هلال احمر اجرا می شود از نظر شما کدام است؟
می دانیم لازمه یک کار مفید و اثر بخش ، داشتن یک برنامه جامع و هدفمند برای حال و آینده و همچنین شناختن نقطه ضعف در هر سیستم است به نظر من طرح امداد و نجات نوروزی بهترین طرح در جمعیت هلال احمر می باشد چون در ایام نوروز کلیه آحاد مردم با خانواده های خود به سفر و دید و بازدید هستند ولی کارکنان جمعیت هلال احمر در این ایام در خدمت مسافرین نوروزی و بصورت آماده باش و بویژه خانواده ها آنان هم صبوری می کنند و در این ایام از همه چیز محروم می شود.
7- بیشترین حوادث در شهر شما که با آن دست به گریبانید چیست؟
بیشترین حوادث در این شهر تصادفات جاده ای و سیلاب می باشد.
8- برای آمادگی هر چه بیشتر در مواجهه با حوادث چه برنامه ای دارید؟
برنامه های آمادگی هلال احمر تربت جام در مواجهه با حوادث و سوانح عمدتاً با ساماندهی تیم های 5 گانه امداد و نجات جاده ای – کوهستان – سیلاب – آواربرداری و اسکان اضطراری توام با آموزش های تخصصی برای پاسخگویی در ساعات اولیه حوادث احتمالی پیش بینی و طراحی شده است. ضمناً اتاق آماده عملیات اضطراری و انبار امدادی و پایگاه جاده ای به عنوان مراکز فرماندهی و پشتیبانی از عوامل امدادی در زمان حادثه فعال و آمادگی خدمات دارد.
9- تعداد پایگاهها و برخی طرحهایی که در حال حاضر دارید را بفرمائید؟
تعداد پایگاههای جاده ای این شهرستان دو پایگاه امداد جاده ای شهید فیاض در محور تربت جام به مشهد در 25 کیلومتری شهرستان و پایگاه جاده ای کله مل در 45 کیلومتری محور تربت جام به صالح آباد و بصورت پایگاه ثابت فعالیت خود را آغاز و بحمدالله منشا خدمات زیادی به هموطنان بوده اند و در حال حاضر در نظر داریم با کمک خیرین و کمک جمعیت محترم هلال احمر استان نسبت به ساخت پایگاه کله مل اقدام نمائیم.
10- شیرین ترین و تلخ ترین خاطره کاری شما در هلال احمر را بفرمائید؟
کار و زندگی در جمعیت هر لحظه اش خاطره ای ثبت شدنی است در بهار سال 1392 متاسفانه شاهد سیل در منطقه صالح آباد و چند منطقه روستایی بودیم که به اتفاق کلیه پرسنل و نجاتگران 4 شبانه روز مشغول امداد و نجات و تجسس چند جنازه از داخل سیل بودیم که یک لحظه مشاهده کردم همه مانند اعضای یک خانواده با جان و دل مشغول انجام وظیفه هستند در آن لحظه احساس چندان خوبی به من دست داد این خاطره ای خوش از لحظاتی تلخ برایم بود.
11- کار در هلال احمر چه تاثیراتی بر روی شما و خانواده تان داشته است؟
خدمت در هلال احمر و خدمت به خلق الله والاترین آرمان انسانی است و هر کس چنین توفیقی نمی یابد ، بنده با افتخار خدمت در هلال احمر را بزرگترین ودیعه الهی دانسته و آثار و برکات آن را در زندگی دیده ام . آری شعار ((قدری برای دیگران زندگی کنیم)) با خدمت بی منت در هلال احمر معنا می شود.
12- کار زمین مانده ای که دوست داشتید انجام دهید اما هنوز محقق نشده است را برایمان بفرمائید؟
در سال 1391 با پیگیری هایی که انجام دادیم از جمله موافقت تهران و استان جهت ساخت انبارهای امدادی با توجه به اینکه انبارهای موجود پاسخگو زمان حوادث و همچنین آمار جمعیت شهرستان نمی باشد مقرر گردید که زمینی از طرف مسکن و شهرسازی به هلال احمر تحویل شود که تا الان موفق به دریافت زمین نشده ایم ولی باز هم پیگیر این موضوع هستیم تا انشاءالله بتوانیم انبارهای بزرگتری در شهرستان ساخته شود. و ناگفته نماند که با توجه به عدم منابع مالی جمعیت هلال احمر در شعبه این جمیعت دارای زمینی به ابعاد760 متر در بهترین موقعیت شهری می باشد که طرح ساخت آن با کاربری تجاری – اداری – درمانی به استان و تهران ارسال شده است که بعد از موافقت و تامین اعتبار اقدام خواهد شد.
13- آیا به امداد معنوی اعتقاد داریداگر نکته خاصی در این زمینه در ذهنتان است بفرمائید؟
خدای متعال در قرآن کریم تاکید می کند که نجات جان یک نفر همانند نجات همه انسانهاست و من هم کار خیر و کمک به دیگران را دوست داشته و دارم.
14- کارکردن در هلال احمر خراسان رضوی چه امتیازات و تفاوتی با سایر استانها دارد ؟
کارکردن در هلال احمر خراسان رضوی به برکت وجود مرقد مطهر حضرت امام رضا (ع) مسئولیت ما هلال احمری ها را دو چندان کرده است همانطوریکه مستحضرید سالانه چند میلیون نفر زائر از داخل و خارج از کشور جهت زیارت به مشهد مقدس مشرف و می توان به یکی از طرح هایی که جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با همکاری کلیه شعب با هدف کیفی سازی خدمت به زائرین پیاده امام رضا (ع) با عنوان طرح همسفران خورشید در این استان انجام می شود اشاره نمود.
15- حرف ناگفته ای اگر دارید بگوئید؟
از صمیم قلب از کارکنان زحمتکش ، خدوم و ایثارگر شعبه آقایان شیری – شیدایی –جهانگیری – نادریان – طالبی – برخوردار و احمدیان و خانمها شیری و ایوبی که به صورت تمام وقت در خدمت فعالیتهای جمعیت هستند و البته از خانواده های محترمشان که زمینه حضور این بزرگواران را به ویژه در ساعات غیر اداری و ایام تعطیل فراهم می کنند قدردانی کنم. از نجاتگران – جوانان – داوطلبان و اعضای محترم شورای اجرایی که به حق بازوان توانمند جمعیت بوده اند و همواره در همه عملیاتها از خود گذشتگی با تمام توان حضور پیدا کردند تشکر ویژه دارم و امیدوارم شاهد توجه بیش از پیش سیاست های جمعیت بویژه در مبحث مالی – امکانات و نیرو نسبت به رده صف باشیم.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی