تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۳
هلال احمر را باید نجات داد
دکتر سید مجتبی احمدی در گفت‌وگو با «شهروند»: هلال با خلأ عظیم و وحشت‌آوری مواجه می‌شود احسان نصیری در گفت‌وگو با «شهروند»: سال‌هاست ناوگان حمل‌ونقل جمعیت به روز نشده است
دکتر سید مجتبی احمدی در گفت‌وگو با «شهروند»: هلال با خلأ عظیم و وحشت‌آوری مواجه می‌شود. 
مقابله با سیل، زلزله، آتش‌سوزی، ارسال کمک، اعزام عوامل امدادی، درمانی و ایجاد حس تعاون و تفاهم و دوستی و نیکوکاری بین مردم، تأمین اقلام دارویی و...؛ کمتر کسی است که این روزها از آسیب هر یک از این بلایای طبیعی و بلایاهای خانمانسوز دیگر چیزی نشنیده باشد و کمتر کسی است که هر یک را به نوعی تجربه نکرده باشد. آن هم در زمانی که ایران یکی از ١٠ کشور حادثه‌خیز جهان دانسته می‌شود و از هر ۴۲حادثه و بلایی که در دنیا وجود دارد، تعداد ٣۴ مورد آن در ایران اتفاق می‌افتد؛ این آمار بر تن همه ما لرزه می‌اندازد. در این میان جمعیت هلال‌احمر است که نور امیدی بر دل مردم می‌تاباند و بی‌ادعا نامی از خود به میان نمی‌آورد. حادثه‌های اخیری که نیازی به کنکاش زیاد برای به خاطر آوردن ندارند، آنچه در زلزله بم گذشت، آنچه در حادثه ساختمان پلاسکو اندوه بر دلمان نشاند و کمی نزدیک‌تر آنچه از ٨ روز جدال سخت با ناآرامی طبیعت در اکثر نقاط سیل‌خیز گذشت، همه و همه گویای یک نکته هستند و بی‌ادعایی یک جمعیت را در پی دارند. حالا این جمعیت بی‌ادعا با داوطلبانی بالغ بر دو‌میلیون نفر و اظهار نمایندگان مجلس به اینکه هیچ سازمان دیگری مانند هلال‌احمر نمی‌تواند خدمت‌رسانی کند، با ابهام در بودجه خود مواجه است.
هلال را باید نجات داد
دکترسید مجتبی احمدی، رئیس هلال‌احمر خراسان رضوی در گفت‌وگو با «شهروند» اظهار کرد: ما یک موسسه خیریه، غیرانتفاعی و عمومی هستیم. در روند ٦٠ ساله جمعیت هلال‌احمر ٤٢‌درصد از حق‌الثبت متعلق به هلال‌احمر بوده است. جمعیت هلال‌احمر بودجه خود را از محل خزانه و مردم جذب، هدایت و مدیریت می‌کند. حجم اصلی این پرداخت متعلق به حقوق و مزایای پرسنل، درمان‌های اضطراری، حضور در سوانح و... است. وی گفت: اقدامی که در کمیسیون تلفیق بودجه ٩٦ انجام شد و مجلس شورای اسلامی عملا سکوت کرد، جمعیت را با خلأ عظیم و وحشت‌آوری مواجه خواهد کرد. احمدی ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور در گذشته در جهت توانبخشی معلولان خصوصا برای قشر محروم فعالیت‌هایی انجام می‌داد که وظیفه ساخت پروتز و اعضای مصنوعی آن به عهده جمعیت هلال‌احمر است. سودی که جمعیت برای این بخش پرداخت می‌کند، بسیار ناچیزاست. وی با اشاره به سازمان امداد و نجات به‌عنوان سازمان متولی بخش پاسخگویی به سوانح گفت: خدمات در این سازمان نیاز به تقویت دارند و اکنون با خلأ ناگهانی و از دست‌دادن عقبه مالی روبه‌رو شده و پشتیبانی مالی آنها قطع می‌شود. احمدی در پایان گفت: با توجه به فعالیت جوانان این مرز و بوم خصوصا در روزهای بحرانی اخیر، جمعیت هلال‌احمر را باید نجات داد.
.