تاریخ: ۱۳۹۷/۹/۶
برگزاری جلسه هماهنگی مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس

برگزاری جلسه هماهنگی مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر سرخس: محمد رضائی رئیس جمعیت هلال احمر در این جلسه ضمن تبریک هفته بیسج و وحدت با اشاره به راهنمای انجام مانور زلزله و ایمنی مدارس و با توجه به محله محور بودن آن در شهر، برای انجام این مانور از همه دستگاههای متولی در این زمینه خواست نهایت همکاری و تلاش خود را داشته باشند

محمد رضائی  رئیس جمعیت هلال احمر ، رئیس کارگروه امدادو نجات شهرستان  در جلسه هماهنگی مانور هفت آذرماه در شهرستان سرخس اظهار کرد: هدف از اجراي اين مانور در تمامی مدارس سطح شهرستان، افزايش سطح آگاهي دانش‎آموزان درباره زلزله و ايجاد آمادگي آنان براي انجام واكنش‎هاي رفتاری صحيح و سريع در برابر این پدیده طبیعی است .

وی با اشاره به هماهنگی مناسب بین دستگاه‎های عملیاتی و امدادی شهرستان برای برگزاری این مانور خاطرنشان کرد: خوشبختانه هماهنگی مناسبی بین دستگاه‎های برگزار کننده مانور از جمله آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‎ ها  وجود دارد که همین موضوع ما را به برگزاری مطلوب این مانور امیدوار می‎سازد.

رضائی  با اشاره به مصوبات جلسه هماهنگی برگزاری مانور هشت آذر تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد، آموزش و پرورش شهرستان اسامی مدارس منتخب را اعلام کند تا با همکاری جمعیت هلال احمر، آتش‎نشانی و اورژانس 115، برنامه‎های آموزشی و آماده‎سازی مانور به شکل نمادین در این محیط‎ های آموزشی انجام پذیرد..در این جلسه نیز قرار شد مربیان امداد جمعیت هلال احمر به آموزشگاه های منتخب اعزام و آموزشهای لازم رابه دانش آموزان بدهند.

گفتنی است مانور همزمان با سراسر کشور بین ساعت 9:30دقیقه صبح روز چهارشنبه 7 آذر ماه امسال در مدرسه دخترانه 15 خردادبرگزار خواهد شد

 این جلسه در اتاق مدیریت آموزش و پروش شهرستان و با حضوردکتر عباس دادمحمدی مدیریت آموزش پرورش  وبرادر محمد سندگل معاونت پرورشی برگزار شد