تاریخ: ۱۳۹۸/۴/۳۰
در دیدار رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران با مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی عنوان شد
میزبانی از مهاجران در سالیان متمادی نشاندهنده مهمان‌پذیری و قلب مهربان ایرانیان است/بهرمندی بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مهاجر افغانستانی از خدمات مرکز آگاهی از خطرات مین هلال احمر در مرز دوغارون/تبعیض‌های قومی و نژادی بازیابی همبستگی کامل ملت افغانستان را طولانی کرده است

میزبانی از مهاجران در سالیان متمادی نشاندهنده مهمان‌پذیری و قلب مهربان ایرانیان است/بهرمندی بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مهاجر افغانستانی از خدمات مرکز آگاهی از خطرات مین هلال احمر در مرز دوغارون/تبعیض‌های قومی و نژادی بازیابی همبستگی کامل ملت افغانستان را طولانی کرده است
♦ رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران در دیدار با مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: میزبانی ایران از مهاجران به خصوص از افغانستان و عراق در سالیان متمادی نشاندهنده مهمان‌پذیری و قلب مهربان ایرانیان است درحالیکه روند پذیرش پناهندگی و میزبانی در بسیاری کشورها از جمله سوئیس متفاوت است.
رتو اشتوکر که اصالتا سوئیسی و اهل منطقه پازل در مرز آلمان وفرانسه است، در دیدار با دکتر سیدمجتبی احمدی، در ساختمان صلح خراسان رضوی با اشاره به اجرای دو پروژه مشترک مرکز حمایت از بهبودیافتگان در گلشهر مشهد و نیز مرکز آموزش آگاهی از خطرات مین در مرز دوغارون تایباد افزود: هر نوع کمکی که لازم باشد در راستای دسترسی بیشتر به افراد آسیب‌پذیر و حمایت از آنان انجام شود باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار تاسف کرد: تبعیض‌های قومی و نژادی بازیابی همبستگی کامل ملت افغانستان را طولانی کرده است.
اشتوکر با بیان اینکه امیدوار به بهبود شرایط امنیت در افغانستان هستیم اجرای پروژه های مشترک همکاری میان صلیب سرخ و هلال احمر ایران با مشارکت بخش غیردولتی ویژه اتباع در مشهد را نمونه‌ای از استفاده درست از منابع و نیز پروژه آگاهی از خطرات مین در مرز دوغارون را موفق و تاثیرگذار، اعلام کرد.
رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران خاطرنشان کرد: در سالهای ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ در برخی مناطق افغانستان بالاترین آمار مصدومیت‌ها را از مین و جراحت‌های ناشی از آن داشتیم که حدود ۷۰۰ هزار نفر از این موضوع آسیب دیدند.
وی افزود: گاهی حمایت ها از آسیب‌دیدگان بیشتر جسمی و معطوف به تامین نیازهای اولیه است اما در مرکز حمایت از بهبودیافتگان مشهد نیازهای روانی و روحی افراد نیز مطرح و مدنظر است.

آموزش ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مهاجر افغان از خطرات مین
♦مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این دیدار ضمن خیرمقدم و ارائه گزارشی از وضعیت خدمات هلال احمر در خراسان رضوی گفت: در سال‌های اخیر از بدو راه‌اندازی مرکز آگاهی از خطرات مین تایباد تاکنون بیش از ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از مهاجران افغان از دوره‌های آموزشی آن بهره بردند.
دکتر سید مجتبی احمدی افزود: بیش از ۳۰ میلیون زائر و گردشگر همه ساله به مشهد مقدس مشرف می‌شوند که ارائه خدمات امداد و نجات و سایر موارد مرتبط با هلال احمر استان است.
وی افزود : حدود ۶ درصد جمعیت استان به پناهندگان و مهاجران غیرایرانی اعم از افغانستان، عراق و پاکستان و سایر کشورها هستند.
مدیر عامل هلال احمر خراسان رضوی تاکید کرد: همه مردم ایران آرزوی صلح و آرامش در افغانستان را دارند اما این آرزو  برای خراسانی‌ها از دیرباز بیش از دیگران بوده است.
وی افزود: بازدیدهای میدانی از روند پیشرفت این دو پروژه ضمن آگاهی‌بخشی و بهبود در تعالی اهداف بشردوستانه موثر است و باعث تسهیل روابط و تعاملات بیشتر می‌شود.
گفتنی است خانم باربارا ریزولی، مسئول عملیات کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در ایران نیز در این دیدار اشتوکر را همراهی می‌کرد.