تاریخ: ۱۳۹۸/۵/۱۱
نخستین اردوی معرفتی و شناختی دبیران کانونهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشوردر نیشابور
نخستین اردوی معرفتی و شناختی دبیران کانونهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با حضور معاون دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور و مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی ، در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد

نخستین اردوی معرفتی و شناختی دبیران کانونهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور با حضور معاون دانشجویی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور و مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی ، در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی در آیین اختتامیه اردوی خواهران و افتتاحیه برادران که همزمان برگزار شد ، اظهار کرد: جامعه ما جامعه آسیب پذیری است و برای آمادگی در مقابل حوادث و سوانح باید جوامع محلی را تقویت کرد.

دکتر سید مجتبی احمدی در مراسم پایانی نخستین دوره اردوی کشوری هلال معرفت رضوی با حضور دبیران کانونهای دانشجویی هلال احمر دانشگاههای آزاد اسلامی در سالن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور افزود: جوامع دانشجویی از بهترین جوامع محلی هستند.
وی ادامه داد: این اردو با همت دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور و همکاری جمعیت هلال احمر در سازمان جوانان با حضور ۲۰۲ واحد دانشگاهی از سراسر کشور و ۹۰۰ نفر از اعضای جوان کانون های دانشجویی جمعیت هلال احمر در دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: هدف این اردو توانمندسازی جوامع محلی و افزایش مهارت های جوانان عزیز ما به عنوان قشر فعال جامعه است که در زمان بروز حوادث و سوانح وظایف و نقش خودشان را به عنوان یک جامعه بسیار نقش آفرین بدانند و بتوانند ایفا کنند ضمن این که حوادث و بلایای اطراف خود را بشناسند و به دیگران هم کمک کنند.
دکتر احمدی افزود: در این اردو مانورهای متعددی در بخش حمل مصدوم، پانسمان، تغذیه اضطراری، احیای ریوی - قلبی، بانداژ و اسکان اضطراری انجام شد که این آموزش ها باعث می شود جوانان ما در هنگام بروز حوادث داوطلبان امدادرسان در کنار جمعیت هلال احمر باشند.
وی اضافه کرد: حدود دو میلیون نفر عضو داوطلب در سنین مختلف در جمعیت هلال احمر کشور وجود دارد که در زمان  بروز حوادث می توانند به عنوان اعضای اصلی و کمک رسان در خدمت جمعیت هلال احمر باشند.
 
.
رئیس جمعیت هلال احمر نیشابورنیز در این مراسم گفت: در این اردو در دو بخش خانمها و آقایان آموزش های تئوری و عملی امداد و نجات ،  احیای قلبی ، ریوی ، اطفای حریق و کارگاههای صعود و فرود برگزار شد

اسماعیل شاه بیگی ادامه داد : خروجی این اردو برگزاری مانور بزرگ  امداد و نجات بود که در آن عملیات تخلیه اضطراری ، اطفای حریق ، صعود و فرود از ساختمان دانشگاه به منظور خروج افراد گرفتار فرضی از پشت بام  حمل مصدوم ، کاوش توسط تیم سگهای زنده یاب مصدوم فرضی و در نهایت اسکان اظطراری بود

وی در خاتمه گفت : هدف از این آموزشها و مانورها نزدیک شدن به تحقق شعار (( در هر خانواده یک امدادگر )) می باشد