تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۷
جمع‌آوری ۳۰۰ میلیون تومان برای مردم سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان
مدیرعامل جمعیت هلال‎احمر خراسان رضوی گفت: میزان کمک‌های نقدی مردم خراسان رضوی به سیل‌زدگان سیستان‌وبلوچستان از طریق ۱۲۱ پایگاه جمع‌آوری کمک‌های مردمی هلال‌احمر در استان به رقم ۳۰۰ میلیون تومان رسیده است.
سیدمجتبی احمدی، مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی، ، در خصوص کمک‌های مردم این استان که به مردم سیل‌زده سیستان‌وبلوچستان شده است، گفت: این کمک‌ها صرفاً کمک‌های نقدی و جدا از کمک‌های است که از طریق سامانه کدهای دستوری #۱۱۲* و یا شماره حساب ۹۹۹۹۹ تمامی بانک‌ها به صندوق‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی هلال احمر استان داده شده است و مردم کماکان می‌توانند کمک‌های خود را از این راه‌ها ارسال کنند.

وی عنوان کرد: همچنین محموله کمک‌های مردمی متنوعی از جمله اقلام غذایی، وسایل گرمایشی مانند پتو و ست بهداشتی نیز تاکنون از مشهد به مناطق آسب‌زده سیستان‌وبلوچستان ارسال شده و علاوه بر این، کمک‌هایی نیز از انبارهای امدادی داشتیم. همچنین ۷۲ نفر در قالب ۱۵ گروه به بخش تلنگ شهرستان قصرقند سیستان‌و‌پلوچستان در قالب کمیته و امدادی اعزام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی بیان کرد: این گروه‌های اعزامی ۵۹ چادر اضطراری را برای مردمی که سر پناهی نداشتند نصب و بیش از سه هزار بسته غذایی نیز بین ۶۶ روستای این مننطقه توزیع کردند.

احمدی تصریح کرد: گفتنی است که برخی از خیران، گروه‌های جهادی و مردمی که تمایل دارند کمک‌هایی را خودشان جمع‌آوری کنند و یا می‌خواهند کمک‌هایی را داشته باشند، باید توجه کنند که سیاست هلال‌احمر این است که از این گروه‌های مردمی و جهادی حمایت کند، تا این کمک‌ها به‌صورت عادلانه، مناسب و براساس اولویت‌ها و نیازهای مردم، بین سیل‌زدگان استان توزیع شود.

وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که در بسیاری از حوادث وجود دارد این است که مردم خودشان تمایل دارند کمک‌های خود را توزیع کنند، به دلیل اینکه این توزیع‌ها در مناطق سیل‌زده به‌صورت ناعادلانه انجام می‌شود، باعث می‌شود به نوعی بین مردم آن منطقه تبعیض ایجاد شود و مردم آن منطقه با خود گمان کنند که ما بین آن‌ها این تبعیض را قائل شده‌ایم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی تأکید کرد: از این رو توصیه ما این است که گروه‌های جهادی با هماهنگی هلال‌احمر کمک‌های خود را میان مردم توزیع کنند؛ چرا که ما باید کمک‌های ارسالی را براساس اولویت‌ها و نیازهای مردم در مناطق توزیع کنیم.

احمدی عنوان کرد: در حال حاضر بیشترین نیازی که مردم مناطق آسیب‌دیده دارند، لوازم‌خانگی گرمایشی مانند پتو، ست بهداشتی، اقلام غذایی مانند روغن، برنج و به‌ویژه مواد غذایی کنسروی است.

وی افزود: البته گفتنی است که ما از مردم خواهش می‌کنیم پوشاک مستعمل برای ما ارسال نکنند؛ چرا که این پوشاک را نمی‌پذیریم، زیرا اولاً که نوع پوشش مردم این استان متفاوت است و ثانیاً هم لباس‌های مستعمل توهین به کرامت و شخصیت افراد است و حتی ممکن است که این لباس‌‌ها موجب انتقال برخی از بیماری‌ها نیز شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: تعداد پایگاه‌های کمک‌های مردمی که در استان مستقر هستند، ۱۲۱ پایگاه است که این پایگاه‌ها روز بعد از حادثه سیل در استان سیستان‌وبلوچستان، توسط ۴۰۰ نفر از نیروهای داوطلب هلال‌احمر استان در ۲۳ شهر خراسان رضوی راه‌اندازی شد.