تاریخ: ۱۳۹۹/۲/۲۱
ویدئوکنفرانس رئیس جمعیت با معاونین، روسای سازمان‌ها و مدیران عامل استان‌ها: راهکارهای توسعه خانه‌های هلال و گسترش آموزش همگانی امداد در کشور بررسی شد
ویدئوکنفرانس رئیس جمعیت هلال‌احمر با مدیران عامل، معاونین و روسای سازمان‌ها برگزار شد. در این جلسه تعدادی از مدیران‌عامل و مدیران ستادی به ارائه نظرات خود درباره محورهای جلسه پرداختند. استاندار سیستان و بلوچستان نیز که برای دیدار با مدیران به مناسبت هفته هلال‌احمر به ساختمان هلال احمر استان آمده بود، خدمات ارزشمند هلال‌احمر را ستود.
ویدئوکنفرانس رئیس جمعیت هلال‌احمر با مدیران عامل، معاونین و روسای سازمان‌ها برگزار شد. در این جلسه تعدادی از مدیران‌عامل و مدیران ستادی به ارائه نظرات خود درباره محورهای جلسه پرداختند. استاندار سیستان و بلوچستان نیز که برای دیدار با مدیران به مناسبت هفته هلال‌ا
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه ویدئو کنفرانس رئیس جمعیت با معاونین و مدیران عامل ستادی این جمعیت با تبریک فرارسیدن روزجهانی صلیب سرخ و هلال احمر گفت: اقدامات هلال احمر در خدمت رسانی به محرومان و مجموعه ای از کسانی که با مشکلات مادی مواجهند، بسیار ارزشمند است. 
احمدعلی موهبتی در این جلسه افزود: به نوبه خود از خدمات بی نظیر و بی بدیل اعضا و مسئولان هلال احمر که اولین کسانی هستند که در سختی ها، بحران‌ها و گرفتاری های مردم در صحنه حضور پیدا می کنند، تقدیر می کنم. 
موهبتی همچنین به خدمات شایسته و ارزشمند هلال احمر در مقابله با بیماری کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: سال 98، برای استان سیستان و بلوچستان سال بسیار سختی بود که سیل در استان، مشکلات زیادی ایجاد کرد اما با تمهیدات پیشگیرانه دستگاه ها و بویژه جمعیت هلال احمر، هیچ تلفاتی نداشتیم و خدمات اعضای هلال احمر در حوزه پیشگیری، بی نظیر بود. در اقدامات حین حادثه سیل نیز هلال احمر خدمات بی بدیلی به مردم ارائه کرد.
وی افزود: در حادثه خروج قطار زاهدان از ریل هم در کمتر از 4 ساعت، با ایثار و فداکاری امدادگران و اعضای هلال احمر که در این حادثه نقش آفرین بودند، مشکل برطرف شد. بنابراین بر خود لازم دانستم که در این جلسه از تمام مسئولان هلال احمر تقدیر و تشکر کنم و امیدوارم با تدبیر رئیس جمعیت و همکارانشان، نقش آفرینی هلال احمر در تمام عرصه های امدادی و بشردوستانه ادامه داشته و در خدمت به مردم سراسر کشور، اثرگذار باشند.
 
ملزومات توسعه و گسترش خانه‌های هلال در کشور
نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه با اشاره به تاکید رئیس جمعیت هلال احمر بر ضرورت توسعه و گسترش خانه های هلال، گفت: سه ظرفیت مهم برای توجه جدی به موضوع خانه های هلال وجود دارد، یک، مصوبه شورای بحران، دوم، تاکید رئیس جمهوری و سوم، حوادث و بحران های رخ داده در 2 سال اخیر در کشور. 
وی با تاکید بر اینکه لازم است به موضوع خانه های هلال همچون خانه های بهداشت در سراسر کشور و به عنوان کارویژه هلال احمر توجه کنیم، افزود: موضوع ایجاد خانه های هلال، طبق تفاهم نامه های امضا شده و ساختارهای وزارت کشور، صرفا ایجاد خانه هلال روستایی نیست بلکه خانه های هلال روستایی، شهری، بنگاه های اقتصادی و استفاده از ظرفیت NGO ها و شرکای ما در دولت در این حوزه مد نظر است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر افزود: مهمتر از ایجاد خانه های هلال و ایجاد ساختار و دفتر و ..... برای این خانه ها، شبکه سازی خانه های هلال است که یک کار تشکیلاتی به حساب می آید. در این حوزه با توجه به امکانات آی تی در کشور به راحتی می توان کارهای بزرگی انجام داد. مثال آن، سراهای محله است که به واسطه شبکه سازی این سراهای محله، به اشتراک گذاشتن و همپوشانی اطلاعات میسر شده است.
نصیری افزود:. باید موضوع خانه های هلال، از سوی حوزه جوانان و داوطلبان در شعب پیگیری شود. اگر خانه های هلال به عنوان کارویژه معاونان داوطلبان و جوانان و کارشناسان این حوزه ها قرار گیرد و در ساختار تشکیلاتی، مدیریت دبیرخانه را از این حوزه ها مطالبه کرده و از ظرفیت های ملی در این حوزه استفاده کنیم، توسعه خانه های هلال محقق می شود. در غیر این صورت، ایجاد این ساختار و بستر، دچار نقص خواهد شد. 
 
استراتژی موفق در حوزه آموزش؛ افزایش درک خطر مردم از مخاطرات است
دکتر سلطانی؛ معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه افزود: برای اجرای بدون آزمون و خطای برنامه‌های آموزشی، باید برنامه ای اساسی، پایه و جامع داشته باشیم که این موضوع از طرف دولت هم به ما تکلیف شده که برنامه ای مبتنی بر اسناد بین المللی و بالادستی داشته باشیم. این برنامه را معاونت آموزش هلال احمر آماده کرده است.
دکتر سلطانی تاکید کرد: استراتژی سازمان های بین المللی در حوزه کاهش مخاطرات؛ استراتژی افزایش درک خطر مردم از حوادث و بلایاست. هر چقدر آموزش دهیم اما مردم درکی از خطر نداشته باشند این آموزش ها موثر نخواهد بود. بنابراین مطابق این استراتژی، نقشه راه آموزش همگانی در هلال احمر آماده و بر این اساس، یک طرح جامع آموزش همگانی تدوین شده و اسفندماه سال گذشته به سازمان مدیریت بحران ارسال شده است.
لازم به ذکر است در جلسه ویدئو کنفرانس رئیس جمعیت هلال احمر با مدیران عامل استانی، محورهای سرعت حضور امدادگران در صحنه حوادث، آمایش سرزمینی پایگاه های مورد نیاز هلال احمر و حضور نیروهای عملیاتی در این پایگاه ها، راه اندازی و توسعه خانه های هلال، ضرورت توجه به آموزش های همگانی جمعیت و راهکارهای توسعه این آموزش ها، اجرای مانورهای ساعت صفر و لزوم آمادگی استان های معین برای پوشش حوادث و بحران های احتمالی، ایجاد سناریوی ویژه بحران برای پشتیبانی و پوشش حوادث و بحران های احتمالی، جست و جو و نجات در شهرهای بزرگ و ایجاد سامانه جامع آموزشی در کشور، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حمر به ساختمان هلال احمر استان آمده بود، خدمات ارزشمند هلال‌احمر را ستود.