تاریخ: ۱۳۹۹/۳/۲۱
گفت‌وگوی رئیس و دبیرکل با مدیران عامل هلال‌احمر استان‌ها از طریق ویدئوکنفرانس/تلاش برای برگزاری انتخاباتی پرشور/ آسیب‌شناسی خانه‌های هلال در سراسر کشور
رئیس و دبیرکل جمعیت هلال احمر صبح امروز سه شنبه 20 خردادماه در ویدئو کنفرانس با معاونین، روسای سازمان ها و مدیران عامل جمعیت هلال احمر استان ها در زمینه برگزاری انتخاب مجامع جمعیت هلال احمر و وضعیت خانه های هلال در سراسر کشور گفت و گو کردند.
رئیس و دبیرکل جمعیت هلال احمر صبح امروز سه شنبه 20 خردادماه در ویدئو کنفرانس با معاونین، روسای سازمان ها و مدیران عامل جمعیت هلال احمر استان ها در زمینه برگزاری انتخاب مجامع جمعیت هلال احمر و وضعیت خانه های هلال در سراسر کشور گفت و گو کردند
 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، رئیس جمعیت هلال احمر در ابتدای سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات مجامع در روز جمعه 23 خردادماه 99، گفت: با توجه به شیوع کرونا در جامعه امروز و شرایط خاص پیش آمده و نگرانی هایی که وجود دارد، مجوز برگزاری انتخابات با شرط رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شد.
وی افزود: همه ما در اماکن عمومی حضور داریم و رعایت فاصله گذاری اجتماعی موضوع مهمی است که همواره باید به آن توجه کنیم. به خصوص در استان هایی که پرخطر اعلام شده باید پروتکل های بهداشتی شامل استفاده از ماسک و دستکش، ضدعفونی مکان های رای گیری به صورت کامل رعایت شود و پس از اخذ رای، شرکت کنندگان در انتخابات محل را ترک کنند.
دکتر همتی  با تاکید بر بررسی دقیق اعتراضات نامزدها، بیان کرد: همه بررسی ها در باره افراد معترض انجام شده است، اما اگر مورد خاصی وجود داشته باشد، دبیرکل جمعیت هلال احمر در مقام اجرا در این زمینه ورود خواهد کرد.
 
حضور بازنشستگان در انتخابات مجامع هلال احمر منتفی است
رئیس جمعیت هلال احمر به منتفی شدن حضور بازنشستگان در انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر، اشاره کرد و گفت:  دیوان عدالت اداری رای بر عدم ورود بازنشستگان به انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر را صادر کرد و سازمان بازرسی کل کشور  هم این موضوع را تایید کرد. بنابراین از حضور بازنشستگان در این دوره محروم هستیم.
وی گفت: اما بازنشستگان می توانند کماکان به انجام خدمات داوطلبانه و امور خیر در هلال احمر ادامه دهند. اگر در آینده قانون و دستورالعمل ها تغییر کرد، حتما امکان حضور بازنشستگان نیز در مجامع هلال احمر وجود خواهد داشت.
 
بازدید از خانه های هلال و استفاده از ظرفیت های آن
دکتر همتی درباره بازدید از خانه های هلال، گفت: جمعه گذشت بازدیدی از یکی از خانه های هلال شهرستان شمیرانات داشتیم.کارهای خوبی در این خانه هلال انجام شده و امیدواریم همه استان ها به تفکیک، تعداد خانه‌های هلال و کارهایی که در این خانه ها از سوی داوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر انجام می شود را به صورت مکتوب به دبیرکل جمعیت هلال احمر ارائه کنند.
وی افزود: دهیاری ها و بخشداری ها در مناطق روستایی امکانات خوبی را دارند و می توانیم از امکانات آن ها برای توسعه فعالیت خانه های هلال استفاده کنیم.
 
نقش آموزش همگانی در تاب آوری جامعه
رئیس جمعیت هلال احمر آموزش همگانی را یکی از مقوله های بسیار مهم در جمعیت هلال احمر دانست و تاکید کرد: این مهم در معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر و سازمان امداد و نجات به طور خاص پیگیری خواهد شد. ارائه آموزش های کاربردی بسیار مهم است. بخشی از آموزش ها ممکن است رسانه ای و از طریق صدا و سیما  باشد و یا با حضور نیروهای هلال احمر در روستاها به صورت چهره به چهره آموزش داده شود و از این طریق تاب آوری در جامعه افزایش پیدا می کند.
 
همکاری با وزارت آموزش و پرورش
دکتر همتی به امضای تفاهم  نامه همکاری میان وزارت آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر برای آموزش یک میلیون دانش آموز در قالب کانون های دانش آموزی، اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه همکاری میان وزارت آموزش و پرورش  و جمعیت هلال احمر برای آموزش یک میلیون دانش آموز در قالب کانون های دانش آموزی بزودی امضا می‌شود و در این زمینه جمعیت هلال احمر می تواند از تجهیزات و امکانات وزارت آموزش و پرورش برای ارائه آموزش های همگانی به دانش آموزان استفاده کند.
به گفته وی، برای آموزش دانش آموزان نیازمند تلاش جدی سازمان جوانان و معاونت آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر، برای تولید محتوا و سایر اقدامات به صورت منسجم در زمینه آموزش همگانی هستیم. ممکن است در آغاز کار با مشکلاتی مواجه شویم اما باید تمرکز ما روی جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر باشد. باید در این زمینه از ظرفیت کار داوطلبی استفاده کنیم.
 
استفاده از فضاهای دانشگاه علوم پزشکی برای ارائه آموزش های همگانی و دپو اقلام امدادی
رئیس جمعیت هلال احمر درباره استفاده از ظرفیت فضاهای دانشگاه‌های علوم پزشکی در روستاها، گفت: می‌توان از فضاهای در اختیار آن‌ها برای آموزش همگانی و همچنین دپو اقلام امدادی استفاده کرد که این مهم در روستای کند علیا شمیرانات محقق شده بود.
وی افزود: اماکنی که در اختیار جمعیت هلال احمر قرار می گیرد باید حداقل  در مدت زمان 5 ساله باشد که این موضوع باید در هنگام رایزنی برای همکاری، مورد توجه قرار گیرد.
 
در این جلسه مدیران عامل استان های مختلف وضعیت خانه های هلال و انتخابات مجامع را در استان خود شرح داده و مسائل و چالش های موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
.