تاریخ: ۱۴۰۳/۹/۱۳
انتقال پیام شهدا برای ۳ میلیون داوطلب هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر در کنگره شهدای امدادگر استان ایلام گفت: باید پیام شهدا را به نسل جوان منتقل کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیر حسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر در یادواره شهدای امدادگر استان ایلام گفت: یادواره شهدای امدادگر با هدف زنده نگه داشتن یاد شهدای امدادگر برگزار شده است و به زودی کنگره بین المللی ۲ هزار ۵۰۰ شهید امدادگر را برگزار می‌کنیم.

وی در ادامه بیان کرد: در زمانی زندگی می‌کنیم که از نعمت های زیادی همچون وجود مقام معظم رهبری و در کنار خانواده شهدا بودن، برخوردار هستیم.

کولیوند با اشاره به اینکه امدادگران هلال احمر عینا مسیر شهدا را طی می‌کنند گفت: ایثار و فداکاری بی حد و مرز، کمک به همنوعان بدون ذره ای انتظار برای پاداش و پست و مقام، بدون سلاح در جنگ حضور داشتن، تعهد و مسئولیت پذیری مطلق، پایبند بودن به ارزش‌های دینی و اصول و قوانین، مسئول در قبال جامعه و نیازمندان، دلیر و غیور و نترس بودن، محکم پایدار و قوی بودن در شرایط بحران، از خود گذشتگی در تمام مراحل زندگی، بردباری در تحمل سختی‌ها، متخصص در مهارت های فنی و بهداشتی، پیشتاز در کار گروهی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از جمله ویژگی‌های شهدای امدادگر در دوران دفاع مقدس است که امروزه امدادگران هلال احمر نیز این ویژگی‌ها را دارا هستند.

وی گفت: ایمان و امید و حفظ و ارتقاء انگیزه رزمندگان در خط مقدم جنگ، امید و انگیزه دادن به آسیب دیده در شرایط جنگی، پایداری در برابر مشکلات، انتقال شجاعت و صبر، ایجاد ارامش در شرایط بحران، استمرار خدمت رسانی در شرایط بحرانی با تکیه بر ایمان،  باورمندی به خداوند، خود و مردم، هجرت و جهاد در راه خدا از جمله سایر ویژگی‌های شهدای امدادگر است.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: باید پیام شهدا را به نسل جوان منتقل کنیم. این انتقال پیام شهدا برای ۳ میلیون داوطلب هلال احمر انجام شده است. در جمعیت هلال احمر همه اقشار و گروه‌ها از تمام سنین حضور دارند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: در کمک رسانی و یاری کردن به مردم در هر کجای دنیا امدادگران هلال احمر بدون جهت گیری فعالیت می‌کنند. جغرافیای کاری هلال احمر تمام دنیا است.

کولیوند با بیان اینکه محوریت کار هلال احمر انتقال فرهنگ و راه عاشورا است گفت: به همین دلیل در کنار مردم غزه، لبنان و سوریه هستیم. در حادثه تروریستی پیچرها یک وسیله کاری به یک وسیله تروریستی تبدیل شد و ۳ هزار مصدوم چشمی‌بر جای گذاشت.

کولیوند گفت: وقتی این حادثه تروریستی رخ داد بیش از ۷۰۰ مجروح بدحال وجود داشت که بیش از ۵۰۰ مجروح را به کشور منتقل کردیم و ۱۲۶۰ عمل جراحی برای این افراد انجام دادیم بدون اینکه به نوبت های عمل جراحی مردم خودمان ضربه بخورد و بیش از ۸۵ درصد این عمل ها موفقیت آمیز بود.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: یک بیمارستان صحرایی در مرز سوریه و لبنان ایجاد کردیم که برای ۱۵۰ هزار آواره امکانات برای اسکان ایجاد کردیم ولی این بیمارستان بمباران شد و تمام قوانین و حقوق بشردوستانه نقض شد.

کولیوند افزود: جمعیت هلال احمر افتخار اعتماد مردم را دارا است و به همین دلیل شاهد کمک های مردمی زیادی به هلال احمر در وقایع مختلف هستیم.

رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: امروز جوانان هلال احمر برگرفته از مسیر شهدا، آزادگان، ایثارگران و ارزش های جمهوری اسلامی فعالیت می‌کنند.