نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمراعلام کرد: تسکین آلام فکری از مهمترین ماموریت های حوزه نمایندگی ولی فقیه در این جمعیت است.
به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین معزی در هشتمین گردهمایی ائمه جماعات، مبلغان و فعالان فرهنگی و نظارتی جمعیت هلال احمر استان خراسان افزود: در این مدتی که به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در جمعیت هلال احمر فعالیت میکنم، فعالیت مبلغان و روحانیونی چون شما در جمعیت هلال احمر قابل تحسین و مایه مباهات است.
وی با اشاره به اینکه یکی از محورهای عمده فعالیت در خراسان رضوی تبلیغات است، گفت: خراسان رضوی مبلغان ادیب بسیاری به خود دیده است و لازم است تا مبلغان در فضایی حرفه ای به عنوان اتاق فکر به فعالیت بپردازند.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر به تاثیر تبلیغات در فضای مجازی اشاره کرد و یادآور شد: در هر برهه ای از زمان بنابر مقتضات موجود کار انجام داد، اکنون می بایست از ظرفیت های موجود در فضای مجازی در جهت تبلیغ دین و اخلاق استفاده کرد.
وی با اشاره به فعالیت یک میلیون جوان هلال احمری در سراسر کشور، اضافه کرد: جمعیت هلال احمر با وجود ابر سازمان جوانان با وجود این جوانان فرصت مغتنمی دارد تا از پتاسیل موجود در جوانان برای انجام کارهای انسان دوستانه و داوطلبانه استفاده کند؛ علاوه بر آن موسسه علمی کاربردی هلال ایران با وجود مراکز علمی کاربردی در سراسر کشور پتانسیل خوبی برای ارائه آموزه های دینی و اخلاق به جوانان است.
وی در خصوص تسکین آلام فکری به عنوان یکی از مهمترین ماموریت های حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، اظهارداشت:پس از بروز حوادث بایستی جمعیت هلال احمر علاوه برکمک های امدادی، کمک های روحی نیز انجام دهد که این مهم از جمله وظایف حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر است.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه روز جمعه 24 اردیبهشت ماه، روزی سرنوشت ساز برای جمعیت هلال احمر است، عنوان کرد: در این انتخابات 124 نفر از اعضای مجمع عمومی مشخص و از میان آنها اعضای شورای عالی انتخاب می شوند.
وی در خصوص احیای شورای فرهنگی در حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر اشاره و خاطرنشان کرد: شورای فرهنگی هلال احمر احیا شد تا با همکاری روسای سازمان های تابعه نسبت به انجام امور فرهنگی اقدامات لازم صورت گیرد، این اقدامات می تواند در قالب برگزاری اردوهای آموزشی و یا ایجاد ارتباط صمیمانه میان استاد و شاگرد محقق شود.
حجت الاسلام والمسلمین معزی ارتقا فرهنگی در هلال احمر را وظیفه حوزه نمایندگی ولی فقیه در این جمعیت عنوان کرد و ابراز داشت: در این زمینه مجله مهر و ماه با رویکرد فرهنگی تهیه شد و در قالب ماهنامه هر ماه منتشر میشود.علاوه بر آن به زودی سایت حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر نیز راه اندازی خواهد شد؛ این سایت خبر محور نیست و دسترسی به مقالات برای روحانیون و تمامی افرادی که علاقه مند به مقالات علمی، فرهنگی و معنوی هستند، امکان پذیر است.
به گفته وی، تا پایان سال جاری کنفرانس علمی اخلاق امدادگری توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر برگزار خواهد شد که این کنفرانس می تواند در تحقق اهداف جمعیت هلال احمر بسیار موثر باشد.
خدمات رسانی 28 پایگاه امداد ونجات جاده ای در خراسان رضوی
در ادامه این گردهمایی، دکتر مجتبی احمدی؛ مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه، جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی پس از استان های فارس و اصفهان با دارا بودن 22 شعبه بیشترین تعداد شعبه جمعیت هلال احمر را در کشور داراست، اظهارداشت: جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با 28 پایگاه امداد ونجات جاده ای به هموطنان خدمات رسانی میکند.
وی ادامه داد: خراسان رضوی، استانی حادثه خیز و اسیب پذیر در حوادث است اما مشکلات با تشریک مساعی مرتفع می شود.
وی با بیان اینکه وجود امام رئوف در مشهد مقدس باعث شده تا خانواده بزرگ هلال احمر در استان خراسان رضوی خود را خادمان زائران حضرت امام رضا(ع) بدانند، تاکید کرد: تمامی اعضای هلال احمر تمام توان خود را در جهت خدمت به هموطنان به کار می بندند.
بار تبلیغی و معنوی هلال احمر بر عهده ائمه جماعات، مبلغان و فعالان فرهنگی و نظارتی جمعیت است
اسدالله اسدی نیز در این گردهمایی با اشاره به اینکه بار تبلیغی و معنوی هلال احمر بر عهده ائمه جماعات، مبلغان و فعالان فرهنگی و نظارتی این جمعیت است، افزود: هلال احمر استان خراسان رضوی در سال 94 یکی از مصادیق عینی همدلی و همزبانی بود.
به گفته وی، در صدد گسترش روابط صمیمی میان جوانان هلال احمری و روحانیون هستیم.