امروز: ۱۴۰۳/۹/۱
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
پربیننده‌ترین ها
اوقات شرعی

پرسش و پاسخ
سوالات


پاسخ ها

1 - برای داوطلب شدن و شرکت در فعالیت‌های بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر باید از کجا شروع کنیم؟
افراد علاقمند به شرکت در فعالیت‌های عام‌المنفعه و بشردوستانه‌ی جمعیت هلال‌احمر می‌توانند در تهران با مراجعه به معاونت داوطلبان جمعیت هلال‌احمر استان تهران و در شهرستانها با مراجعه به واحد داوطلبان جمعیت هلال‌احمر شهرستان خود تقاضانامه داوطلبی در جمعیت هلال‌احمر را دریافت و با پر کردن آن و قبول شرایط مندرج در تقاضانامه داوطلب جمعیت هلال‌احمر شوند. برای داوطلبان، کارت داوطلبی جمعیت هلال‌احمر صادر می‌شود.


2 - برای خدمت داوطلبانه در مباحث امداد و نجات چطور می‌توانیم با جمعیت هلال‌احمر همکاری می‌کنیم؟
رود به سازمان امداد و نجات از مسیر عضویت در سازمان جوانان می‌گذرد. اعضای جوانان پس از گذراندن دوره‌های کمکهای اولیه و فعالیتهای مشخص دارای درجه امدادیاری می‌شوند. هر ساله تعداد مشخصی از امدادیاران سازمان جوانان پس از گذراندن آزمون سازمان امداد و نجات جهت ادامه ارتقا و کسب درجات بالاتر و سازماندهی در تیمهای تخصصی و بکارگیری در حوادث و سوانح، در طی مراسم تحلیف تحویل سازمان امداد و نجات می‌شوند. اما اعضایی که با پر کردن فرم عضویت مستقیما به عضویت سازمان امداد و نجات درمی‌آیند باید حداقل ۱۸ سال سن داشته و بر اساس تفکیک سنی (زیر ۲۹ سال و بالای ۲۹ سال) به سازمان جوانان و داوطلبان نیز جهت عضویت معرفی می‌شوند. حداقل سن ورود به دوره امدادگری ۱۶ سال تمام و حداقل سن ورود به دوره نجاتگری ۱۸ سال تمام است.


3 - چگونه و از چند سالگی می‌توانیم عضو جمعیت هلال‌احمر شویم؟
جمعیت هلال‌احمر برای جذب داوطلبانه افراد محدودیت سنی ندارد اما سازمان جوانان از سنین ۱۲ تا ۲۹ سال عضو می‌پذیرد و اعضا پس از ۲۹ سالگی می توانند برای ادامه فعالیت و ارائه خدمت داوطلبانه در مباحث بشردوستی به عضویت سازمان داوطلبان درآیند. (مهدهای کودک با عنوان غنچه‌های هلال، آموزش‌های امدادی و بشردوستانه را از سنین پیش دبستانی به کودکان آموزش می‌دهند)


4 - آیا داوطلب شدن در خدمات بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر به سطح خاصی از تحصیلات آموزشی نیاز دارد؟
خیر. افراد با سطح تحصیلات مختلف می‌توانند عضو و داوطلب جمعیت هلال‌احمر شوند.


5 - جمعیت هلال‌احمر چند سازمان تابعه دارد؟
جمعیت هلال‌احمر دارای چهار سازمان تابعه است که هر کدام از آنها وظایف و ماموریتهای مخصوص به خود را دارند. “سازمان امداد و نجات”، “سازمان داوطلبان”، “سازمان جوانان” و “سازمان تدارکات پزشکی” سازمانهای تابعه جمعیت هلال‌احمر هستند. همچنین مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر، موسسه آموزش عالی هلال و شرکت صنایع نساجی هلال از مراکز وابسته به جمعیت هلال‌احمر هستند.


6 -  فرق “عضو“ و “داوطلب“ در سازمان داوطلبان چیست؟
از نظر فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال‌احمر، بین داوطلب و عضو تفاوت ظریفی وجود دارد. به این معنی که داوطلب را افراد حرفه‌ای و متخصصی می دانند که از مهارت، دانش و تخصص برخوردار هستند و در جریان حوادث و سوانح به صورت منظم یا مقطعی جمعیت های صلیب سرخ و هلال‌احمر را یاری می‌کنند. اعضا کسانی هستند که به صورت مستمر و با قبول اساسنامه و مقرراتِ جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر به عضویت جمعیت‌ها درآمده و علاوه بر ارائه خدمات داوطلبانه، حق عضویت نیز پرداخت می کنند.


7 - آیا جمعیت هلال‌احمر تنها در زمان وقوع حوادث طبیعی و جنگ‌ها به حادثه‌دیدگان خدمت می‌کند؟
خیر. جستجو و نجات مجروحان در حوادث طبیعی مثل زمین‌لرزه و سیل، کمک‌های پزشکی و دارویی به آسیب‌دیدگان در حوادث و بیماران و اسکان اضطراری افراد بی‌خانمان ناشی از حوادث وظیفه اصلی جمعیت هلال‌احمر تعریف شده است اما این جمعیت با بهره‌گیری از توان داوطلبان و کمک‌های مردم همچنین برای آسیب‌دیدگان در حوادث و مردم گرفتار در قحطی و حوادثی از این دست اعانات و کمک های نقدی و غیرنقدی جمع آوری و اقلام مورد نیاز آنها را تامین می‌کند. نجات آسیب‌دیدگان در تصادفات برون شهری، دستگیری ایتام و ضعفای جامعه، کمک به زنان سرپرست خانوار و خدمات توانبخشی به جانبازان و معلولین نیز از وظایف جمعیت هلال‌احمر به شمار می‌آیند.


8 - اولین وظیفه امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال‌احمر بعد از وقوع حوادث چیست؟
حضور سریع و به موقع در محل حادثه نخستین وظیفه امدادگران در زمان بحران است. نجات مصدومان تصادفات با استفاده از تجهیزات فنی و دستگاههای هیدرولیک، آواربرداری و استفاده از سگهای تجسس برای نجات زلزله‌زدگان از جمله اولین اقدامات امدادگران جمعیت هلال‌احمر در زمان حوادث است.


9 -  آیا جمعیت هلال‌احمر دوره‌های آموزشی امداد و نجات، کمک‌های اولیه و خود‌امدادی برگزار می‌کند؟
بله. این دوره‌ها از طریق ثبت نام در جمعیت هلال‌احمر مراکز استانها و شهرستانها و با تدریس استادان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر برگزار می‌شود.


10 - پس از وقوع حوادث یا در شرایط خاص، کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم برای حادثه‌دیدگان به کدام سازمان‌های جمعیت هلال‌احمر اهدا شود؟
سازمان داوطلبان مسئول جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم در زمان حوادث است.


11 - آیا جمعیت هلال‌احمر برای دریافت کمک‌های نقدی مردم به نیازمندان و حادثه‌دیدگان حساب بانکی دارد؟
مردم نوعدوست کشورمان می‌توانند با واریز کمک‌های نقدی خود به حساب شماره ۹۹۹۹۹ بانک ملت(قابل پرداخت در شعب بانک ملت سراسر کشور و خودپردازها) و حساب ارزی ۷۰۲۰۷۰ بانک ملی (قابل پرداخت در شعب بانک ملی سراسر کشور) به نیازمندان و حادثه‌دیدگان کمک کنند.


12 - آیا جمعیت هلال‌احمر خدمات توانبخشی و توانمندسازی برای جانبازان و معلولان جسمی حرکتی دارد؟
بله. در تهران مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در خیابان میرداماد ـ خیابان رشید‌یاسمی‌ـ ساختمان معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی خدمات “ساخت اورتز و پروتز″، “فیزیو‌تراپی” و “کاردرمانی” را به معلولان و جانبازان ارائه می‌دهد.


13 -  کلینیک‌های درمانی فعال در جمعیت هلال‌احمر کدامند؟
کنون کلینیک‌های کاردرمانی، شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی در مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال‌احمر در خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از خیابان میرداماد ـ خیابان رشید‌یاسمی‌ـ ساختمان معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی مشغول خدمت هستند. همچنین کلینیک‌های چشم پزشکی، دندانپزشکی، همودیالیز، قلب، پوست و مو، ارتوپدی، زنان و زایمان، شنوایی‌سنجی،پزشک عمومی و داخلی و پزشک اطفال در مجتمع دارویی درمانی هلال ایران به نشانی فلکه دوم تهرانپارس، خیابان ناهیدی(جشنواره سابق)، بعد از چهار راه سیدالشهداء(ع) به بیماران خدمت می‌کنند.


14 - آیا هلال‌احمر در تمام استانهای کشور داروخانه دارد؟
بله. داروخانه های هلال احمر زیر پوشش شرکت پخش سها هلال هم اکنون علاوه بر داروهای عمومی، داروهای حیاتی و خاص را نیز توزیع می کنند و از این طریق، امکان دسترسی مردم به این نوع داروها در تمام نقاط کشور فراهم شده است.


15 -  آدرس داروخانه‌های هلال‌احمر در تهران کجاست؟
الف ـ داروخانه‌های مرکزی و تک نسخه ای هلال‌احمر: خیابان طالقانی، چهارراه سپهبد قرنی، تلفن: ۹-۸۸۸۰۳۸۷۶ ب ـ داروخانه تهرانپارس: فلکه دوم تهرانپارس، خیابان ناهیدی(جشنواره سابق)، جنب بهزیستی، تلفن: ۷۷۷۹۳۶۳۶


16 -  آیا جمعیت هلال‌احمر موزه دارد؟
بله. جمعیت هلال‌احمر در تهران دو موزه دارد. “موزه و مرکز اسناد ملی جمعیت هلال احمر” در خیابان حضرت ولیعصر (عج)، بالاتر از خیابان میرداماد ـ خیابان رشید‌یاسمی‌ـ ساختمان معاونت توانبخشی ـ طبقه دوم قرار دارد. در این موزه آثار متعددی از تمامی دوران جمعیت شیر و خورشید سرخ و جمعیت هلال احمر در طول ۹۰ سال فعالیت وجود دارد. نگارخانه صلح نیز در سال ۱۳۸۷ در جوار این موزه افتتاح شد. “موزه ۱۳ آبان” هم در ضلع شمال غربی میدان امام خمینی (ره) قرار دارد. در این موزه مجسمه‌های زنده یاد استاد علی اکبر صنعتی به نمایش گذاشته شده است. همچنین جمعیت هلال‌احمر استان‌های اصفهان و کرمان دارای موزه هستند.


17 -  آیا جمعیت هلال‌احمر نشریه تخصصی دارد؟
بله. جمعیت هلال‌احمر در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ماهنامه‌ای تخصصی منتشر می‌کرد. این ماهنامه پس از پیروزی انقلاب با نام “پیام هلال” به کار خود ادامه داد. پیام هلال از سال ۹۰ به صورت هفته‌نامه منتشر می‌شود. همچنین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ماهنامه “ماه نو” را ویژه اعضای جوان، داوطلب و امدادگر منتشر می‌کند.


18 -  نهضت پیشاهنگی هلال‌احمر چیست و چه وظایفی دارد؟
نهضت پیشاهنگان هلال احمرکوششی است برای توانمندسازی و تربیت مدیران آینده ساز و امدادگران فردا. آموزه های امدادی، اعتقادی، اخلاقی، اجتماعی، تشکیلاتی و تعالیم مندرج در این طرح با الهام از الگوهای نوین تربیتی متناسب با هر گروه سنی و با در نظرگرفتن اقتضائاتشان مبتنی بر نشاط شادابی بازی، تفریحات سالم، سرگرمی هدفمند با محوریت ترویج و تبلیغ روحیه امدادی و ارزشها ی دگردوستی سعی می نماید تا با مشارکت خود اعضا در برنامه‌ریزی، هدایت، اجرا و کنترل فعالیتها، تجربه ارزشمند و تحول شگرفی را برای اعضای خود به ارمغان بیاورد تا آنها بتوانند اعضای مفیدی برای جامعه خود باشند و فضای مناسبی برای خدمت به کشور را برای خود پیدا نموده و جامعه بین الملل و تمام آحاد بشر را از مسالمت و رفاه برخوردار نمایند.


19 - اهداف نهضت پیشاهنگی
- تربیت و پرورش نوجوانان و جوانان در همه ابعاد وجودی و قدرت مدیریت و کنترل گروه - تربیت مدیرانی موفق در همه ابعاد (مدیر بحران وحادثه – مدیرخانواده – مدیر اجتماع و…) - ارتقاء سطح دانش اعضا و زمینه سازی برای برگزاری برنامه هایی توسط خودشان با هدف برقراری وترویج صلح دوستی و تفاهم پایدار میان ملتها - تربیت، هدایت و رهبری جوانان داوطلب وتشکیل گروههای تخصصی برای پاسخگویی به نیاز جامعه وتأمین احترام انسانها و ترویج کرامت انسانی - ارتقاء سطح مهارتها و قابلیت های اعضا برای پرورش و تربیت امدادگرانی مؤمن، چالاک، توانمند مهرورز، عدالت‌گستر و خدمت‌رسان - حمایت مدبرانه از زندگی و سلامت انسانها، سازماندهی توان، علاقه، انگیزه و ظرفیت نامحدود جوانان در جهت اجرای طرحهای سازنده و کاربردی بشردوستانه در عرصه تسکین آلام بشری


20 - شرایط جذب و استخدام در جمعیت هلال‌احمر چگونه است؟
جمعیت هلال احمر از طریق آزمون رسمی و مصاحبه در خصوص تامین نیروی امدادی خود اقدام می‌کند.


21 - برای اعزام به مناطق حادثه‌دیده چه باید کرد؟
با عنایت به عاطفه بشردوستی آحاد ملت ایران، جمعیت هلال‌احمر طبق ضوابط از افرادی که داوطلب فعال و عضو این جمعیت در سازمانهای امداد و نجات، داوطلبان و جوانان هستند در زمان حوادث برای خدمات بشردوستانه در مناطق حادثه‌دیده استفاده می‌کند.


22 -  محصولات نساجی هلال را چگونه تهیه کنیم؟
فروشگاه مرکزی صنایع نساجی هلال به نشانی تهران ـ خیابان استاد نجات‌الهی ـ بالاتر از خیابان آیت‌الله طالقانی ـ جنب هتل هویزه محصولات این شرکت را برای عموم به فروش می‌رساند. در این فروشگاه محصولات تولیدی نساجی هلال ایران شامل انواع چادرهای امدادی، کمپینگ و مسافرتی، انواع البسه امدادی، کیسه خواب، کوله پشتی، انواع کیف‌های کمک‌های اولیه و پتو قابل عرضه است.


23 - چگونه عضو سازمان جوانان شویم؟
سازمان جوانان متناسب با شرایط جوانان (در رده سنی ۱۲ تا ۲۹ سال) در رسته‌های “نهضت پیشاهنگی”، “کانون غنچه‌های هلال”، “کانون‌های آزاد”، “کانون‌های دانش‌آموزی”، “کانون‌های دانشجویی”، “کانون‌های روستایی” و “کانون‌های طلاب” عضو می‌پذیرد. روش عضویت در کانون های هلال احمر: ۱- مراجعه به کانون و یا شعب شهرستانی (اگر کانونی نباشد، شخص با مراجعه به شعب شهرستان اقدام به راه اندازی کانون می کند.) ۲- ثبت نام و پرکردن فرم عضویت و پذیرفتن شرایط و ضوابط ۳- ارایه کپی شناسنامه و دو قطعه عکس ۴- پرداخت حق عضویت ۵- حضور در دوره آموزش توجیهی در خصوص جمعیت هلال احمر ۶- شرایط سنی عضویت فقط ۱۲ تا ۲۹ سال


24 - شبکه اجتماعی ماه نو چیست؟
شبکه اجتماعی ماه نو بزرگترین شبکه اجتماعی جوانان کشور با بیش از یک میلیون عضو است که به منظور مدیریت جوانان عضو هلال احمر، صدور کارت و ارتباط میان اعضا راه اندازی شده است و این در حالی است که مدیریت سایت نیز به اعضا واگذار شده است.


25 -  آیا امدادگران جمعیت هلال‌احمر درجه و نشان دارند؟
بله. سطوح درجات امدادگران و نجاتگران به شرح زیر است: امدادگر نجاتگر امدادگر سوم نجاتگر سوم امدادگر دوم نجاتگر دوم امدادگر یکم نجاتگر یکم ایثار ISAR (International Searching And Rescue): به داوطلبی اطلاق می‌گردد که ضمن گذراندن مراحل امدادگری و نجاتگری و کسب چندین مهارت و توانمندی ویژه اولویت حضور در پایگاههای بین شهری، دریایی، کوهستانی و. .. را دارد علاوه بر حضور در حوادث ملی توانایی و اولویت حضور در حوادث بین‌المللی را نیز داراست.


26 - تیم‌های توانا چیست؟
توانا مخفف واژه‌های “تیم‌های ویژه آماده نسوان امدادگر” است. طرح توانا بر مبنای توانمندسازی زنان در امداد و نجات شکل گرفته است و گروههای هدف آن در چهار گروه کلی تقسیم می‌شوند. توانا ۱: تیمهای تخصصی امدادی زنان شاغل در جمعیت هلال‌احمر. توانا ۲: تیمهای تخصصی امدادی زنان داوطلب در سازمانهای داوطلبان و جوانان هلال‌احمر. توانا ۳:‌ تیمهای تخصصی امدادی زنان شاغل در سازمانها و وزارتخانه‌های دولتی. توانا ۴: تیمهای تخصصی امدادی زنان در سطح محلات شهرها و روستاها.


27 -  آیا جمعیت هلال‌احمر واکسیناسیون حجاج را انجام می‌دهد؟
بله. حجاج می‌توانند در تهران با مراجعه به مرکز جامع توانبخشی جمعیت هلال‌احمر به نشانی خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از خیابان میردامادـ خیابان رشید‌یاسمی‌ـ ساختمان معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی و در جمعیت هلال‌احمر شهرستان‌ها در خصوص تزریق واکسن مننژیت و آنفلونزا اقدام کنند.


28 -  شرکت خدمات هلیکوپتری نوید چه ارتباطی با جمعیت هلال احمر دارد؟
پیشینه: شرکت خدمات هواپیمائی نویدتک در تاریخ ۲۹/۱۱/۷۴ با شماره ثبت ۱۱۹۷۵۲ تاسیس و در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به مدت نامحدود به ثبت رسید و مجاز گردید که در زمینهای خدمات هوایی از جمله: * حمل بار و مسافر در داخل و خارج کشور *ارائه خدمات زمینی در فرودگاههای کشور *سرمایه گذاری و مشارکت در دیگر شرکتها و موسسات داخلی و خارجی در اموری که مستقیم و یا غیر مستقیم به موضوع خدمات هوائی مربوط باشد، فعالیت نماید. بر اساس مصوبه هیات مدیره، طی نامه‌ای به اداره ثبت شرکتها به شماره ۲۲۱۷-۶۹ مورخه ۳/۸/۸۳ ، نام شرکت از هواپیمائی نویدتک به شرکت هواپیمائی نوید تبدیل و سپس به دستور سازمان هواپیمائی کشوری به استناد صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱/۱۲/۸۶ به شرکت خدمات هلیکوپتری نوید تغییر و هم اکنون با این نام به فعالیت خود ادامه می دهد. از ابتدای سال ۸۶ کلیه امتیازات و امکانات این شرکت توسط جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران از صاحبان قبلی خریداری و در حال حاضر یکی از شرکت های خصوصی زیر مجموعه جمعیت هلال احمر می‌باشد که پروازهای خود را با مقررات سازمان هواپیمائی کشوری ایران انجام می دهد و مسئولیت پشتیبانی امداد هوائی سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران را در سراسر کشور در بیش از ۹ ایستگاه به عهده دارد . شرکت خدمات هلیکوپتری نوید با کادر پروازی و فنی و مهندسی مجرب و متخصص، با برخورداری از تجربیات هواپیمائی بازرگانی در سطح استاندارهای بین‌المللی، می‌تواند سرویس های مطمئن و سریعی را با کیفیت بالا به مشتریان ارائه دهد.


29 - موسسه آموزش عالی علمی و کاربردی هلال ایران را معرفی کنید.
موسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی هلال ایران وارث قریب به ۶۰ سال آموزش و پژوهش در جمعیت هلال‌احمر و یکی از سه مؤسسه آموزش عالی علمی- کاربردی رسمی کشور می‌باشد. موسسه آموزش عالی هلال در زمینه‌های تربیت دانشجو در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد؛ فعالیت‌های پژوهشی؛ انتشار کتاب و آموزش همگانی خدمت می‌کند. رشته‌های موجود در این مؤسسه به شرح زیر است: ۱٫ دوره کاردانی ناپیوسته خدمات پرورشی ۲٫ دوره کاردانی ناپیوسته امداد سوانح ۳٫ دوره کاردانی ناپیوسته مترجمی زبان انگلیسی ۴٫ دوره کاردانی ناپیوسته مترجمی زبان عربی ۵٫ دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت عملیات امداد و نجات ۶٫ دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت امداد در سوانح (طبیعی- غیرطبیعی) ۷٫ دوره کارشناسی پیوسته اعضاء مصنوعی و وسایل کمکی ۸٫ دوره کارشناسی ناپیوسته مدیریت فرهنگی ۹٫ دوره کارشناسی ناپیوسته مهندسی ارتباطات و فنآوری اطلاعات ۱۰ . ICT کارشناسی حرفه‌ای ارشد بهداشت روانی اجتماعی در بحران ۱۱٫ کارشناسی حرفه‌ای ارشد سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت سوانح.


30 - معنای برخی از واژه‌های اختصاری در جمعیت هلال‌احمر و صلیب سرخ
EOC مخفف Emergency Operation Center مرکز عملیات بحران EMRT مخفف Emergency Medical Response Team تیم پاسخگویی درمان اضطراری AMP مخفف Advance Mobile Post پستهای پیشرفته پزشکی MH مخفف Mobile Hospitals بیمارستانهای سیار ERU مخفف UnitEmergency Response واحدهای پاسخگویی اضطراری IFRC مخفف International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر ICRC مخفف International Committee of the Red Cross کمیته بین‌المللی صلیب سرخ