نماینده مقام معظنم رهبری در جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بعد فرهنگی باید در تمامی امور مورد توجه قرار گیرد، گفت: سازمان جوانان، امداد ونجات، داوطلبان و موسسه علمی کاربردی هلال ایران از جمله سازمان هایی هستند که به صورت مستقیم با مردم در ارتباط اند و این مهم انجام فعالیت های فرهنگی در میان اعضای جوانان، امدادگر، داوطلبان و دانشجویان را می طلبد.
به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین معزی در چهارمین جلسه شورای فرهنگی نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ضمن تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه و میلاد منجی عالم بشریت حضرت امام زمان(عج) افزود: این جلسه بر پایه هماهنگی در مسائل فرهنگی میان تمامی سازمان های تابعه جمعیت هلال احمر است.
وی با اشاره به وجود سازمان های مسئول در امور فرهنگی در جمعیت هلال احمر، گفت: سازمان جوانان، امداد ونجات، داوطلبان و موسسه علمی کاربردی هلال ایران از جمله سازمان هایی هستند که به صورت مستقیم با مردم در ارتباط اند و این مهم انجام فعالیت های فرهنگی در میان اعضای جوانان، امدادگر، داوطلبان و دانشجویان را می طلبد.
حجت الاسلام والمسلمین معزی به وظایف نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر اشاره کرد و افزود: جمعیت هلال احمر حدود هشت هزار نفر پرسنل دارد که این افراد نباید در حالت رکودی از علم، فکر و اندیشه و تربیت به سر ببرند و بایستی در این زمینه تحول ایجاد شود و از مهمترین وظایف این شود و حوزه نمایندگی ولی فقیه ارتقا فرهنگ دینین و رشد و تعالی آموزههای دینی آنان است.
به گفته وی، جمعیت هلال احمر یک مجموعه خیریه و عام المنفعه است که انسان هایی خدوم و خیر در آن به فعالیت می پردازند پس نباید ایستا باشد و بایستی در جهت رشد و تعالی آن ها گام های موثری برداشته شود که در این زمینه انجام کارهای فرهنگی بایستی راسی از امور باشد.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه سازمان های تابعه این جمعیت هر یک به صورت مستقل برنامه های مد نظر خود برای اجرا در امور فرهنگی را برای دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ارسال کرده اند، یادآور شد: لازم است در این زمینه سازمان ها با یکدیگر همکاری لازم را داشته باشند تا انجام امور فرهنگی به دور از موازی کاری انجام شود.
وی اضافه کرد: با توجه به متن حکم مقام معظم رهبری به اینجانب سیاستگذاری و تبیین امور فرهنگی در کنار رسیدگی و نظارت بر امور از جمله وظایف مهم حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر است.
هلال احمر ظرفیت های لازم برای کمک به دولت در زمینه های فرهنگی را دارد
مهندس علی اصغر احمدی؛ دبیرکل جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی عام المنفعه و کمک رسان به افراد جامعه، با جوانان و داوطلبان بسیاری همکاری دارد، گفت: مقام معظم رهبری در هر نهاد و سازمانی که به صورت مستقیم با افراد جامعه همکاری دارند، نماینده ای منصوب می کند؛ بنابراین سیاست های کلان فرهنگی باید مورد تایید نماینده ایشان در جمعیت هلال احمر باشد.
وی به فعالیت خانه های هلال در داخل و خارج از کشور اشاره کرد و اذعان داشت: علاوه بر ایجاد خانه های هلال در سراسر کشور، این خانه ها در سایر کشورها هم دایر خواهد شد تا ایرانیان مقیم سایر کشورها برای عضویت در خانه های هلال اقدام کنند و به عنوان یک داوطلب هلال احمر ایرانی با صلیب سرخ کشورهای مقیم خود همکاری داشته باشند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر از شبکه های اجتماعی به عنوان آفتی در جامعه یاد کرد و افزود: جمعیت هلال احمر بایستی در زمینه آسیب های اجتماعی ورود کند و هلال احمر این ظرفیت را دارد که در زمینه های فرهنگی به دولت کمک کند.
رقابت 35 هزار جوان هلال احمری در قالب مسابقات فرهنگی امدادی رفاقت مهر
در ادامه این جلسه دکتر مسعود حبیبی؛ رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه عمده فعالیت های این سازمان دارای پیوست فرهنگی است، ادامه داد: برنامه ریزی های لازم به منظور برگزاری جشنواره قرآنی هلال در حال انجام است؛ به علاوه اردوهای فرهنگی که به منظور انجام فعالیت های بشردوستانه برگزار می شود نیز از پیوست فرهنگی برخوردار است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات فرهنگی رفاقت مهر با حضور 35 هزار تن از جوانان جمعیت هلال احمر، عنوان کرد: مسابقات فرهنگی امدادی رفاقت مهر در چهار محور اصلی برگزار می شود و در این مسابقات جوانان هلال احمری با دوستان و همسالان خود به رقابت می پردازند.
ایجاد شبکه استاد شاگردی برای ترویج آموزه های زندگی
دکتر سیدحمید جمال الدینی؛ معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر در خصوص تشکیل شبکههایی از اساتید و دانشجویان مراکز علمی کاربردی هلال احمر، گفت: در صددیم تا با تشکیل این شبکه ها، اساتید تجربیات زندگی خود را در اختیار دانشجویان قرار دهند.