امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۷
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۹ تير ساعت ۱۰:۴۲ کد مطلب: 27631
  آمادگی هلال احمر برای هدف‌گذاری و تعیین شاخص‌های علمی در پیشگیری از آسیب ها
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه شدت تبدیل رخدادهای طبیعی به بحران ریشه در مسائل اجتماعی دارد،گفت: جمعیت اجرای یک برنامه 10 ساله در قالب دو برنامه پنج‌ساله در تمامی زمینه‌های اهداف و وظایف هلال‌احمر از جمله در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی را در دستور کار دارد که برای اجرای آن باید ظرفیت‌های اجتماعی را تقویت کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در جلسه بررسی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های جمعیت هلال احمر برای پیشگیری از گسترش آسیب‌های اجتماعی که با حضور روسای سازمان های جوانان و داوطلبان هلال احمر، نمایندگان ستاد مبارزه با مواد مخدر و شورای اجتماعی کشور گفت: هدف از برگزاری این جلسه ارزیابی ظرفیت‌های هلال احمر در کمک به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است؛ چرا که هلال‌احمر ماموریت مستقیم در حوزه اجتماعی داشته و به عنوان نهاد اصلی می‌تواند با استفاده از ظرفیت‌‌های اجتماعی در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری را ایفا کند؛ پس لازم است بزرگ فکر کرده، منطقه‌ای عمل و از امروز اقدام کنیم.
ضرورت تغییر روش‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به این که ظرفیت‌های هلال احمر در خدمت مردم و مسئولان است، اظهار کرد: بسیاری از اقدامات کنونی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی راهگشا نیست و اصرار بر ادامه آن هم نتایج مدنظر را نخواهد داشت و باید همه به این باور برسیم که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید ذهن‌ها را تغییر دهیم و این مهم برنامه‌ریزی و صبر طولانی می‌طلبد.
وی با اظهار امیدواری نسبت به این که در این جلسات مشترک طرح‌های اجرایی ارائه شود، افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این زمینه به هلال‌احمر قول پشتیبانی و حمایت داده تا بسترهای لازم را برای اجرای طرح‌های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت هلال‌احمر در پیشگیری از آسیب های اجتماعی فراهم کند تا بتوان به نتایج ملموس در این زمینه دست یابیم.
دکتر ضیایی ضمن تشکر از حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف و کارشناسان اجتماعی با اشاره به اینکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی از دغدغه‌های جمعیت هلال احمر است، گفت: جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر با قدمتی 150 ساله بزرگترین نهاد داوطلبانه در جهان هستند و هلال‌احمر ایران نیز افتخار می‌کند که تشکیلات داوطلبانه‌اش با قدمتی 94 ساله، در اصل بیشترین داوطلبان جهان (با 2 میلیون عضو) را در اختیار دارد و با بهره‌گیری و تکیه بر همین نیروی داوطلبانه، برنامه بلندمدتی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دارد.
هلال احمر ایران در پاسخ به بحران‌ها شاخص است
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: ماموریت‌ها و اهداف جمعیت هلال‌احمر مشخص و از جمله تلاش برای تسکین آلام بشری، تامین احترام انسان‌ها، حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها و ... است، اما یکی از اقدامات جمعیت‌های ملی که ایران نیز در آن شاخص است، پاسخ به بحران‌ها در سطوح پیشگیری، کاهش ریسک، آمادگی در پاسخ و بازتوانی است.
شدت تبدیل رخدادهای طبیعی به بحران، ریشه در مسائل اجتماعی دارد
دکتر ضیائی با اشاره به این که رویکرد جمعیت‌های ملی، برای پاسخ به بحران‌ها در سال های اخیر تغییر کرده است، خاطرنشان کرد: امروزه جنس بحران‌ها، از طبیعی به انسان‌ساخت و گاه ترکیبی از این دو تغییر کرده که ریشه این آسیب‌ها، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است و به همین علت موضوع مهم پیشگیری از این آسیب‌ها، در دستور کار جمعیت‌ها قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تبدیل رخدادهای طبیعی به بحران‌ها نیز ریشه در مسائل اجتماعی دارد، تصریح کرد: نوع رخداد، میزان تماس و میزان آسیب‌دیدگی مراحل یک رخداد است که در این زمینه شدت و میزان را نمی‌توان تغییر داد، اما آسیب‌دیدگی‌ها را می‌توان کنترل کرد و عملکرد جوامع در این زمینه برگرفته از توسعه یافته یا توسعه نیافته بودن آنها دارد؛ لذا کشورها هر اندازه از نظر زیرساخت‌های اجتماعی؛ تاب‌آوری بیشتری داشته باشند، سریع تر به شرایط عادی بازمی‌گردند.

زیرساخت‌های قوی در حوزه اجتماعی و اقتصادی، جامعه را تاب‌آور می‌کند
دکتر ضیائی بر نقش حاشیه نشینی در افزایش شدت رخدادها تاکید و خاطرنشان کرد: بر این اساس مسائل اجتماعی در مجموعه هلال احمر یک موضوع فرعی نیست و باید در این حوزه کار تخصصی کرد و کارنامه هلال‌احمر در مشکلات حاشیه‌نشینی استان خوزستان مبنی بر حمایت از سلامت حاشیه‌نشینان گویای عزم جدی هلال‌احمر در این زمینه است.
رئیس جمعیت هلال‌احمر افزود: هر اندازه کشورها از نظر زیرساخت‌های اجتماعی و اقتصادی قوی‌تر باشند، تاب‌آوری آنها در حوادث بیشتر خواهد بود و بحران‌ها را راحت‌تر پشت سر خواهند گذاشت. به همین علت هلال احمر نیز این موضوع را در برنامه‌ریزی‌های خود مورد توجه قرار داده است.
به گفته دکتر ضیائی اگر بتوان از میزان حاشیه نشینی کاسته، مهاجرت را کنترل و از طلاق و اعتیاد پیشگیری کرد، آن زمان به اهداف خود رسیده‌ایم؛ بنابراین باید اقدامات مثبت ما در نتایج بدست آمده در پیشگیری از آسیب های اجتماعی مشهود باشد و تنها اینکه بگوئیم چه میزان عملیات داشته‌ و چه برنامه‌هایی اجرا کرده‌ایم، کافی نیست و مردم و مسئولان نمی‌پذیرند و لازم است نشان دهیم عملکردهایمان چه نتایج مثبتی داشته؟، چه میزان از مخاطرات، سوانح و حوادث پیشگیری کرده‌ایم؟، آموزش‌هایمان چه تاثیری داشته و چه‌تعداد از انسان‌ها را توانسته‌ایم نجات دهیم و ده‌ها سوال از این دست که همگی آنها باید پاسخ داده شود.
اجرای یک برنامه 10 ساله در قالب دو برنامه پنج‌ساله
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه هدف این جمعیت اجرای یک برنامه 10 ساله در قالب دو برنامه پنج‌ساله در تمامی زمینه‌های اهداف و وظایف هلال‌احمر از جمله در حوزه پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی است، گفت: این یک کار بلند مدت است که برای اجرای آن باید ظرفیت‌های اجتماعی را تقویت کرد؛ بنابراین جمعیت هلال احمر آمادگی دارد در این زمینه با هدف‌گذاری و تعیین شاخص‌های علمی متناسب با ماموریت هایش در افزایش ظرفیت های اجتماعی عمل کرده و در این راه لازم است سازمان‌های مردم نهاد مشارکت کنند تا دغدغه ملی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی به‌عنوان یک وظیفه ملی قلمداد شود؛ در این زمینه به طور مشخص بخش جوانان در هلال احمر نقش ویژه‌ای دارد؛ چرا که بسیاری از آسیب‌ها در حوزه جوانان بوده و لذا با افزایش برنامه‌های تبلیغی و ترویجی و سپس عضویت جوانان در هلال احمر و سهیم‌کردن آنها در کار داوطلبانه، هر چه می‌توانیم از بروز آسیب‌های اجتماعی و افزایش ظرفیت‌های اجتماعی تلاش کرده و جامعه‌ای جوان، پرنشاط و موفق را که مدنظر رهبر معظم انقلاب است، به عینه مشاهده کنیم و بدانیم که وظیفه ما پاسخگویی به مردم و مسئولان نظام، به‌خصوص رفع دغدغه‌های رهبری است.
خدمت داوطلبانه؛ بزرگترین منشا ایجاد ظرفیت‌های اجتماعی
دکتر ضیائی با تاکید بر این که خدمت داوطلبانه بزرگترین منشا ایجاد ظرفیت‌های اجتماعی بوده و هر اندازه کار داوطلبانه افزایش یابد، ظرفیت اجتماعی بیشتری ایجاد شده است، تصریح کرد: باید هدفگذاری و شاخص گذاری کرده و دیگران را به حمایت‌طلبی جلب کنیم؛ هلال‌احمر از مردم و نماینده مردم است و لذا باید در این زمینه از سایر نهادهای مردمی کمک گرفته و با برنامه عمل کنیم.
لازم به ذکر است در این جلسه مقرر شد تا هلال‌احمر در زمینه افزایش مشارکت‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کرده، متناسب با ماموریت‌ها به رفع آسیب‌های اجتماعی کمک کند. همچنین مقرر شد یک شورای اجتماعی در جمعیت تشکیل شده و هر یک از اعضا با توجه به حیطه کاری خود در جلسه آینده پیشنهادات در زمینه اولویت‌های هلال‌احمر و اهداف قابل پیگیری را، ارائه کند.به علاوه مقرر شد تا زیرمجموعه‌ها در استان‌ها فعال شده و مطالعات متمرکز در وزارت کشور از سوی رئیس سازمان جوانان تهیه و ارائه شود.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی