امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۷
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۵ تير ساعت ۱۲:۲ کد مطلب: 27721
 عشق به مردم وخدمت در هلال احمر
محمد علی جباری آنقدر شیفته خدمت در هلال احمر است که با وجود اینکه کارمند نیروهای مسلح بوده در سال 78 برای آموزش امدادوکمکهای اولیه به امدادگران تصمیم می گیرد خودش اقدام به تهیه جزوه آموزشی کند واین حرکت او سنگ بنایی می شود برای تاسیس مرکز اموزش امداد ونجات جمعیت هلال احمر سبزوار و16 سال بعد یعنی در سال 94 انتقال او از نیروهای مسلح به جمعیت وانتخاب او به عنوان رئیس شعبه هلال احمر سبزوار
در مورد شهرستان (فرصت ها، چالش ها، محرومیت ها و ...) کمی توضیح دهید؟
سبزوار با قرار گرفتن بر چهارراه ارتباطی شمال و جنوب و ارتباط با پایتخت کشور از موقعیت استانی ممتازی برخوردار است. به طوریکه این شهر به عنوان دروازه خراسان نیز نامیده می‌شود.سبزوار همواره در طول تاریخ یکی از مراکز بزرگ تمدنی کشور بوده است و در زمان قیام سربداران و با تسلط ایشان بر بخش‌های کثیری از ایران به پایتخت سیاسی شیعی کشور تبدیل گردید.
از خودتان بگویید؟ (چند ساله اید/چه رشته ای تحصیل کردید/کدام شهر متولد شدید و ...)
متولد سبزوار هستم . 40 سال سن دارم . دانش اموخته مقطع کارشناسی ارشد مدیریت تحول و کارشناسی پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشم. دارای تالیفاتی چند با عناوین 1-راهنمای تزریقات و داروشناسی داروهای اورژانس2-مدیریت دانش در مدیریت بحران 3-سازمانهای بین المللی امدادی هستم . در زمینه ادبیات بخصوص شاهنامه پژوهی نیز فعالیت دارم بطوریکه برای آشنایی فرزندانم با شاهنامه آنرا به نثر روان و خلاصه در آورده ام. تا قبل از این شاغل نیروهای مسلح بودم که در روزهای پایانی سال 94 به جمعیت هلال احمر منتقل شدم.

از چه زمانی وارد هلال احمر شدید؟
آشنایی و حضور من در هلال احمر به اولین روزهای ریاست دوست و سرور عزیزم جناب اقای دکتر سید مجتبی احمدی در جمعیت هلال احمر سبزوار برمی گردد. یعنی سال 78.
پس از آشنایی با اهداف ومنش جمعیت و عضویت در هلال احمر اقدام به برگزاری دوره های کمکهای اولیه نمودم. خوب بخاطر دارم کتابی آبی رنگ، مبنای آموزش بود و من هم بدلیل اینکه دانش آموخته دانشگاهی مانند علوم پزشکی شیراز بودم. با مطالعه کتاب مزبور آنرا دور از مبانی کمکهای اولیه و کمی غیر علمی دانستم. در کتاب مزبور عمده آموزش بر استفاده از باند سه گوش بود و سایر مباحث یا نبود یا خیلی گذرا و کم به آن اشاره شده بود. بنابراین با هماهنگی با ریاست جمعیت سبزوار خود اقدام به تالیف جزوه آموزشی کمکهای اولیه در بهمن ماه سال 78 نمودم. خوب بخاطر دارم اولین کلاس آموزشی را با وجود اشتغال اینجانب در نیروهای مسلح برای پرسنل شرکت نفت سبزوار با جزوه جدید برگزار کردم. برگزاری کلاس کمکهای اولیه که تا آن تاریخ توسط هلال احمر آنهم برای ادارات انجام نشده بود، خبر اصلی شد و باعث گردید سایر ادارات در یک رقابت به آموزش کمهای اولیه رو بیاورند. شرکت برق. مرکز بهداشت. بهزیستی. کابل خودرو وسایر ادارات .حتی نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان.
این آموزشها به حدی بود که در سال 80 اقدام به تاسیس مرکز آموزش امداد و نجات برای جمعیت هلال احمر سبزوار شد و از همان تاریخ تا پایان سال 87 بنده بعنوان مسئول افتخاری مرکز آموزش امداد و نجات فعالیت داشتم.
سپس با تاسیس مرکز آموزش علمی و کاربردی هلال احمر سبزوار بعنوان مدرس با مرکز مزبور همکاری نمودم تا اینکه در سال 94 با مکاتبات انجام شده و با پیگیریهای جناب آقای مهندس احمدی دبیرکل محترم جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بطور کامل از نیروهای مسلح منفک و به هلال احمر منتقل شدم. تا قبل از انتقال به عنوان معاون طرح و برنامه بودجه ومالی تیپ مهندسی رزمی 47 سلمان و با درجه سرهنگ دومی مشغول به کار بودم. لازم به ذکر است تاریخ ارتقای درجه بعدی من چند روز آتی بود که بدلیل علاقه به هلال احمر همه داشته ها را گذاشته و ادامه خدمت در هلال احمر را برگزیدم.
با دستور مدیرعامل دانشمند و دلسوز جمعیت هلال احمر خراسان رضوی جناب آقای دکتر سیدمجتبی احمدی بعنوان سرپرست جمعیت هلال احمر شهرستان سبزوار از اردیبهشت 95 مشغول به کار شدم.

چرا برای خدمت جمعیت هلال احمر را انتخاب کردید؟ و با چه انگیزه ای؟
برای خدمت در هلال احمر باید عاشق بود و مهمترین ویژگی کار در هلال احمر همان گرفتن دست خاک آلود انسانهای گرفتار و دردمند است. رییس مذهب شیعه حضرت امام صادق (علیه السلام) در تعبیری زیبا آه را از اسامی اعظم خدا می دانند و من به تاسی از ایشان عرض میکنم خوشا به سعادت کسانی که مخاطب این آه هستن در برآوردن حاجت.
در لحظاتی که انسانهای شرافتمند بدلیل وقوع شرایطی یکباره به افراد نیازمند تبدیل می شوند و در لحظاتی که درد بر وجود انسانی مستولی می شود چه افتخاری بالاتر از این که به تعبیر آیه شریفه که هرکس انسانی را زنده کند گویی همه انسانها را زنده کرده است. مخاطب این کلام الهی قرار بگیریم.
بنابراین به نظر من کار در هلال احمر شغل نیست، عاشقی است. بد نیست اشاره ای به اصول هفتگانه هلال احمر و صلیب سرخ نماییم. انسانهای عاشق خدمات خود را داوطلبانه و با انگیزه شخصی و بدون غرض برای جامعه بشری و به منظور حفظ کرامت انسانها انجام می دهند.

اعضای خانواده چقدر توانسته اند با کار شما ارتباط برقرار کنند؟
باتوجه به سابقه همکاری با جمعیت هلال احمر سبزوار ، خانواده من از ابتدا با هلال احمر ارتباط خوبی داشته اند بطوریکه همه افراد خانواده ام آموزش امداد و نجات دیده اند.

در شعبه محل خدمت خود چه خدماتی ارائه می کنید؟
ساخت اندامهای مصنوعی و خدمات اورتز پروتز، خدمات درمانگاهی ، خدمات آموزشی، و پست های امداد ونجات جاده ای از عمده ترین فعالیتهای این شعبه است.

اثرگذارترین و فعال ترین حوزه در شعبه هلال احمر شما کدام است؟
آموزش به نظر بنده اصل و شالوده حرکتهای بعدی در هر سازمانی می باشد. چنانچه آموزش درست و مناسب ارایه نشود هیچ سازمانی به افق ها و اهداف استراتژیک خود دست پیدا نخواهد کرد و جمعیت هلال احمر سبزوار نیز از این قاعده مستثنی نیست.

در این روزهای ماه مبارک رمضان همکاری خیرین و داوطلبان با شما چگونه است؟ استقبال از طرح همای رحمت چطور بوده؟
به لطف خدا خیرین و داوطلبین همکاریهای خوبی با ما داشته اند، توزیع 150 سبد غذایی و یا سفره های افطاری که نزدیک به دوهزار نفر در آنها اطعام شدند، به ارزش ریالی 240 میلیون ریال از جمله برکات این ماه بوده است. همچنین اهدای یک دستگاه آبسردکن، یک دستگاه ویدیو پرژکتور هم در این ماه صورت گرفته است.

در مورد پایگاه های امدادی شهرستان و خدماتی که در این پایگاه ها ارائه می دهید بگویید؟
شهرستان سبزوار دارای سه پایگاه امداد ثابت و یک پست موقت امداد جاده ای می باشد. که باتوجه به وجود ست نجات در دو پایگاه خدمات نجات مصدومین همزمان با ارایه خدمات اورژانسی انجام می شود . در سایر اوقات یک نفر از عزیزان مستقر در پست با توجه به مجاورت پایگاهها با روستاها، اقدام به آموزش کمکهای اولیه نیز می نمایند.
رابطه شما با امدادگران و داوطلبان شعبه چگونه است؟
بذلیل سابقه تدریس در جمعیت هلال احمر بسیاری از امداد گران و نجاتگران از شاگردان بنده محسوب می شوند به همین جهت رابطه استاد شاگردی در بسیاری از موارد برقرار می باشد.
شیرین ترین و تلخ ترین خاطره خدمت در هلال احمر؟
تلخترین خاطره مربوط به زلزله بم و شیرین ترین خاطره مربوط به حادثه ای است که در ایام نوروز 95 به هنگام سرکشی از شعب استان اتفاق افتاد که کودکی شش ماهه که در زیر خودرو در حال خفه شدن بود با کمک حجت الاسلام اسدی و جناب اقای بهشتی و با بلند کردن خودرو خارج شد.
تا به حال در عملیات های امدادی شرکت کرده اید؟
برحسب نیااز در زلزله بم و سیلاب های منطقه سبزوار حاضر بودم و قبل از همکاری با جمعیت در زلزله قاینات در سال 75 نیز از طریق دانشگاه علوم پزشکی بیرجند همکاری داشتم.
مهمترین چالشی که هلال احمر شعبه با آن مواجه است؟
ساختمان اداری فرسوده و غیرمستحکم که مربوط به حداقل هفتادسال پیش است، پستهای امداد جاده ای با توجه به اینکه سبزوار یکی از پر تردد ترین مسیرهای کشور می باشد حداقل در دو محور دیگر باید ایجاد شود و کم بودن اعتبارات و کارهای عقب مانده که لازم است به روز شود. و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی که لازم است در خریداری شود.
چه پیشنهادی برای ارتقاء کیفیت عملکرد هلال احمر در حوزه جذب جوانان و داوطلبان دارید؟
بایستی از مدیریتهای سنتی و تحکمی دوری کرد و به مدیریت رابطه محور روی آورد. باتوجه به اینکه جمعیت هلال احمر سازمانی مردم نهاد بوده و در شرایط اضطرار بایستی با کمک جوانان. امدادگران و داوطلبین ارایه خدمات نماید. لازم است در برقراری ارتباط به آنها با چشم دوستان و یا فرزندان خود توجه کنیم.و سازماندهی مناسبی بوجود آورد. ارتباط فرزندی و یا اخوت مستحکم ترین ارتباطات می باشد که می توان بسیاری از مسایل را برطرف نمود.
حرف ناگفته ای اگر دارید؟
جامعه ای ایمن، سالم، پرنشاط و پراز دوستی برای هموطنان خود آرزو دارم.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی