دبیرکل جمعیت هلال احمر با بیان اینکه باید به سمت آئینه بودن پیش برویم، تاکید کرد: شفافیت مالی نهادها و حسابرسی دقیق، نشانگر سلامت هر سیستم است و باعث میشود همگان به سهولت بتوانند این سلامت را مشاهده کنند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی، مهندس علی اصغر احمدی، ظهر امروز (سه شنبه) در گردهمایی آموزشی نظام حسابداری بخش عمومی با رویکرد تعهدی خزانه داران و عاملان ذیحسابی جمعیت هلال احمر کشور در مشهدمقدس، افزود: انحراف معیار و جابجایی اعتبارات در هزینهها قابل قبول نیست و فعالیتها باید در چارچوب قوانین و مقررات و ماموریتهای سازمانی باشد.
وی ادامه داد: مقوله حفظ و نگهداری متناسب اموال و املاک در هلال احمر اهمیت خاصی دارد و در واقع ما امانتدار مردم هستیم که میبایست قدرشناس اعتماد عمومی و این نعمت و فرصت خدمت به مردم باشیم.
دبیر کل جمعیت هلال احمر با اشاره به قانون و اساسنامه این نهاد مردمی و خیریه، اظهار کرد: برخی دریافتی های مالی هلال احمر جنبه « اعانه » دارد که نظارتهای خاص خود را میطلبد؛ ضمن اینکه با توجه به تنوع موقوفات، هبهها ، نذورات و مواردی از این دست، نیازمند دانستن همه مقررات مرتبط و احکام و نگرشی جامع هستیم.
وی تاکید کرد: عمل به نیت واقفان ضروری است و بنابراین اگر برای کمک به سیلزدگان خاصی، مبلغی مشخص شده می بایست صرفا در همان زمینه هزینه شود.
احمدی، نقش ذیحسابها را در نهادها کلیدی خواند و گفت: متولی حسابها در واقع ذیحسابها هستند که به نوعی صاحب و متولی حسابها و عهدهدار تطبیق موارد با قوانین و مقررات هستند.
وی همچنین درباره خرید بالگردهای جدید در شرایط فعلی برای جمعیت هلال احمر، گفت: برای خرید بالگردها که سه فروند آن وارد کشور شد؛ هیچگونه پیش پرداختی نداشتیم و با دقتی که مبتنی بر درک مشترک در فرآیند خرید آنها وجود داشت، هیچگونه مسئله ای نداشتیم.
دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، همچنین خطاب به خزانه داران جمعیت هلال احمر در استانهای مختلف خاطرنشان کرد: باید قدرشناس حضور در جمعیت هلال احمر به خاطر خدمات بشردوستانه اش باشیم و با اجتناب از روزمرگی، با حداکثر ظرفیت و توانمان از فرصت ها بهره ببریم.