مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی طی نامه ای خطاب به نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از شهرهای این استان مراتب امتنان خویش را به نمایندگی از این نهاد مردمی بابت تصویب ماده 92 در خانه ملت، ابراز کرد.
دکتر سید مجتبی احمدی با تقدیر از شناخت نمایندگان از خدمات ارزنده و عام المنفعه هلال احمر تاکید کرد: هرگونه کاهش اعتبار یا حذف بودجه ثابت هلال احمر به ضرر"مردم" است و دودش در چشم همگان میرود.
به گفته مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، حذف بودجه ثابت از جمعیت هلال احمر در واقع به ضرر مردم و سلامت عمومی است چرا که بسیاری از اقدامات امروزه این نهاد مردمی، پیش از آنکه ماموریتی مبتنی بر قانون باشد بر اساس نقش مدافعه گری از مردم و آسیب دیدگان ، انجام می شود.
دکتر سید مجتبی احمدی افزود: در حال حاضر، وظیفه ارائه خدمات توانبخشی و ایجاد تسهیلات برای معلولان طبق قانون با جمعیت هلال احمر نیست اما به سبب ضرورت ایفای نقش مدافعه گری از مردم و در راستای نیل به اهداف انسانی و بشردوستانه توسط این جمعیت انجام میشود.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر استان همچنین خاطرنشان کرد: امدادرسانی در بسیاری از حوادث جاده ای و انسان ساز و حتی انجام بسیاری از امور فرهنگساز در معاونت های جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر در حالی صورت می پذیرد که نقشی حاکمیتی بوده و در واقع، متولیان اصلی دیگری عهده دار این رسالت های خطیر هستند.
وی افزود: مگر می توان نسبت به آسیب دیدگان در حوادث و نیز زخم خوردگان آتش اعتیاد و آینده نوجوانان و جوانان این مرز و بوم بی تفاوت ماند و در مواجهه با رشد حاشیه نشینی در شهرها و فروپاشی بنیان خانواده ها با شیوع طلاق و فقر رو به گسترش اقتصادی و فرهنگی و جنگ نرم بیگانگان، دست روی دست گذاشت و گذشت؟!
مدیر مسئول و سردبیر سایت مطالعات مدیریت بحران نیز هست هشدار داد: رشد بی رویه شهرنشینی و بروز انواع آسیب های اجتماعی در بستر شهرها از سویی و عدم وجود مدیریت متمرکز و مقتدر در بحران ها سبب شده تا بسیاری از مطالبات در شرایط سخت را بر دوش جمعیتی با وجهه ای جهانی نهاده و می طلبد تافارغ از مرزبندی های گروهی و فراتر از هر رنگ و لعابی، بی بهانه در خدمت به دردمندان کوشید و برای تسکین آلام بشری به استقبال مخاطرات رفت و خدمت را به پیش مردم برد.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه در پیشگاه الهی و به مصداق "باقیات و صالحات" چنین رویکردی ماندگار است گفت: در نزد مردم نیز یادگار می ماند و رمز محبوبیت و اعتماد عمومی به جمعیت هلال احمر نیز از این جهت است.
وی افزود: افزایش آگاهی های عمومی و ضرورت آمادگی آنان در مخاطرات و بلایا از جمله مواردی است که همواره مدنظر جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی مردمی بوده و بنابراین هر گونه محدودیت و مانعی در کسب این منابع به طور مستقیم به مردم باز می گردد و دودش در چشم خودمان می رود و همگی متضرر می شویم چون در هنگامه بروز حوادث احتمالی و شیوع مخاطرات، تفاوتی میان سواره و پیاده و رئیس و مرئوس نیست.