امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۲۱
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين ساعت ۱۰:۲۷ کد مطلب: 33311
مصاحبه اختصاصی با دکتر امیر محسن ضیایی؛:
 ورود آنی و به لحظه هلال احمر در زلزله خراسان رضوی در گفتگو با رئیس جمعیت
زلزله 6 ریشتری سفید سنگ فریمان خراسان رضوی را لرزاند و موجی از نگرانی را در کشور ایجاد کرد اما در این میان، بیش از همگان نهادهای امدادرسان بودند که آرام و قرار نداشتند ... دبیر کل جمعیت هلال احمر و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از نخستین مسئولانی بودند که ساعاتی پس از زلزله خودشان را به منطقه رساندند.
تاکید رئیس محترم جمهور مبنی بر ضرورت رسیدگی سریع و بهینه به زلزله زدگان نیز باعث شد تا هیئتی متشکل از وزیر بهداشت، رئیس جمعیت هلال احمر و برخی دیگر از مسئولان نهادهای امدادی مانند رئیس اورژانس کشور و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به مناطق زلزله زده اعزام شدند.
دکتر امیر محسن ضیائی، رئیس جمعیت هلال احمر پس از حضور در میان مردم مناطق فریمان، رضویه و تربت جام در جریان روند امدادرسانی ها و ارائه خدمات قرار گرفت.
گفتگوی اختصاصی ما با ایشان درباره ارزیابی ارائه خدمات، پس از این بازدیدها خواندنیست ...
رئیس جمعیت هلال احمر گفت: تبعات زلزله خراسان رضوی با ورود به لحظه هلال احمر کاهش چشمگیری داشت.
فعالیت هلال احمر خراسان رضوی در حادثه زلزله را چگونه ارزیابی می کنید؟
وقتی مطلع شدیم زلزله 6 ریشتری باعمق کم اتفاق افتاده ذهنمون بود که این فاجعه بزرگ بوده است مخصوصا فاصله آن با کلانشهر خراسان رضوی اتفاق افتاده و نیم ساعت بعد از حادثه تماس گرفتم و گزارش اولیه را دریافت کردم نیروهای هلال احمر حدود بیست دقیقه بعد از حادثه در منطقه بودند و گزارشات اولیه توسط هلال احمر ارائه شده بود که انتظار ما هم همین بود .
زلزله در یک منطقه وسیع اتفاق افتاده و خوشبختانه با توجه به مسائل فیزیک زلزله و رفتار این گسل آسیب های خیلی زیاد نیست هر چند مناطق روستایی 67 روستا بین 40 تا 70 درصد آسیب دیدند. هر چند که با عنایات خداوند متعال و امام رضا(ع) و نیز پراکندگی جمعیت و ساعت زلزله ، خوشبختانه تلفات انسانی بالایی نداشتیم وآنچه که مربوط به هلال احمر است سرعت حضور جمعیت و اقدامات موثری بود که انجام شد و با توجه به گزارشی که به صورت تک تک از مردم درباره حضور هلال احمر در صحنه گرفتم می‌گفتند اولین دستگاهی بودیم که در صحنه حضور داشته است هرچند که زحمات دیگر دستگاه ها و حضور استاندارمحترم، اورژانس و سایرین نباید نادیده گرفته شود و طبیعتا این یک کار گروهی و چند بخشی است ویک دستگاه به تنهایی نمی تواند پاسخگو باشد ارزیابی شخصی بنده از عملکرد هلال احمر خراسان رضوی این است که کار را بسیار بسیارخوب و موثر انجام دادند.
چه تدابیری در خصوص مقابله با حوادث احتمالی آتی دارید مانند طرح خادم وتمهیداتی از این جنس؟
پاسخ به حوادث آخرین کاری است که جمعیت می تواند انجام دهد ولی قبل از آن خیلی کارهای دیگر باید انجام شود وقتی ما اگر در آن بخش‌‎ها موثر باشیم پاسخ ما پاسخ مناسبی خواهد بود وگرنه با تلفات و خسارات زیاد همراه خواهد بود و ما هر چه امکانات بیاوریم کافی نیست اگر ما در مراحل قبل مثل پیشگیری. کاهش ریسک خطر پذیری وآمادگی مبتنی بر ریسک، عمل درستی انجام ندهیم هم هلال احمر و هم سایر دستگاه ها پاسخ خوبی نخواهیم داشت و این از اصول اولیه مدیریت بحران است وطبیعی است که جمعیت هلال احمر در این بخش ماموریت ها را به عهده دارد و یکی از آن موارد این‌که در مسائل تاب آوری اجتماعی مردم را آماده کند و بدانند چه باید بکنند که بخش مهم آن آموزش همگانی است که منجر به تغییر رفتار مثبت شود. همین موضوع که شما اشاره کردید در مورد ترس و نگرانی مردم بعد از زلزله اتفاق افتاد و آگاهی ها کافی نیست و اگر ما توانسته باشیم خوب آموزش دهیم و مردم را آگاه کنیم طبیعی است که مردم کمتر نگران خواهند شد و خسارت کمتری خواهیم داد. همچنین ماموریت هلال احمر در قسمت مهمی آموزش است و طبیعی است که در بخش آمادگی هم باید با توجه به فایل هایی که از حوادث هر منطقه داریم و با توجه به نقشه آماج سرزمین متناسب با آن داده‌ها خودمان را آماده کنیم و پاسخمان پاسخ سریع باشه چه از نظرفیزیکی و چه از نظر سخت افزاری و چه از نظر نرم افزاری و در همین بخش هم آموزش نیروهای هلال احمر چه در بخش داوطلبان و جوانان و چه در بخش امدادگران و نجاتگران و چه در بخش کارکنان رسمی جمعیت و همه این ها نیاز به ارتقا آموزشی دارند و همچین مدافعه‌گری که باید جمعیت داشته باشد و بالاخره اگر بافت های آسیب دیده را توجه کنید اگر در کنار این بافت ها ساختمان هایی بود که اگر رعایت اصول شده بود طبیعی بود که اینها از بین نرفته بود و این را ما باید به عنوان دفاع از حقوق مردم منتقل کنیم و جمعیت هلال احمر این ابزار را در اختیار دارد و صدایش صدایی است که بالاخره مورد پذیرش قرار می گیرد ما باید در قوانین و مقرارت تاثیرگذار باشیم و همچنین در رعایت آنها بنابراین در بخشهای مختلفی قبل از پاسخ به سوانح جمعیت می تواند تاثیر گذار باشد و امسال که طرح خادم (خانواده آماده در مخاطرات) جمعیت آموزش همگانی را آغاز کرده امیدواریم بتواند به طور موثر و معنی داری این تغییر را ایجاد کند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی