امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۶
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد ساعت ۱۱:۴۲ کد مطلب: 34342
دکتر ضیائی در جمع مدیران ستادی و عامل استان‌های هل:
 تاب‌آوری در برنامه چشم‌انداز 10 ساله جمعیت به هیچ‌وجه در حد شعار نیست
رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه باید مفاهیم کلی و کیفی در تاب‌آوری را به شاخص‌های جزئی و اندازه‌پذیر تبدیل کرد، گفت: تاب‌آوری در برنامه چشم‌انداز 10 ساله جمعیت به هیچ‌وجه در حد شعار نیست و لذا ضروری است تا با شاخص‌های عملی به افزایش سطح تاب‌آوری جامعه دست یابیم.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در نشست مدیران ستادی و عامل استان‌های جمعیت هلال‌احمر با موضوع تاب‌آوری جامعه در چارچوب راهبرد ده ساله با اشاره به اینکه امروزه در ادبیات دنیا، به خصوص در سازمان‌های بشردوستانه، مدیریت بحران و ... موضوع تاب‌آوری بسیار مورد توجه است، گفت: مفهوم تاب‌آوری به درجات مختلفی تعریف شده، اما مفهوم نزدیک‌تر آن برای ما این است که یک جامعه تا چه‌اندازه توانایی و تحمل مواجهه با یک شوک و مخاطره را دارد و بدون از میان رفتن چرخه‌های عادی جامعه به حیات خود ادامه دهد.
وی افزود: جامعه تاب‎آور با مولفه‌های مختلفی شناخته می‌شود که جدای از توانایی برای حفظ چرخه‌های عادی جامعه، می‌توان به زمان بازگشت جامعه به حالت عادی، متوقف نشدن توسعه جامعه، تبدیل تهدیدها به فرصت و ... اشاره کرد.
مردم و آحاد جامعه؛ مهمترین بهره‌برداران تاب‎آوری
رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه جوامعی هستند که توانایی تبدیل تهدید مخاطرات به فرصت را دارند، اظهار کرد: مهمترین بهره‌برداران در تاب‎آوری مردم و آحاد جامعه هستند و این تاب‌آوری می‌تواند جامعه را مستحکم کرده و ذو به جلو نگه دارد.
وی با اشاره به اینکه جمعیت‌های ملی در تاب‌آوری به مفهومی انسانی‌تر توجه دارند، گفت: بر این اساس حفظ جان و مال انسان‌ها در مخاطرات در کنار حفظ تکریم و آرمان‌های انسانی در تاب‌آوری مورد توجه جمعیت‌های ملی خواهد بود.
تاب‌آوری در برنامه چشم‌انداز جمعیت هلال‌احمر هدف اصلی است
به گفته دکتر ضیائی؛ تاب‌آوری در برنامه چشم‌انداز جمعیت هلال‌احمر هدف اصلی بوده و در حد شعار نیست؛ لذا ضروری است تا با شاخص‌های عملی سطح تاب‌آوری در جامعه را افزایش داده و نقش خود را در این زمینه تعیین کنیم.
وی تاکید کرد: هدف اصلی ما این است که در موضوع تاب‌آوری به تفاهمی جامع رسیده و بدانیم درباره چه موضوعی صحبت می‌کنیم و به شاخص‌های ریزتر و قابل اندازه‌گیری برسیم و در تمام برنامه‌های جمعیت به آن توجه کنیم.
رئیس جمعیت هلال‌احمر تاکید کرد: برای تبدیل جامعه به جامعه‌ای تاب‌آور باید ابتدا خود به عنوان جمعیت هلال‌احمر به نهادی تاب‌آور تبدیل شویم تا بتوانیم جامعه را به سطح تاب‌آوری ارتقا دهیم و این کار قطعا نیازمند زمان است و ما نیز امیدواریم با هدفگذاری لازم به نتیجه غایی مورد انتظار خود که همان دستیابی به جامعه تاب‎آور است؛ دست یابیم.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی