امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۲
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر ساعت ۱۰:۳۵ کد مطلب: 36843
 جشنواره غذاهای سالم به مناسبت میلاد پیامبرمکرم اسلام (ص) توسط اعضای سازمان جوانان واعضای خانه هلال مسجدامام رضا(ع)درشهرستان کاشمر

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شهرستان کاشمر؛سرپرست این شعبه از برگزاری جشنواره غذاهای سالم ، توسط اعضای سازمان جوانان واعضای خانه هلال مسجدامام رضا(ع) درشهرستان کاشمرخبرداد.

وی افزود:دراین برنامه غذاهای سنتی ایرانی مشروط به رعایت طبخ سالم(کم چرب،کم نمک وآب پز)به دلیل تنوع وتعادل بامعیارهای تغذیه سالم انطباق بیشتری دارند. دراین جشنواره تهیه غذای سالم بااستفاده ازمواداولیه باکیفیت اقدام به طبخ غذا،پیش غذا،دسرو...نمودندکه درداوری این غذاها علاوه برطعم ومزه ،سالم بودن آن غذاشامل؛میزان پایین نمک ،شکروروغن نیزموردارزیابی قرارگرفت.

ودرپایان به نفرات برترجوایزی به رسم یادبود اهداگردید.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی