مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت:دوره تخصصی اقدامات پیشرفته در تروما واحیا قلبی با حضور 30 نفر از پزشکان هلال احمر به میزبانی هلال احمر خراسان رضوی در محل هتل فرهنگ وهنر مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،دکتر سید مجتبی احمدی مدیرعامل هلال احمر استان ضمن عرض خیر مقدم گفت: ورود جمعیت هلال احمر به مقوله درمان اضطراری از سال 1381 آغاز شد که با وجود انتقادهای شدیدی که برجمعیت به خاطر حضور دانشگاههای علوم پزشکی وارد بود ، اولین تلاشها برای درمان اضطراری در اصفهان انجام شد.
وی با اشاره به پیش بینی صلیب سرخ جهانی برای افزایش 50 درصدی جمعیت شهری نسبت به روستایی در سال 2025گفت: افزایش جمعیت شهری بعد از فقر مهمترین فاکتور آسیب پذیری در زمان بحران است.
دکتر احمدی تصریح نمود: شکل زندگی جوامع شهری در زمان بحران وحوادث بسیار بر روند امدادرسانی و مدیریت بحران اثر گذار است و باید با مدیریت دانش و افزایش تجربه بتوان در زمان اضطرار از آن استفاده کرد.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین اسدا...اسدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به معنای کلمه طبیب گفت: طبابت به معنای رفاقت ولطافت است.
وی با طرح این سئوال که چرا با وجود پیشرفتهای علم پزشکی هنوز معدل سلامت جامعه بشری از لحاظ کمی هیچ تغییری نکرده است گفت: حضور مشفقانه وحکیمانه یک پزشک در جامعه به منظور پیشگیری از بیماری است که می تواند باعث ایجاد جامعه ای سلامت محور شود.
همچنین مصطفی ذاکر معاون درمان وتوانبخشی هلال احمر خراسان رضوی گفت: کارگاه تخصصی اقدامات پیشرفته در تروما واحیا قلبی ویژه پزشکان هلال احمر از امروز به مدت 3 روز با حضور 30 نفر از پزشکان جمعیت هلال احمر ادامه دارد.
وی افزود: سرفصلهای آموزشی این دوره شامل ، مروری براحیا قلبی وریوی ،رویکرد سیستماتیک ،احیا پایه ،سندروم حاد،سکته مغزی از مهمترین مباحث اموزشی این کارگاه می باشد.
گفتنی است در این دوره دکتر علیرضا عنبری مدیرکل بهداشت ودرمان خارج از کشورهلال احمر و دکتر حسن شکرالهی مدیرعامل هلال احمر استان سمنان و تعدادی از معاونین بهداشت ودرمان هلال احمر حضور داشتند.