به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی؛ سعید باستانی در حاشیه بازدید از پست ایمنی و سلامت جمعیت هلال احمر تربت حیدریه با اشاره به اینکه برای کاهش تصادفات جاده ای باید به سه حوزه سخت افزاری شامل توجه به جاده ها و صنایع خودرو ساز، نرم افزاری شامل فرهنگ سازی و آیین نامه ها و دستورالعمل ها توجه جدی شود، اظهارداشت:تشکیل پویش “بهرفت” اقدامی مهم و تاثیر گذار در جهت تقویت زیرساخت های حوزه نرم افزاری برای کاهش حوادث رانندگی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه این کمپین باعث بروز بارش افکارعمومی و ایجاد سوال برای مردم در حوزه سخت افزاری یعنی وضعیت جاده ها و ساخت خودروهای با کیفیت می شود، تصریح کرد: ازسویی ایجاد این کمپین باعث شده تا یک چالش فکری برای مردم نسبت به کاستی های موجود د حوزه قوانین و دستورالعمل ها ایجاد شود.
نماینده مردم تربت حیدریه عنوان کرد: اگر ما بخواهیم وضعیت جاده ها را با همین وضعیتی که هست حفظ کنیم نیازمند به ۲۰هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم. از سویی ارتقا وضعیت جاده ها نیز نیاز به اعتبارات زیادی دارد که البته در این حوزه نیز با تعلل روبه رو هستیم.
وی با بیان اینکه در حوزه اصلاح قوانین نیز ما باید به سمت قانون گذاری و فعالیت های تحقیق و پژوهشی برویم، ادامه داد: ما در کشور مشکلات آیین نامه ای زیادی داریم که بعضا باعث می شود تا قانون به درستی اجرا نشود.
باستانی با بیان اینکه تشکیل پویش “نه به تصادفات جاده ای” تلنگری به مسئولان برای توجه به کمبودها، تعلل ها و موانع در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری است، عنوان کرد:مهمترین ویژگی این کمپین بارش افکاری است که در جامعه ایجاد می شود و مردم به عنوان مطالبه گر، پیگیری بیشتری در مورد بهبود وضعیت جاده ها، تولید خودروی باکیفیت و وضع قوانین موثر می کنند.
وی با بیان اینکه امسال سومین سالی است که هلال احمر در زمینه ترویج فرهنگ درست رانندگی این کمپین را ایجاد کرده است، افزود: تدوام این پویش باید مورد توجه باشد. مسئولان هلال احمر بایستی طوری برنامه ریزی کنند تا پویش در روزهای خارج از تعطیلات نوروزی نیز فعال باشد تا مردم در آن عضو شوند.