امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت ۱۰:۵۴ کد مطلب: 40753
 تشریح آسیب‌های اجتماعی مخاطرات توسط مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی در رادیو
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی صبح امروز مهمان برنامه زنده «راه وبیراه» صدای استان بود و به بیان ابعاد وآسیب‌های اجتماعی مخاطره‌ها و عوارض بلایا وحوادث طبیعی پرداخت.
دکتر سید مجتبی احمدی، مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی، ضمن تبریک هفته هلال احمر گفت: وقوع حوادث و بلایای طبیعی، گذشته از خرابی و ویرانی هایی که بر جای می گذارد، مصائب روحی بی‌شماری را به وجود می آورد که نمی‌توان به سادگی، این پس لرزه های روانی را جبران نمود و شخص آسیب دیده را به سکون و آرامش رساند.
وی افزود: ازبین رفتن زیرساخت‌ها و ایجاد مشکلات اقتصادی و اجتماعی در زمان بعد از حادثه می تواند منجر به بروز فشارهای روانی در آسیب‌¬دیدگان شود و به دنبال آن پرخاشگری ، بزه‌کاری و مصرف مواد مخدر را به همراه داشته باشد.
دکتر سید مجتبی احمدی با اشاره به اینکه به طور معمول به دنبال بحران‌هایی همچون سیل و زلزله، افراد از مراحل مختلفی عبور می کنند، گفت: انسان ها در رویارویی با بلایا و حوادث، واکنش‌هایی از خود بروز می¬دهند که می¬توان آن‌ها را به پنج مرحله تقسیم کرد.
وی مرحله اول را مرحله تماس یا ضربه دانست واظهار کرد: این مرحله در چند دقیقه اول پس از حادثه بروز می‌کند و بعد از آن نوبت به مرحله بعدی « برخورد شجاعانه » است که افراد احساس می کنند باید کاری انجام دهند، با دیگران ارتباط برقرار می کنند و به طور داوطلبانه در امدادرسانی کمک می‌کنند.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی مرحله «شادمانی یا فراموش کردن غم» را سومین مرحله خواند و تصریح نمود: این مرحله بین یک هفته تا چند ماه بعد از حادثه بروز می کند وبعد از آن نوبت به «مواجهه با واقعیت» در مرحله چهارم است که بین دو تا سه ماه بعد از وقوع حادثه بروز می کند.
دکتر احمدی مرحله «تجدید سازمان یا ترمیم» را پنجمین مرحله رویایی با حوادث، مطرح کرد و گفت: متولی پاسخگویی و رفع مشکلات روانی در مخاطرات، سازمان بهزیستی است که در کنار آن تیم های حمایت روانی سحر هلال احمر نیز حمایت‌های روانی واجتماعی را به اقشار آسیب پذیر مانند کودکان ، زنان و افراد معلول نیز ارائه می‌دهند.
وی آمادگی قبل از مواجهه با بلایا وحوادث را بسیار مهم دانست و گفت: هماهنگی مسئولان در ارائه کمک‌ها به آسیب‌دیدگان و همچنین استفاده از تجربیات گذشته می تواند در پاسخگویی به نیازهای جامعه بسیار موثر باشد.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی