مشاور بخش معلولیت کمیته بین المللی صلیب سرخ و نماینده بهداشت دفتر نمایندگی این کمیته در تهران صبح امروز با مدیرعامل و جمعی از معاونان هلال احمر خراسان رضوی در ساختمان صلح استان دیدار نمودند.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،دکتر سید مجتبی احمدی مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به تاکید در ارائه خدمات توانبخشی طبق ماده 3 اساسنامه جمعیت هلال احمرگفت: قانون حمایت از معلولین در سال 84 در ایران به تصویب رسید ومناسب سازی فضاها واماکن نیز در آن گنجانده شده است که از طریق سازمان بهزیستی پیگیری می شود وهلال احمر نیز به عنوان معین دولت به ارائه اینگونه خدمات می پردازد.
وی افزود:افراد معلول با طیفی از مشکلات مختلف روبرو هستند که مانع ادامه یک زندگی طبیعی و مشارکت آنها در فعالیتهای اجتماعی واقتصادی میشود و به همین دلیل تلاش می کنیم که معلولین را متصل کنیم به توان توانمندان نیروهای داوطلب.
مدیرعامل هلال احمر استان نقش جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر را در کمک به افراد ناتوان بسیار مهم دانست واظهار داشت:امیدواریم با این حمایتها و خدمات ارائه شده، افراد معلول نیز بتوانند سطح کیفی زندگی خود را ارتقا داده و به عنوان اعضای برابری از جامعه، رفاه اجتماعی و اقتصادی خود را بهبود بخشند.
همچنین مینا مجتهدی مشاور بخش معلولیت کمیته بین المللی صلیب سرخ نیزضمن ابراز خرسندی از همکاری موجود به تبیین اهداف و وظایف بخش معلولیت کمیته بین المللی صلیب سرخ جهانی پرداخت وگفت: یکی از اهداف اصلی کمیته بین المللی صلیب سرخ ارائه تمامی خدمات به معلولین است.
وی با اشاره به اینکه چارچوب استراتژی برنامه های معلولیت در سال 2015 به ثبت رسیده ادامه داد: این کمیته علاوه بر ارائه خدمات توانبخشی به معلولین نسبت به تامین همه نیازهای معلولین در جامعه تاکید فراوانی دارد.
مشاور بخش معلولیت صلیب سرخ جهانی عنوان کرد: این مهم به آن معناست که معلولین باید بتوانند در کنار ارائه خدمات توانبخشی از خدمات رفاهی و آموزشی و استخدامی در جامعه برخوردار باشند.
مجتهدی استراتژی برنامه های معلولیت را در سه زمینه اصلی دانست واظهار داشت: شمول برنامه های معلولیت در تمام ابعاد باید باشد ،به این معنا که از اولین وکوچکترین خدماتی که ارائه می دهیم از لحاظ حرکتی برای معلولین قابل استفاده باشد.
مشاور بین المللی بخش معلولیت صلیب سرخ دومین وسومین زمینه را دسترسی معلولین به خدمات سازمانها وتغییر تفکر افراد جامعه در راستای کمک به معلولین دانست.
همچنین مصطفی ذاکرمعاون توانبخشی هلال احمر خراسان رضوی نیز به ارائه توضیحات در رابطه با خدمات ارائه شده در مرکز توانبخشی هلال احمر استان پرداخت وگفت: در سال گذشته 2700 نفر مراجعه کننده از خدمات این مرکز بهره مند شدند.
وی افزود: اقشار آسیب پذیر بخش اعظم مراجعه کننده ها هستند و ما خدمات را بانگاه حمایتی به آنها ارائه می دهیم و در هلال احمر هیچ فردی بهدلیل تنگناهای مالی از ارائه خدمات محروم نمیشود و تحت هر شرایطی این خدمات در اختیار مددجویان و توانخواهان هلال احمر قرار میگیرد.
همچنین محمودرضا آبسالان معاون داوطلبان هلال احمر خراسان رضوی نیز با اشاره به تحریمهای ظالمانه ای که بهداشت ودرمان وتوانبخشی ;کشوررا مورد هدف قرار داده است گفت: خدمات متنوعی به جامعه هدف که بخش اعظم آن معلولین هستند توسط این معاونت ارائه می شود.
وی افزود:بیش از 3 درصد کارکنان هلال احمر استان معلولین جسمی حرکتی هستند وهلال احمر جز مجموعه های پیشرو در مناسب سازی اماکن خود می باشد.