امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۱۶
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲ دي ساعت ۸:۳۳ کد مطلب: 45141
  اجرای طرح ملی دادرس در ۵۰۰ کانون دانش آموزی هلال احمر خراسان رضوی
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از اجرای طرح ملی دادرس ( دانش آموزان آماده در روزهای سخت ) در 500 کانون دانش آموزی این استان و با حضور بیش20 هزار دانش آموز خبر داد. 
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی؛ علیرضا معین زاده با بیان این خبر گفت: هفتمین دوره طرح ملی دادرس در خراسان رضوی با حضور بیش از ۲۰ هزار دانش آموز در ۵۰۰ کانون دانش آموزی هلال احمر و در سطح ۲۳ شعبه در حال برگزاری است.
وی با بیان این که هدف از برگزاری این طرح افزایش مهارت های امدادی دانش آموزان و همچنین افزایش تاب آوری جامعه می باشد گفت: در این طرح هشت مهارت اصلی شامل پناهگیری و خروج ایمن، اتل بندی و بانداژ و پانسمان، حمل مصدوم، ارزیابی اولیه و احیای قلبی و ریوی، برپایی چادر و اسکان اضطراری، اطفای حریق و … توسط مربیان آموزش دیده به دانش آموزان عضو کانون های دانش آموزی هلال احمر آموزش داده می شود
وی دامه داد: دانش آموزان بعد از گزراندن دوره آموزشی با شرکت در مرحله مقدماتی المپیاده آماده ( المپیاد مهارت های امدادی دانش آموزان هلال احمر ) در سطح شهرستان می توانند به عنوان تیم منتخب شهرستان در مرحله استانی المپیاده آماده حضور پیدا کنند
زنگ آغاز هفتمین دوره طرح ملی دادرس در شهرستان بجستان نواخته شد
عزت ارفعی مسئول امور جوانان هلال احمر بجستان با اعلام این خبر گفت:این طرح نوعی سرمایه گذاری در راستای تربیت دانش آموزان است تا این قشر را برای روزهای سخت آماده کنیم و این تداوم منجر به تاب آور شدن جامعه در برابر حوادث مختلف می شود و پرورش جوانان توانمند با روحیه نوع دوستی نقش اساسی در ترویج فرهنگ بشر دوستی و کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
وی افزود:حضور فعال مدارس متوسطه دوره اول در هفتمین دوره طرح ملی دادرس جهت ایجاد شور و نشاط در دانش آموزان همراه با آموزش های کاربردی را از نیاز های لازم مدارس دانست وخاطر نشان کرد تعداد مدارس همکاری کننده در این طرح جمعا ۱۰ مدرسه که ۷ مدرسه در سطح شهرستان و ۳ مدرسه در روستاهای توابع این شهرستان فعالیت دارند که جمعا ۳۰۰ دانش آموز پایه هشتم به صورت کامل آموزش ها را فرا می گیرند.
ارفعی عنوان کرد:در طرح ملی دادرس دانش آموزان توسط مربیان با هشت مهارت مربوط به کمک های اولیه از قبیل پناه گیری،تخلیه اضطراری،ارزیابی و کنترول علائم حیاتی،پانسمان و بانداژ،آتل بندی،حمل مصدوم،اطفای حریق و چادر زنی آشنا می شوند که آنچه امروز در طرح دادرس برای ما حائز اهمیت است یادگیری فعالیت های دست جمعی و مشارکتی است تا دانش آموزان فعالیت های اجتماعی را فراگیرند و امیدواریم بتوانیم گامی مثبت در تحقق شعار (“هر خانواده یک امدادگر”) برداریم
۲۵۰ دانش آموز فیروزه ای برای روز های سخت آماده میشوند
عباس یوسفی رئیس جمعیت هلال احمر فیروزه در این باره گفت: هفتمین دوره طرح ملی دادرس ( دانش آموزان آماده در روز های سخت ) با حضور بیش از ۲۵۰ دانش آموز دختر و پسر و در ۱۰ کانون دانش آموزی هلال احمر این شهرستان برگزار می شود
وی ادامه داد: برای برگزاری این طرح در سطح شهرستان جلسه هماهنگی با حضور رئیس و معاون آموزش و پرورش شهرستان جهت برنامه ریزی جهت اجرای هرچه بهتر این طرح برگزار شده است و جلسه یکسان سازی مطالب آموزشی برای مربیان نیز برگزار شده است.
شرکت بیش از ۴۰۰۰ دانش آموز در طرح ملی دادرس
رضا مومن زاده معاون مدیر عامل و رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه گفت: برگزاری مجامع این کانون ها انتخابات شورای اجرایی اجرای مانور زلزله توسط این کانون ها وهمچنین برگزاری طرح دادرس درمدارس مذکور را مهمترین برنامه های جمعیت هلال احمر درسطح دانش آموزی در سال ۹۷ _۹۸ می باشد
وی افزود: دانش آموزان طرح دادرس با بهره مندی از ۸ جلسه آموزشی طرح دادرس در سرفصل های پناه گیری و خروج اضطراری، اسکان اضطراری، Cpr،آتل بندی،بانداژ،حمل مصدوم،اطفاع حریق بهره مند میگیرند.
هفتمین مرحله طرح ملی دادرس در خواف کلید خورد
هادی رمضانی رئیس جمعیت هلال احمر خواف با اشاره به نشست مسئولین و مربیان دادرس به منظور هماهنگی و اجرای بهتر و موفق تر المپیاد آماده در خواف گفت: طرح ملی دادرس یکی از برنامه های مهم سازمان جوانان با همکاری مدارس است که هدف آن ترویج آموزش های امدادی در بین دانش آموزان محسوب می شود.
وی افزود: طرح دادرس باعث ارتقاء سطح توانمندی و افزایش ظرفیت های خودامدادی در دانش آموزان در هنگام مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی و غیرطبیعی است که به آنها کمک می کند تا آمادگی لازم برای رویارویی با حوادث طبیعی و غیرطبیعی را داشته باشند.
رئیس جمعیت هلال احمر خواف تصریح کرد: در هفتمین مرحله طرح ملی دادرس (دانش آموز آماده در روزهای سخت) همچون سال های گذشته مباحث ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیای قلبی و ریوی، بانداژ، شکستگی، پانسمان، آتل بندی، حمل مصدوم، پناه گیری و خروج اضطراری، اطفاء حریق و اسکان اضطراری به صورت عملی و کتبی آموزش داده خواهد شد.
۶٠٠ دانش آموز کاشمری در هفتمین دوره طرح ملی دادرس شرکت می کنند
احمد رضاپور رئیس جمعیت هلال احمر کاشمر با اشاره به نقش دانش آموزان در توسعه آموزش های امداد و نجات در جامعه افزود: با اجرای طرح دادرس دانش آموزان آموزه های امداد و نجات را از مدارس به سطح جامعه می برند و فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی را گسترش می دهند. همچنین این آموزشها علاوه بر ترویج و گسترش فرهنگ بشردوستی با رویکرد امدادی می تواند آسیب های ناشی از حوادث و به تبع آن هزینه های صرف شده هنگام بروز سوانح را کاهش دهد.
وی افزود: در همین راستا ضمن برگزاری جلساتی با مسئولین آموزش و پرورش و همچنین مدیران ، معاونان و مربیان پرورشی مدارس هماهنگی های لازم برای حضور مربیان دادرس در مدارس انجام شد.و ٢٠ مدرسه در قالب ۶٠٠ دانش آموز برای اجرای این طرح اعلام آمادگی کردند.
رئیس هلال احمر کاشمر خاطرنشان کرد: دو جلسه توجیهی به منظور یکسان سازی هماهنگی مربیان جمعیت برگزار شد و ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت برگزاری طرح دادرس در سال گذشته و بازآموزی روش های تدریس از مربیان خواسته شد تا ایده ها و نظرات خود را در راستای هرچه بهتر انجام شدن طرح دادرس ارائه دهند.
اجرای طرح ملی دادرس با مشارکت ۲۴ مدرسه در قوچان
سعید فکوری رئیس جمعیت هلال احمر قوچان با اشاره به اجرای هفتمین دوره طرح ملی دادرس در شهرستان قوچان گفت : قبل از آغاز اجرای این طرح جلسه هماهنگی با حضور مسئولین آموزش و پرورش و هلال احمر شهرستان برگزار شد و جلسه یکسان سازی مطالب برای مربیان نیز برگزار شد.
وی با بیان این موضوع که ۲۴ مدرسه در اجرای این طرح مشارکت دارند گفت: در این دوره بیش از ۹۰۰ دانش آموز پایه هشتم حضور خواهند داشت که مهارت های امدادی و بشر دوستانه را فرا خواهند گرفت.
وی با اشاره به اجرای جلسه هماهنگی و یکسان سازی مطالب مربیان جهت اجرای این طرح گفت: قبل از آغاز اجرای این طرح در سطح شهرستان جلسه نیز با حضور آقای حیدری مدیر آموزش و پرورش و آقای خادریان معاون آموزش و پرورش شهرستان جهت هماهنگی و اجرای هرچه بهتر این طرح مهم و ملی برگزار گردید و با توجه به این که امسال دومین سال اجرای این طرح در این شهرستان می باشد اجرای این طرح سطح شهرستان مورد استقبال مسئولین آموزش و پرورش شهرستان قرار گرفت.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی