امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۵
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۱ بهمن ساعت ۹:۳۹ کد مطلب: 45866
 چهل سال، چهل اقدام/گزارش‌سی‌وششم: مرز بی‌پایان خدمت
فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، فرصت مناسبی برای مرور دستاوردها وموفقیت‌های کشور در حوزه‌های مختلف است. دهه فجر با انتشار ۴۰ گزارش به صورت روزانه، مجموعه‌ای از این موفقیت‌ها و دستاوردها را در حوزه‌های کاری جمعیت هلال احمر به طور خلاصه مرور می‌کنیم؛ روایت آمورزش نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر سی‌وششمین گزارش است.
پایگاه‌های امدادو نجات نجات‌ جاده‌ای بعد از انقلاب ایجاد شد؛ پیش از آن هیچ فعالیت منسجمی دراینباره انجام نمی‌شد. البته وجود پایگاه‌ها به تنهایی کفایت نمی‌کرد و برای همین به حضور نیروهای متخصص هم نیاز بود. همین ماجرا سرآغاز فعالیت تازه‌ای شد؛ جذب نیروهای مختلف. نیروهایی که پس از گذراندن دوره‌های آموزشی به امدادگر تبدیل می‌شدند. از آن پس بود که امدادگران و نجاتگران، به بازوان توانمند هلال احمر بدل شدند تا در موقعیت‌های مختلف و حساس، یار و یاور هم‌میهنانشان شوند.
بیش از ۶۰ هزار نجاتگر در سراسر ایران
بعد از انقلاب که پایگاه‌های امداد و نجات ایجاد شد، به نیروهای متخصص و امدادگر هم نیاز بود. گرچه پیش از انقلاب هم نیروهای داوطلبی بودند که در حوزه‌های مختلف جمعیت فعالیت می‌کردند؛ اما پس از انقلاب این نیروها منسجم شده و با عنوان مشخص امداگر و نجاتگر به صورت عملیاتی خدمت‌رسانی می‌کنند. حالا بیش از ۶۰ هزار امدادگر و نجاتگر درجه‌بندی شده به فعالیت مشغولند. در هفت درجه امدادی؛ امدادگر سه، امدادگر دو، امدادگر یک، نجاتگر سه، نجاتگر دو، نجاتگر یک و ایثار. امدادگران و نجاتگران آموزش‌های تخصصی و ویژه‌ای می‌بینند تا به عنوان نیرویی متخصص شناخته شوند؛ مانند امدادگران و نجاتگرانی که درجه امدادی نجاتگر سه تا ایثار دارند.
ناگفته نماند که جمعیت هلال احمر ایران تنها شامل امدادگران و نجاتگران و پرسنل متخصص در حوزه امداد و نجات نیست. نیروهای واکنش سریع هم هستند که تعداد آنها در مرکز استان‌ها ۴۶۵ نفر است؛ می‌شود گفت که هر استان یک تیم ۱۵ نفره دارد. نیروهای واکنش سریع هم دوره‌های آموزشی طی می‌کنند، در مرحله اول برای شعب بالای ۱۲۰ نفر دوره‌های آموزشی آغاز شده و در پیش‌بینی می‌شود به زودی در بیش از ۱۱۰ شعبه هم تیم‌های واکنش سریع، شامل تیم‌های ۹ نفره شروع به فعالیت کنند.
تداوم آموزش
نجاتگران جمعیت هلال احمر نقش کلیدی و مهمی ایفا می‌کنند، نقشی که بر هیچ کس پوشیده نیست. برای همین یکی از دغدغه‌های همیشگی جمعیت در مورد آنها آموزش و یا به عبارت دقیق‌تر تداوم آموزش و یا بازآموزی است. بر همین اساس در فواصل زمانی معین، دوره‌های آموزشی مختلفی برای آنها برگزار می‌شود تا در هنگام سوانح و حوادث حضور موثرتری داشته باشند. مانند: دوره آموزش پیشرفته نجات در عمق و ارتفاع که همین چند وقت پیش برای نجاتگران جمعیت هلال احمر در استان های اردبیل، قزوین، زنجان، کردستان، البرز، گیلان، آذربایجان شرقی و غربی در مرکز آموزشی و تخصصی چاف لنگرود برگزار شد، همچنین دوره آموزشی کار با خودروهای نجات و آفرود در اردوگاه آموزشی چاف که هدف از برگزاری آن افزایش توانمندی کاربران حوزه لجستیک بود و سایر دوره‌هایی که به همین منظور و در استان‌های مختلف ایران برگزار شده است.
لزوم بازآموزی به زنان نجاتگر
ناگفته ‌نماند که این آموزش‌ها تنها محدود به نجاتگران و امدادگران مرد نیست. یکی از دغده‌های جمعیت هلال احمر ایران توانمند سازی زنان امدادگر نیز هست. زنانی که قدرت و توانمندی خود را در این سال‌ها اثبات کرده و همپای مردان در مواقع بحرانی حاضر می‌شوند. از جمله دوره‌هایی که برای زنان امدادگر برگزار شده می‌توان به نوزدهمین دوره آموزشی توان افزایی ویژه نجاتگران زن ایران اشاره کرد. این دوره در اواخر دی ماه سال جاری و به میزبانی جمعیت هلال احمر گیلان برگزار شد و در آن ۷۵ نفر از نجاتگران استان‌های قم، تهران، اردبیل، اصفهان، مرکزی، گلستان، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، گیلان، سمنان، لرستان، البرز، کرمانشاه و همدان شرکت کردند. طی این دوره‌ی آموزشی نجاتگران زن در کارگاه های عملی کار با چوب بر و بتون بر، پنوماتیک، جابه جایی اجسام و نحوه ورود و خروج از آوار حاضر شدند.این‌ها تنها گوشه‌ای از آموزش‌ها و اقداماتی است که توسط جمعیت هلال احمر ایران انجام می‌شود.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی