آئین افتتاحیه کارگاه آموزشی طراحی وساخت پروتز زیرآرنج (مایو الکتریکی) صبح امروز با حضور مدیرعامل و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی در محل سالن کنفرانس مرکز کنترل وهماهنگی عملیات هلال احمر استان در مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،دکتر سید مجتبی احمدی ضمن تسلیت سالروز وفات حضرت ام البنین(س) وروز تکریم مادران وهمسران شهدا ، گفت: ارائه خدمات درحوزه توانبخشی با توجه به مشکلات متعددی که با توجه به تحریم ها گریبان گیر شده است کار بسیار سختی است وقطعا اجر وپاداش زحمات شما عزیزان که در این حوزه فعالیت می کنید با خداوند متعال می باشد.
وی با اشاره به اینکه آموختن چگونگی کمک کردن به همنوع بسیار مهم است ، گفت: با توجه به حوادث ومخاطراتی که پیرامون ما وجود دارد تعداد معلولین ونیازمندان به خدمات توانبخشی روز به روز در حال افزایش است واین درحالی است که بسیاری از معلولان حرکتی نیاز به تجهیزاتی دارند که بسیار گرانقیمت است ودریافت خدمات در این حوزه هزینه های بالایی دارد.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: ما در حوزه توانبخشی هلال احمر وظیفه داریم وابستگی خود را به منابع دولتی کم کرده و با ارتقاء خدمات خود وکمکهایی که به معلولین می کنیم آنها را به جامعه باز گردانیم.
وی ابراز امیدواری کرد: برگزاری اینگونه کارگاهها ،دانش و معلومات افرادی را که در حوزه توانبخشی فعالیت می کنند روز به روز افزایش می دهد و باعث توانمند شدن جمعیت هلال احمر در این حوزه می شود.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین اسدا..اسدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر خراسان رضوی منشاء بسیاری از معلولیت ها را غفلت دانست وگفت: گاهی کوچکترین بی احتیاطی وغفلت مشکلات زیادی را در زندگی انسانها ایجاد می کند.
وی افزود: اعتقاد ما براساس تفکر اسلامی این است که انسان یک موجود وظیفه مدار است و انسان سالم مکلف است وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمرخراسان رضوی گفت: فعالیت شما در حوزه توانبخشی بر مبنای دیدگاه وتفکر اسلامی در واقع حرکتی است برای توانمند کردن یک انسان به منظور انجام وظایفی که به آن مکلف شده است.
در قسمت دیگری از این نشست ، مصطفی ذاکر معاون بهداشت درمان وتوانبخشی هلال احمر خراسان رضوی گفت:کارگاه آموزشی طراحی وساخت پروتز زیر آرنج از امروز سی ام بهمن ماه به مدت سه روز به صورت عملی وتئوری برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه تعداد 30 نفر از کارشناسان سیزده استان کشور در این کارگاه حضور دارند ، گفت: شرکت کنندگان به صورت عینی و عملی مراحل ساخت پروتز دست برای یک فرد دچار قطع عضو زیر آرنج را آموزش می بینند و در پایان دوره نیز به حاضرین گواهینامه اعطا خواهدشد.