آئین اختتامیه المپیاد آماده پسران هلال احمر خراسان رضوی با معرفی برترین های هفتمین دوره مسابقات المپیاد آماده مرحله استانی در کاشمر برگزار شد.
علیرضا معین زاده معاون امور جوانان هلال احمر خراسان رضوی گفت: یکی از مهم ترین اهداف هلال احمر ارتقا سطح دانش و مهارت های امدادی و افزایش تاب آوری خانواده ها در بحران ها میباشد،که لازمه این امر ظرفیت سازی دانش آموزان است.
معین زاده افزود: امسال در المپیاد اماده شاهد حضور 546 دانش آموز بودیم که از این تعداد 266 دادرس دختر و280 دادرس پسر از شعب هلال احمر استان حضور داشتند.
وی با اشاره به اینکه تیم برتر راهی مسابقات کشوری المپیاد اماده در تهران می شود ، اظهار داشت: به ترتیب سه تیم هلال احمر تربت حیدریه ، بردسکن وتربت جام حائز رتبه برتر شدند وتیم هلال احمر خواف نیز جام بشر دوستی را در میان تیم های دادرس پسران به دست آورد.
معاون امور جوانان تصریح کرد: همچنین سه تیم هلال احمر تربت حیدریه ،نیشابور وبردسکن حائز رتبه برتر در هفتمین مسابقات المپیاد آماده مرحله استانی ویژه دختران شدند وتیم دادرسان هلال احمر تایباد نیز جام بشر دوستی را از آن خود نمود.
همچنین علی پهلوان ناظر سازمان جوانان در برگزاری هفتمین دوره المپیاد اماده مرحله استانی هلال احمر خراسان رضوی افزود: در هفتمین دوره از برگزاری مسابقات آماده ،شاهد پیشرفت اهداف و مزایای این طرح در مدارس استان هستیم و این نشان از تلاش مجموعه امور جوانان شعب استان دارد.
وی با اشاره به تعداد زیاد شعب استان خراسان رضوی گفت: برگزاری این گونه برنامه ها با توجه به تعدد شعب به خودی خود فشار بیشتری به دستندرکاران اجرای برنامه وارد می کند و تلاش هلال احمر خراسان رضوی در برگزاری هفتمین دوره المپیاد اماده مرحله استانی در این میان ستودنی است وجای تقدیر وتشکر دارد.
همچنین مجید زارع رئیس کمیته فنی وسرداور هفتمین دوره المپیاد اماده در مرحله استانی افزود: این مسابقات در 8 آیتم که چهار مورد شامل اسکان اضطراری ،حمل مصدوم ،تخلیه اضطراری واطفاء حریق است به صورت میدانی و چهار ایتم آتل بندی ، ارزیابی علائم حیاتی ، پانسمان وبانداژ به صورت کارگاهی برگزار شد.
همچنین احمد رضا پور دبیر اجرائی هفتمین دوره از المپیادآماده مرحله استانی هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: آموزش دانش آموزان در قالب طرح دادرس علاوه بر تقویت روحیه کار تیمی ، دوستی و همدلی در میان دانش آموزان، نقش ویژه ای در سلامت روحی و جسمی آنان دارد.
رضا پور هدف اصلی و اولیه از برگزاری این مسابقات را اشاعه فرهنگ پیشگیری ازآسیب ها در بلایای طبیعی و بحران ها دانست وگفت: این طرح کمک شایانی به این مهم کرده است.
وی یکی از طرح هایی که باعث سهولت فراگیری مهارتهای امدادی می شود را طرح دادرس دانست وگفت: این طرح ظرفیت مهمی در پاسخگویی به بلایای طبیعی وسوانح محسوب می شود و در واقع یک ظرفیت امدادی در خانواده به شمار می آید و می تواند پیامدهای منفی وآسیب دیدگی در حوادث را کاهش دهد.