1-لطفا خودتان را معرفی نمایید ؟
اینجانب حسین فغفوریان ، متولد سال 1346 و ساکن شهرستان تربت حیدریه هستم .
2-از چه زمانی با هلال احمر آشنا و ارتباط پیدا کرده اید ؟
از سال 1379 در جریان صعود به قله ی سبلان با امدادگران جمعیت هلال احمر آشنا و به این نهاد علاقمند شدم و با گذراندن دور ه های امداد و کمک های اولیه و سپس دوره های تخصصی نجات در جمعیت فعالیت خود را در واحد امداد و نجات ادامه دادم .
3-چه عاملی باعث علاقمندی شما به این نهاد مردمی شده است ؟
در صعودی که با قله ی سبلان داشتیم در راه بازگشت از قله یک نفر از صعود کنندگان در راه رفتن مشکل داشت و کمک به او در من انگیزه ی کمک به همنوع را ایجاد کرد . و با توجه به آشنایی که در خصوص فعالیت های هلال احمر پیدا کرده بودم علاقمند به همکاری با جمعیت شدم .
4-با چه انگیزه ای وارد فعالیت های بشر دوستانه و عام المنفعه شده اید و لباس مقدس هلال احمر را می پوشید ؟
انگیزه ی من از پوشیدن این لباس مقدس فقط کمک به مردم است .
5-به نظر شما حضور در جمعیت هلال احمر چه تاثیری بر روی زندگی شخصی شما داشته است ؟
بسیار موثر بوده است . حضور من در جمعیت هلال احمر و خدمت به مردم من و خانواده ام را به سمت کمک بیش تر به همنوعانمان سوق داده است و همین امر موجب گردیده است تا پسرم هم به عنوان نجاتگر در جمعیت هلال احمر مشغول به خدمت رسانی شود .
6-هلال احمر را در یک جمله تعریف کنید ؟
بیان و تعریف هلال احمر در یک جمله بسیار سنگین است ولی اگر بخواهم هلال احمر را در یک جمله تعریف کنم خواهم گفت " هلال عشق و امید "
7-در طول سالهای حضور در جمعیت هلال احمر در چه زمینه هایی فعالیت داشته اید ؟
در طول سالهای همکاری با هلال احمر در زمینه های مختلف فرهنگی ، آموزشی وعملیاتی فعالیت داشته ام ولی با توجه به اینکه رشته ی ورزشی من کوهنوردی است و بدنبال گذراندن دوره های تخصصی و مربیگری نجات در کوهستان سعی کردم بیشتر فعالیت هایم را در این زمینه معطوف کنم . البته در سایر رشته های تخصصی نجات از جمله نجات در جاده و سیلاب هم فعالیت دارم .
8-با توجه به اینکه شما نجاتگر برتر شهرستان تربت حیدریه هستید انتظار شما از جمعیت هلال احمر چیست ؟
من هیچ گونه انتظاری از جمعیت ندارم چون هلال احمر ما را به سمت خود نکشانده است بلکه این ما هستیم که به سمت هلال احمر آمده ایم . فقط عشق به این نهاد و خدمت رسانی عامل فعالیت من بوده است و برای خدمت در هلال احمر باید حس نوع دوستی را از اعماق وجودت حس کنی .
9- چه پیشنهادی در جهت بهبود در امر امدادرسانی در حوادث و سوانح دارید ؟
تهیه ی تجهیزات نوین و کامل و ارتقاء سطح دانش و مهارت امدادگران با برگزاری دوره های تخصصی و بازآموزی که این امر موجب می گردد امدادگر در حد بالایی از توانایی و مهارت باشد و جهت رویارویی با هرگونه حادثه ای آمادگی داشته باشد .
10-توصیه ی شما به امدادگران ، جوانان و داوطلبان ؟
توصیه ی من این است که مهارتهای امدادی را کسب نموده و در جهت ارتقا دانش و اطلا عات امدادی خود تلاش نمایند .
11-بهترین خاطره ی امدادی که در مدت حضور خود در جمعیت هلال احمر برایتان رقم خورده است ؟
تمامی لحظات حضور من در جمعیت هلال احمر برایم خاطره است ولی شیرین ترین خاطره ام این بود که در طی حادثه ی سقوط فردی از ارتفاع تیم امداد و نجات در کوهستان به محل اعزام شدند . پس از حضور در صحنه ی حادثه خوشبختانه توانستیم مصدوم را نجات دهیم . هنگامی که به مصدوم را از ارتفاعات به سطح زمین منتقل نمودیم چشمان خود را بست و از اعماق قلبش خدا را شکر کرد هیچ لحظه ای برایم شیرین تر از آن نبود که جان فردی را نجات دادم و شاهد شکر کردن او از خداوند متعال بودم .
12-یک خاطره ی تلخ از خاطرات امدادی خود برایمان تعریف کنید ؟
سخت ترین خاطره ی من حادثه ی سقوط 2 نفر از ارتفاعات خوشدره و سبوخ بود که متاسفانه در طی این حادثه جان باختند و زمانی که ما پس از حمل آنها با خانواده های نگرانشان مواجه شدیم سخترین لحظه برایم بود و غم و اندوه آن لحظه هیچ گاه از قلبم بیرون نمی رود .
13-یک آرزو ؟
من سرباز جبهه و جنگ هستم و اگر آن زمان قابل نبودم به شهادت برسم در حال حاضر فقط یک آرزو دارم اینکه در راه خدمت به خلق از دنیا بروم .
14-حرف آخر؟
امیدوارم تا زمانی که توان دارم در جمعیت هلال احمر به همنوعانم خدمت کنم .
مصاحبه کننده : آتنا نوراللهیان