کارگاه آموزشی حمایت روانی از کودکان در بلایا با حضور اعضای تیم سحر جمعیت هلال احمر خراسان رضوی و توسط امور جوانان هلال احمر استان در مرکز EuC برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، در این کارگاه آموزشی دکتر سید مجتبی احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: نقش و جایگاه اعضای تیم سحر در حمایت روانی از آسیب دیدگان معمولا شدیدتر و عمیق تر است و در این رابطه ، حمایت خوب، عمیق و همه جانبه با رویکرد مبتنی بر جامعه ضروری است.
دکتر احمدی با اشاره به اینکه بحث مدیریت و هماهنگی در حوادث و بلایا مهم محسوب می شود و نباید به حادثه دیده وعده داد گفت: اگر امدادرسانی طولانی شود بازتوانی ضعیف خواهد شد لذا فعالیت تیم های سحر و حمایت روانی آنها باید از ابتدای حادثه آغاز شود و نباید امداد و سپس حمایت روانی انجام شود و شما مسئولیت سنگینی بر دوش دارید.
در این کارگاه آموزشی اسماعیل شاه بیگی معاون امور جوانان هلال احمر استان نیز گفت: با توجه به فعال شدن تیم های روانی، اعضای تیم سحر آموزش های لازم را فرا گرفته و با هم اندیشی لازم پیگیر تداوم فعالیت ها هستیم. کارگاه های آموزشی و میدانی در قالب کاروان های نیکوکاری و در سطح روستاهای محروم برنامه ریزی می شود و در کلیه این کارگاه ها برنامه حمایت روانی از کودکان در بلایا مد نظر قرار دارد.
در ادامه این کارگاه، خانم لیلی احمدی معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان مازندران نیز گفت: تمام برنامه های ما در تیم سحر بر اساس اصول و استراتژی نهضت بین المللی صلیب سرخ و جمعیت هلال احمر است و مهم ترین اصل برای ما نجات جان انسان ها و برنامه ریزی برای زمان نا آرام و بحران می باشد. از برنامه های مهم ما در این کارگاه بحث خود امدادی و مراقبت از خود، کودک آزاری، کودکان کار، حقوق کودک و نحوه کمک و چگونگی به این عزیزان می باشد.
در این کارگاه 2 روزه، آقای آیسته کارشناس جوانان هلال احمر استان نیز در خصوص آشنایی با بازی درمانی، سوگ در بلایا و نحوه واکنش در برابر کودکان آسیب دیده مطالبی بیان کرد.