مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با حضور در شورای اداری استان به تشریح اهداف ، فعالیت ها و برنامه های خانه های هلال پرداخت.
دکتر سید مجتبی احمدی امروز در این جلسه که با حضور معاونان و مدیران استانداری، مدیران کل دستگاه ها و فرمانداران استان برگزار شد با اشاره به ضرورت ارتقای فرهنگ تاب آوری عمومی اظهار کرد: یکی از مهمترین ایده هایی که در دهه حاضر هم در مدیریت بحران و هم در مدیریت شهری مطرح شده است ، مفهوم شهرهای تاب آور و مقاوم در برابر بحران هاست که می طلبد آمادگی عمومی افزایش یابد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به دو سند عمده سازمان ملل یعنی سند هیوگو و سند سندای که در راستای راهبردهای کاهش خطر در بلایا تدوین شده است به تشریح اولویت های اجرایی این دو سند پرداخت و 10 راهکار حیاتی برای ایجاد شهرهای تاب آور را برشمرد.
وی افزود: جمعیت هلال احمر بر اساس مصوبه شورای عالی مدیریت بحران کشور ، ماده 77 قانون برنامه پنج ساله ششم کشور و مواد 3 و 6 اساسنامه جمعیت هلال احمر نسبت به ایجاد خانه های هلال در مناطق آسب پذیر روستایی و شهری اقدام نموده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد خانه های هلال اعتلای سطح آگاهی عمومی جامعه در برابر سوانح و فعالیت های بشردوستانه ، افزایش آمادگی جوامع محلی در برابر سوانح ، کاهش آسیب پذیری در برابر سوانح با رویکرد تاب آوری و توسعه ظرفیت های داوطلبانه در جوامع محلی و مسئولیت های اجتماعی است.
دکتر احمدی با اشاره به نظر مساعد استاندار در دیدار با رئیس جمعیت هلال احمر کشور مبنی بر آماده سازی زیرساخت های لازم برای ایجاد 2000 خانه هلال در سطح استان خراسان رضوی و همچنین ایجاد خانه هلال در استانداری خراسان رضوی و تاکید ایشان برای تاسیس خانه های هلال اعلام کرد: حمایت مسئولان بویژه استاندار و فرمانداران و مدیران کل می تواند در تحقق اهداف خانه های هلال که همان ارتقاء تاب آوری جوامع محلی می باشد کمک شایان توجهی نماید.
وی در پایان از همه مسئولین بویژه مدیران کل و فرمانداران خواست تا همکاری لازم را با جمعیت هلال احمر جهت تاسیس خانه های هلال داشته باشند.