مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در این نشست با اشاره به روز جهانی کمکهای اولیه در مهرماه تاکید کرد: تامین منابع اصیل تخصصی در عرصه امداد و کمکهای اولیه به زبان فارسی یک ضرورت است که زمینه نجات جان بسیاری از انسانها را فراهم می آورد.
دکتر سید مجتبی احمدی با اشاره به برخی پوسترها و کلیپ های آموزشی تولید شده در هلال احمر تربت حیدریه گفت: فایلهای آشنایی کامل با اسفیر و ست نجات و برخی موارد دیگر به روزرسانی شده و آماده عرضه است.
وی افزود: آخرین منبع آموزشی امدادی جهانی، گاید لاین فعلی منطبق با راهنمای جهانی صلیب سرخ و هلال احمر است و میتواند در گسترش و فرهنگسازی کمکهای اولیه موثر باشد.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: این اقدام در راه گسترش فرهنگ امدادرسانی مطلوب، دارای فوریت است, چون کاهش زمان و مرگ و میر بسیار مهم است و همیشه پیش از بیمارستان و حضور متخصص با امدادرسانی مطلوب می توان باعث کاهش اثرات جراحتها و مصدومیتها شد
وی افزود: اقدام اولیه توسط امدادگر حایز اهمیت است و این زمان تا رسیدن متخصص فنی گاهی با اقدامات غیراصولی و غیرآگاهانه باعث افزایش اثرات حوادث و عوارض است.
به گفته دکتر احمدی، با نگاه به راهنمای بین المللی امداد و احیا این کتاب آماده شده و با بومی سازی صورت گرفته است.
وی با تطبیق شرایط کشور ما براساس کتاب دکتر بابک مهشیدفر افزود: اطلاعات مسمومیت مارهای سمی براساس شرایط بومی ما آماده سازی شده است.
دکتر احمدی خاطرنشان کرد: آشنایی با سازمانهای درونی کشور در فوریتهای بیمارستانی نیز در بخشی از این اثر انجام شده که از نقاط قوت آن است.
وی تصریح کرد: در مرکز اورژانس و پاسخگویی به حوادث این کتاب و پوستر تخصصی آن به ارتقای سطح دانش و مهارت فنی خوانندگان کمک می کند.
وی افزود: این اثر برای خود افراد و نزدیکانشان و در راستای کاهش مصدومیتها و عوارض بسیار موثر است.
در قسمتی از این نشست مریم یوسفی، معاون آموزش، پژوهش و فن آوری جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: کتاب راه و رسم امدادگر شدن، یازده فصل دارد که براساس مرجع علمی راهنمای احیا و امداد (گایدلاین 2016) آماده شده و در مرحله چاپ است.
سعید فکوری، معاون مدیرعامل و رئیس هلال احمر تربت حیدریه نیز گفت: متاسفانه در موقع دانلود همه زبانها وجود دارد به جز فارسی و این کار با نظر متخصصان می تواند اثری ماندگار باشد و دفتر کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران نیز آمادگی حمایت دارد
همچنین محمد شیرزاد مترجم این کتاب اظهار کرد: حدود یکسال ترجمه این کتاب به روز رسانی شد و با همکاری آقایان سعید فکوری و نوروزی تدوین شد.
همچنین فصلهای این کتاب براساس دوره های آموزشی کمکهای اولیه است و بخشهایی از کتاب بومی سازی شده است مانند توضیح درباره مارهای ایران یا برخی حوادث مبتلابه و آسیبهای حیوانات که لازم بود کاربردی و به روز باشد.