امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۴
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۹ شنبه ۱۱ بهمن ساعت ۱۴:۸ کد مطلب: 62065
 خراسان رضوی تاب آور با گسترش فرهنگ ایمنی پایدار / نیازمند تعمیم حضور علمی هلال احمر در مدیریت سوانح و بحرانها هستیم


 

مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان رضوی در دیدار با مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی تاکید کرد: همدلی همه مسئولان و همراهی نهادها و دغدغه مندان می تواند به گسترش فرهنگ ایمنی پایدار با ارتقای سطح تاب آوری جامعه منجر شود.

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، محسن نجات در دیدار با سید مجتبی احمدی، مدیرعامل و معاونان امداد و نجات، آموزش و جوانان و هلال احمر خراسان رضوی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، اظهار کرد:

نگاه استاندار فعلی جناب دکتر معتمدیان، عملیات محور و بلندمدت است و از این فرصت باید برای افزایش سطح تاب آوری عمومی بهره برد.

 

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه 65 درصد سطح استان حادثه خیز است، گفت: تقریبا همه مخاطرات اصلی کشور را در خراسان رضوی شاهد بودیم که در این راستا برای گسترش فرهنگ عمومی و آگاهی و آمادگی در این عرصه می بایست اهتمام داشت.

 

وی با بیان اینکه باید با بهینه سازی تعامل میان دستگاههای درگیر در مخاطران و بحرانها در پی تقویت آمادگی خودمان باشیم اعلام کرد: سفرهای شهرستانی را با مسئولان مدیریت بحران در مناطق مختلف استان پیش بینی کرده و مانورهای ساعت صفر را در نقاط مختلف برنامه ریزی کرده و برای ارزیابی شرایط اجرایی می کنیم.

 

وی بیان کرد: حضور هلال احمر در سوانح مختلف استان به خصوص در سالهای اخیر مبتنی بر دانایی بوده است و ما ناگزیر از تعمیم این نگرش در این عرصه هستیم و هلال احمر هم زحمات زیادی در این عرصه متحمل شده است.

دکتر نجات افزود: ضرورت تعامل بیشتر بین بخشی و توجه به حوزه آموزش در عرصه های امدادی در استان بسیار جدی و حائز اهمیت است.

 

وی تاکید کرد: مدیریت کیفیت جامع را در فرآیند مدیریت بحران در استان می بایست مدنظر داشته و پیگیری کنیم.

 

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی، لزوم تقویت ارتباط رادیویی و بیسیم با همراهی هلال احمر و سایر نهادهای مرتبط محسوس است، ضمن اینکه مانورهای امدادی و جلسات هماهنگی به خصوص در شهرستانها باید جدی گرفته شده و اجرایی شود.

 

همچنین دکتر سید مجتبی احمدی، بیان کرد: بحران در کشور ما خیلی اوقات صرفا با نگاه لجستیکی همراه بوده و مدیریت بحران بانگاه اشباع همراه شده و نیازمند فرهنگسازی است.

 

از سال 83 که اولین قانون مدیریت بحران کشور به تصویب رسیده تاکنون همچنان رویکرد کاملی در این عرصه وجود ندارز درعین حال اینکه بسیج فعلی اگر شرایط جنگی در کشور ایجاد نمی شد شاید بیشتر جنبه بسیج ملی آمادگی در شرایط سخت را می یافت.

 

به گفته این مدرس مدیریت بحران، توجه به مدیریت ریسک در کشور ما جدی است و شهرداری ها نقش موثری در هنگامه حوادث دارند که خوشبختانه در تهران و مشهد اتفاقات خوبی در این عرصه افتاده است.

 

وی با اشاره به تاثیر طرح دوام و برنامه ریزان آن مانند مهندس اکبری در دوره های پیش، گفت: تجربه های موثر امدادرسانی در حوادث و در شهرهای بزرگ می بایست مورد توجه و تدوین قرار گیرد.

مدیرعامل هلال احمر استان افزود: مدیریت بحران در کشور نیازمند سازمان مدیریت بحران مقتدر و دارای جایگاه فرا سازمانی است چرا که نزدیک کردن نهادها به خصوص در بحرانها ضرورت دارد.

 

وی افزود: طبق ارزیابی ژاپنی ها درباره حوادث در ایران که بعد از زلزله بم منتشر شد از آنجا که خیلی از حوادث در کشور ما هر 10 سال اتفاق می افتد ما فرصت فراموشی زیادی داریم که این نسیان و غفلت خطرناک است.

 

دکتر احمدی یادآوری کرد: باتوجه به تجربیات ارزشمند آقای نجات در هلال احمر و حسن اعتماد استاندار این انتصاب امیدوارکننده است و موضوعات مدنظر می تواند با پیگیری ایشان به نتایج مغتنمی برسد.

 

دکتر احمدی خاطرنشان کرد:

در مانورها نیازمند دانش اولیه و سپس بررسی فرآیندها هستیم تا با عدم حضور یک نفر کل فرآیند مدیریت ریسک و مخاطرات در مدیریت بحران لطمه نبیند.

 

وی با اشاره به ضرورت ارتباط بیشتر با جوامع علمی و متخصصان تاکید کرد: دانش در خدمت مدیریت بحران باید قرار بگیرد تا شاهد اقدامات عالمانه در میدان عمل در حوادث باشیم.

 

گفتنی است با تکریم حجت اله شایانفر، حکم انتصاب محسن نجات، مدیرعامل سابق هلال احمر خراسان شمالی به عنوان مدیر کل مدیریت بحران استان خراسان رضوی از پنجم بهمن ماه جاری به امضای استاندار رسید.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی