زهرا هادیزاده دبیر فعال و خلاق مجمع کانون های جوانان جمعیت هلال احمر تربت حیدریه می باشد که با تجربه چندین سال فعالیت بشردوستانه در سازمان جوانان ، امسال نیز با همراهی سایر جوانان این شهرستان فعالیت های اثربخشی را با محوریت طرح ملی نهضت سبز ، طرح ملی قرار مهربانی و تهیه و تولید محتوای چندرسانه ای به مناسبت های مختلف داشته است و در مصاحبه ای به توضیح این فعالیت ها پرداخته است.
لطفا خودتون رو معرفی کنید؟
زهرا هادیزاده عضو کوچکی از خانواده بزرگ هلال احمر هستم. در حال حاضر دبیر مجمع کانون جوانان شهرستان تربت حیدریه و نایب دبیر مجمع استان خراسان رضوی و دبیر کنگره کشوری منطقه یک کانون های جوانان خواهران هستم.
در مورد فعالیت های و طرح های خود صحبت کنید.
طرح ما از 30 آذر ماه همزمان با ولادت حضرت زینب (س) روز پرستار آغاز و تا 15 اسفندماه روز درختکاری ادامه داشت که در این مدت ویدئو کلیپ "به نام پدر" ، ویدیو کلیپ "من هم مادرم" ، تقدیر از مادران اعضای جوانان شعبه به مناسبت ولادت حضرت زهرا و روز مادر با اجرای طرح "فرشتگان سرزمین من" ، کاشت درخت و برنامه های روز درختکاری تهیه نماهنگ نماهنگ "آرام حیدر" و اجرای طرح قرار مهربانی با محوریت اهدای خون ، اهدای زندگی و با همراهی جوانان نیک سرشت شعبه انجام شد.
هدف از اجرای این طرح را توضیح دهید .
ما جوانان هلال احمر که اهداف و شعارمان همسوست با مهربانی و داشتن قلب بزرگی که نه تنها برای همنوع که برای محیط زیستی که ما در آن زندگی می کنیم نیز می تپد.
از مسائل مهم مشارکت و استفاده از ابتکاراتی از سوی اعضا جوان که در این برنامه ها مطرح شد بسیار حائز اهمیت بود.
در این طرح چند نفر شرکت کرده اند؟
این مهم شاید با حدود 300 نفر از اعضا همراه بود
ظرفیت های جوانان هلال احمر در انجام این طرح ها چگونه است؟
در این میان هر یک از جوانان با ذوق و استعداد بالقوه و بالفعل خود توانستند گوشه ای از کار را دریابند که نمونه های اندکی از آن عبارت است از:
تهیه کلیپ که خود چند روزی به طول انجامید و صفر تا صد کار توسط اعضا و البته با راهنمایی ها و حمایت های رئیس و مسئول جوانان شعبه همراه بود.
تهیه هدایایی که دراین برنامه لازم بود با دلی مهربان و دستان با سلیقه جوانان کانون آماده و تهیه شد.
و تیم اجرای برنامه که از مجری تا مسئول افکت های سمعی بصری گرفته تا طراحی و انعکاس خبری که از دل جوانان برخاست و بدون هیچ چشم داشتی اجرا شد.
واقعا بجاست گفتن این مثل بزرگان که اندک اندک جمع گردد وانگهی دریا شود...
به جرات میتوان گفت دل های مهربان این جوانان اندک اندک جمع شد و کم کم به دریایی از محبت، با وسعت بی نهایت مبدل گشت رو بگید
نگاه شما ومعنی که شما از این جملات و کلمات استنباط می کنید چیست ؟
زمین کوچک ما مملو از فرشتگان بزرگیست که هر کدام با هرآنچه در دست دارند سعی دارند جامعه بشری را جای بهتری برای زیستن کنند.
کادر درمان؟
آنچنان شناختی در مورد کادر درمان نداشتیم تا زمانیکه کرونا نیامده بود.شاید این خصلت انسانهاست که لطف کسی که تکرار میشود و در قبال آن حق نا چیزی شامل حالش میشود را وظیفه می انگاریم.
کرونا آمد وتازه آنجا بود که به ما یادآوری شد که در کنار ما فرشتگان سفید پوشی هستند که حاضرند از بزرگترین دارایی خود مایه بگذارند و جان خود را در قبال نجات جان همنوع خود هدیه دهند که خوب میدانیم این مهم به هیچ عنوان قابل جبران نیست.
مادر؟
همچنین دور نیستند فرشتگان بزرگی که بهشت را زیر پایشان فرش کرده اند.همان ها که از ابتدای سفر زندگی هریک از مارا همراهی کردندو در نشان دادن راه صحیح تابلوی زندگی را نقش زدند و رنگین کردند. مادرانی که بارها فداکاریهایشان را به چشم دیده ایم و شاهد عطوفت بی حد و مرزشان بوده ایم.
کاشت درخت؟
در آیین ما بسیار سفارش شده است که ما هر ساله با حضور در مراسمی به این مهم میپردازیم
امسال نیز با هدیه دادن یک نهال به زمینی که در آن زندگی میکنیم در سبز و سالم نگه داشتن محیط زیست خود نقش مهمی را ایفا میکنیم.
قرار مهربانی؟
یکی از نیاز های اساسی بدن انسان را خون شامل میشود ماده ی قرمزی که نبودنش باعث از دست رفتن جان افراد میشود و بودنش باعث حیات...
ماهیانه با مقرر نمودن این قرار مهربانی که اعضای جوان مسبب آنند، جان کسانی که شاید محتاج یک قطره از آن هستندرا به زندگی امیدوار مینماییم.
سخن آخر؟
کم نیستند این انسانها و فرشتگانی که درست است بالی برای به آسمان رفتن ندارند اما دل بزرگشان نشان از آسمانی بودنشان است.
چه خوب است به بهانه های این چنینی قدمی در جهت انعکاس مهربانی ها برداریم.