به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر شعبه کاشمر ؛ سرپرست این شعبه اظهار داشت : در راستای ارتقای سطح دانش و مهارت امدادگران و نجاتگران شهرستان و آمادگی هر چه بیشتر در جهت پاسخگویی به حوادث احتمالی و نیاز های بعد از آن از جمله نیاز به تامین مواد غذایی سالم آسیب دیدگان و امدادگران ، دوره آموزشی تخصصی تغذیه در شرایط اضطراری در مدت سه روز در این شهرستان برگزار شد .
احمد رضاپور : در این دوره آموزشی 20 نفر از امدادگران و نجاتگران خواهر با مباحثی از قبیل اصول تغذیه در سوانح ، آشنایی با انواع جیره غذایی ، آب سالم و نحوه تامین آن ، نگهداری بهداشتی مواد غذایی و شرح وظایف امدادگر بهداشت و تغذیه آشنا شدند تا بتوانند در مواقع اضطراری و بحران ، اقدامات موثر و مطلوبی را انجام دهند .
وی افزود : این اولین دوره آموزشی تخصصی تغذیه در شرایط اضطراری ویژه خواهران بوده که در این شهرستان برگزار شده است.