سومین نشست کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی مدیریت بحران خراسان رضوی به میزبانی جمعیت هلال احمر استان در مشهد امروز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، محسن نجات، قائم مقام مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در این کارگروه با اشاره به ضرورت آسیب شناسی برنامه ها تاکید کرد: ارایه راهکارهای اجرایی برای نیل به تغییر نگرش مردم می بایست از جمله مهمترین اولویت های کارگروه امدادی باشد.
وی موضوع اکولوژی اجتماعی را رهاشده خواند و بررسی آسیبهای خانواده ها و عوارض و تبعات حوادث را ضروری دانست.
همچنین رئیس عملیات امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این کارگروه به ارایه گزارش طرح امدادی تابستان 96 و عملکرد هلال احمر در حادثه سیل کلات پرداخت.
در قسمتی از این جلسه سرهنگ محمد قانعی نژاد رییس پلیس راه روستایی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر واژگونی و خروج از جاده بیشترین فراوانی را در آمار حوادث جاده ای استان دارد و بیشترین واژگونی خودرو در غرب خراسان رضوی و در محور سبزوار است.
وی اهم علل حوادث جاده ای و واژگونی ها را در فقدان استراحتگاه کافی و عدم تجهیز پارکینگهای ایمن در جاده ها دانست و وجود استراحتگاههای بین راهی ساخته شده توسط آستان قدس رضوی را الگوی مناسبی برای این امر عنوان کرد.
همچنین مهندس سیدکاظم عطاری نماینده ستاد هماهنگی مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در پاسخ به یکی از حضار گفت: در سالهای گذشته مانورهای عملیاتی برای امادگی مواجهه با سیل در استان برگزار شده که فعلا کمرنگ شده و لازم است با توجه به تغییر و بازنشستگی برخی مسولان در حال حاضر مجددا برگزار شود.
وی تعداد کم مجروحان را از جمله ویژگیهای حادثه اخیر خواند و بر ضرورت اطلاع رسانیهای بیشتر رسانه ها و نیز ارزیابی عملکرد مدیران مرتبط در حوادث و پیش بینی وجود انبار پشتیبانی در حوادث تاکید کرد.