امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۵
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ آبان ساعت ۸:۳۹ کد مطلب: 35621
 مردم با حضور در مناطق زلزله‌زده مسیر امدادرسانی را منحرف نکنند
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی گفت: خیلی از افراد خودشان به کرمانشاه می‌روند و با درست‌کردن مشکلات امنیتی، مسیر امدادرسانی را منحرف می‌کنند.

سید مجتبی احمدی مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی گفت: تا کنون سه هزار شعله والر را با دو تریلی از مجموعه انبارهایمان به کرمانشاه فرستاده‌ایم. الان نیز درحال جمع‌آوری کمک‌های مردمی از پایگاه‌های 22 گانه شعب و پایگاه‌های سیار سطح شهر، هستیم.

وی با بیان اینکه «درحال جمع‌آوری کمک‌های مردمی و غیرمردمی هستیم»، خاطرنشان کرد: ما اطلاع‌رسانی‌های لازم را انجام داده‌ایم و حساب‌هایمان در حال کارکردن است. مشکلی از لحاظ ارتباط‌گیری مردم با ما وجود ندارد و مردم در شعب مختلف، اقلام و کمک‌های خود را به ما می‌رسانند. علاوه‌بر اینکه در این خصوص بنده با خبرگزاری‌های مختلف مصاحبه کرده‌ام، شبکه استانی نیز دائماً در حال زیرنویس‌زدن است.

احمدی کمک هلال احمر استان را به زائران پیاده، صرفاً در حوزه امدادرسانی برشمرد و افزود: خدمات ما به زائران پیاده شامل دارو، پانسمان، آمبولانس و سایر خدماتی این‌چنینی است. برای جمع‌آوری اعانات بدون مجوز مرکز نمی‌توانیم کاری کنیم. تاکنون مجوز ما برای میانمار بود که از دیروز ظهر باطل شده است و جای آن را کرمانشاه گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه «در گام اول، پتوی نو و کنسروجات بسته‌بندی‌شده مورد نیاز است»، افزود: متاسفانه همان اتفاق زلزله بم درحال‌رخ‌دادن است و حساب‌های اینترنتی متعدد غیرمجوزدار که تا کنون 50 مورد آن شناسایی شده است، فضای کمک‌رسانی را از مسیر خود خارج کرده است.

احمدی با بیان اینکه «طبق آیین‌نامه 24 قانون تشکیل مدیریت بحران، وظیفه جذب، توزیع و هدایت اعانات مردمی غیردولتی برعهده جمعیت هلال احمر است که با همکاری بهزیستی، کمیته امداد و نیروی مقاومت انجام می‌شود»، تاکید کرد: تنها این چهار دستگاه می‌توانند جذب اعانات غیردولتی داشته باشند.

وی اضافه کرد: اگر گروه‌های خودجوش اقدام به جمع‌آوری مبلغی می‌کنند، باید حتماً این وجوه را به حساب هلال احمر، کمیته امداد یا بهزیستی واریز کنند. نمی‌توانند خودشان شماره‌حساب مستقلی را راه‌اندازی کنند. برای نمونه، یکی از نهادهای خیّر، اقدام به ارائه شماره‌حساب مستقل کرده بود که با تذکر ما، فعالیتشان را متوقف کردند.

احمدی با تصریح این نکته که «مردم ما نباید صرفاً احساسی با این موضوع برخورد کنند»، اظهار کرد: مردم نهایتاً یک ماه در فضای این‌چنینی هستند، درحالی‌که ما هلال‌احمری‌ها حداقل یک سال با مردم کرمانشاه کار داریم و باید خدمات‌رسانی لازم را انجام دهیم. در چنین اتفاقاتی، باید هزینه‌های 18 ماه را دید و پیش‌بینی کرد و نباید احساسی به همین چند روز پیشِ رو اکتفاء کرد.

وی با اشاره به اینکه «باید در چنین مواقعی، اطلاع‌رسانی‌های دقیقی صورت گیرد»، افزود: خیلی از افراد خودشان به کرمانشاه می‌روند و مشکلات امنیتی درست می‌کنند. به‌طور مثال فردی یک کامیون کفش مناسب برای آسیب‌دیدگان می‌خرد و می‌برد و در یک یا دو روستا توزیع می‌کند، اما بی‌خبر از اینکه در روستای کناری حس تبعیض ایجاد می‌شود و گاهی حتی منجر به خشونت و ورود نیروی انتظامی می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی بیان کرد: این‌ نکات را بسیاری از مردم نمی‌دانند و می‌خواهند رأساً عمل کنند و در غالب مردم صرفاً احساساتشان را لحاظ می‌کنند و این باعث می‌شود که مسیر امدادرسانی به‌کلی منحرف شود.

احمدی اولویت و نیاز اصلی را در وهله اول، وجوه نقدی برشمرد و گفت: چرا که ما حداقل تا 12 ماه باید آن‌جا باشیم و هزینه‌ها و مایحتاج مردم را تأمین کنیم. الان نیاز چادر، پتو و... است، بعداً مردم نیازمند لوازم زیستی هستند که باید با همکاری وزارت کشور این نیازها مرتفع شود.

وی با بیان اینکه «به ما درخصوص فرستادن سگ‌های زنده‌یاب دستوری ابلاغ نشده است و ما به‌عنوان پشتیبان مشخص شده‌ایم و نه معین»، اظهار کرد: در زلزله بم، یادم است یک خیریه، یک کامیون سیب‌زمینی توزیع کرد و هرچه ما تذکر دادیم، گوش نداد و صرفاً با توزیع سیب‌زمینی در یک یا دو محله، کل آن منطقه آشوب شد و شرایط امنیتی به‌وجود آمد؛ چرا که مردمِ آسیب‌دیده، خود را معرض تبعیض می‌دیدند.

احمدی با بیان اینکه «در حال حاضر، حفظ کرامت انسانی مهم است و برای همین تاکید ما بر تحویل پتوی نو است»، تشریح کرد: سه ماه بعد از زلزله بم، وقتی مرکز آمار ایران از مردم آسیب‌دیده آن مناطق نظرسنجی کرد، 67درصد مردم بیش‌ترین رضایت را از هلال احمر داشتند.

وی تصریح کرد: مردمی که درحال حاضر به‌طور احساسی در صحنه حضور دارند، یک ماهِ دیگر نیستند و این صرفاً باعث می‌شود هدایت‌ها غلط صورت گیرد. ما به‌عنوان آموزش‌دیدگان مدیریت بحران الان دقیقاً می‌دانیم آن‌جا چه می‌خواهیم و باید چه کار کرد.

احمدی با بیان اینکه «هیچ‌کس توجه نمی‌کند زلزله 7.3 ریشتر و با این حال، آمار تلفات ما 430 نفر بوده است»، اضافه کرد: با وجود این مصیبت، بازهم باید سجده شکر به‌جا آورد که با این شدت زلزله، هموطنان بیش‌تری را از دست نداده‌ایم. وقتی که زلزله بم با 6.3 ریشتر، 27 هزار و 700 نفر از هموطنانمان را از ما می‌گیرد، شما یقین بدانید در زلزله کرمانشاه اگر پیش‌لرزه نبود، با این تراکم جمعیتی، باید به سوگ بیش از 70 هزار نفر می‌نشستیم.

وی با اشاره به اینکه «مدیریت بحران یک امر فراگیر است و همه باید با دقت نظر به این موضوع بپردازند»، تشریح کرد: قواره‌های عادی نظام‌بند با بروز شرایط بحرانی به‌هم می‌خورد و امری عادی است؛ نکته مهم در چنین شرایطی احساسی عمل‌نکردن است و باید مدیریت بحران به‌طور صحیح و منطقی آن صورت گیرد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی افزود: الان من مشاهده کردم که برخی از چهره‌های شناخته‌شده ما مانند آقای علی دایی اقدام به ارائه شماره‌حساب کرده‌اند. این عزیزان باید در قالب هلال احمر یا سایر نهادهای مرتبط فعالیت‌های خیرخواهانه‌شان را انجام دهند.

احمدی با بیان اینکه «در چنین مواقعی بازار تخلفات داغ می‌شود و مسیر مدیریت بحران از ریل اصلی خود خارج می‌شود»، افزود: آقای مسعودیان، مدیرکل کمیته امداد استان، به کل اعضای ادرات خود دستور دادند تا تمام مبالغ جمع‌آوری‌شده به هلال احمر سپرده شود. این اقدام بسیار ارزشمند و خوب است؛ چرا که این هلال احمر است که می‌داند چگونه در آن‌جا سبد کالاها را توزیع و مدیریت کند.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی