مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: تاکنون 96 خانه هلال روستایی به عنوان مراکز مدیریت بحران مناطق در سطح این استان فعال شده اند.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ،دکتر سید مجتبی احمدی روز پنجشنبه در نشست هیات مدیره جمعیت هلال احمر در سبزوار افزود: در صورتی که مکانی از سوی بخشداریها، دهیاران و مسئولان محلی مشخص شود مجوز راه اندازی خانه هلال روستایی صادر می شود.
وی ادامه داد: هم اینک پنج شهرستان خراسان رضوی از نمایندگی و شعبه هلال احمر محروم هستند اما در این مناطق خانه هلال ایجاد شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به کمبود پایگاههای امداد و نجات در سطح استان نیز اشاره و بیان کرد: برای رسیدن به سطح استاندارد در خراسان رضوی ایجاد 15 پایگاه دیگر ضرورت دارد که تلاش می شود ظرف دو سال آینده دایر شود.
وی گفت: امسال 18 میلیارد ریال اعتبار از مواد 10 و 12 مدیریت بحران به هلال احمر خراسان رضوی اختصاص یافت که بیشتر این اعتبار برای توسعه پایگاهها و شعب هلال احمر هزینه می شود.
دکتراحمدی افزود: هدف طرحهای امداد و نجات ارائه خدمات امدادی به مسافران جاده ای در قالب اجرای عملیات جستجو، نجات، آزادسازی، اطفاء حریق، انتقال مصدومان در حوادث احتمالی است.
هشت پایگاه موقت، 24 پایگاه ثابت، دو پایگاه امداد کوهستان ویک پایگاه امداد هوایی وهمچنین یک پایگاه ویژه بانوان با 160 نیروی عملیاتی در طرح تابستانه هلال احمر عملیات امدادرسانی را در مسیر جاده های خراسان رضوی بر عهده دارند.