امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۶
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد ساعت ۹:۲۲ کد مطلب: 58399
 تشکیل کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا با حضور دکتر همتی در وزارت کشور/ توسعه خانه‌های هلال فرصتی برای مدیریت بحران‌ها
ئیس جمعیت هلال احمر با حضور در کارگروه ارزیابی فرصت‌های مدیریت کرونا در وزارت کشور، اقدامات جمعیت در بحران شیوع کرونا و همچنین برنامه های آتی هلال‌احمر در زمینه توسعه آموزش‌های همگانی را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر کریم همتی در این کارگروه که با حضور مسئولان وزارت کشور و جمعی از خبرنگاران رسانه ها برگزار شد، گفت: خانه های هلال در روستاهای با بیش از 200 خانوار و در محلات شهرهای بزرگ راه اندازی می شود تا در صورت وقوع حوادث و بحران ها، اعضای روستا و شهرها تا رسیدن عوامل امدادی به صحنه حادثه، امدادگر خود و خانواده شان باشند. خانه های هلال، پایگاه های محیطی هلال احمر محسوب شده که با وجود حضور یکی از نیروهای هلال احمر در این پایگاه ها، تمرکز اصلی بر حضور و آموزش داوطلبان خواهد بود.

وی افزود: در 40 هزار نقطه روستایی به راه اندازی خانه های هلال نیاز داریم اما تاکنون 1300 خانه هلال در کشور راه اندازی شده است.

دکتر همتی انتخاب سخنگوی جمعیت هلال احمر را در راستای انعکاس بیشتر خدمات جمعیت در جامعه عنوان کرد و گفت: با وجود تمام زحمات و تلاش های اعضای هلال احمر در بحران شیوع کرونا، انعکاس این خدمات در جامعه کم بود.

لزوم آموزش به کارگران کارخانجات، بازدید از پایگاه های اقماری و ضرورت تقویت انبارهای امدادی هلال احمر از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی رئیس جمعیت در این جلسه بود.

 

نیاز به ۱۹۰۰ میلیارد تومان برای تقویت انبارها و نوسازی لجستیک

دکتر همتی با اشاره به برگزاری جلسه با مدیران سازمان برنامه و بودجه برای تقویت انبارهای امدادی هلال احمر و ضرورت نوسازی لجستیک جمعیت گفت: اعتبار مورد نیاز برای تقویت انبارهای امدادی و نوسازی لجستیک فرسوده در هلال احمر حدود ۱۹۰۰ میلیارد تومان است.

 

برنامه های هلال احمر برای توسعه آموزش های همگانی

دکتر همتی گفت: براساس قانون مدیریت بحران وظایف سنگینی بر عهده هلال احمر قرارداده شده که یکی از این وظایف، مسئولیت ارائه آموزش های همگانی امدادی به مردم است بنابراین فعالیت هلال احمر در این زمینه در ماه های آینده گسترده تر خواهد شد.

وی افزود: در اولین قدم، در تفاهمی که با ستاد نیروهای مسلح انجام شد، آموزش 30 ساعته امدادی به سربازان وظیفه بر عهده هلال احمر قرار گرفت. در این خصوص گروه‌های هدف مشخص و برنامه های آموزشی تعیین شد. برنامه ما هلال احمر این است که آموزش های همگانی را تا جایی که در هر خانواده یک امدادگر داشته باشیم، ادامه دهیم. همچنین موضوع تاب آوری نیز در اولویت برنامه های هلال احمر بوده و در ماه های آینده در این حوزه نیز فعالیت های خود را گسترش می دهیم.

 

فعالیت‌های هلال احمر در کرونا

در تشریح اقدامات هلال احمر در بحران شیوع کرونا گفت: این جمعیت در مدیریت بیماری کرونا در کنار وزارت بهداشت بود. پیش از شیوع کرونا در کشور، آموزش های همگانی در جمعیت هلال احمر بسیار خوب انجام شد و سایت آنلاین هلال احمر در خصوص آموزش مقابله با شیوع ویروس کرونا در ماه های گذشته 70 میلیون بازدید کننده داشته و بیش از یک میلیون و 350 هزار نفر در آزمون های آنلاین این سایت موفق به دریافت گواهینامه آموزشی شده اند.

دکتر همتی گفت: جمعیت هلال احمر علاوه بر فعالیت در حوزه آموزش، در بحث غربالگری و شناسایی مبتلایان به بیماری کرونا در مبادی ورودی و خروجی استان های کشور نیز خدمات ارزنده ای داشت. داوطلبان هلال احمر در این طرح، 7.5 میلیون خودرو و 21 میلیون نفر غربالگری و 14 هزار فرد مبتلا به ویروس را شناسایی و به مراکز درمانی معرفی کردند.

وی همچنین از بهره مندی روزانه 10 هزار نفر از خدمات داروخانه های هلال احمر در سراسر کشور هم خبر داد و افزود: در بحران شیوع کرونا، جمعیت هلال احمر داروهای مورد نیاز کشور را در این زمینه تامین کرد. علاوه بر این، از 10 هزار تخت نقاهتگاهی پیش بینی شده برای ارائه خدمات به بیماران بهبود یافته از کرونا، جمعیت هلال احمر 1600 تخت نقاهتگاهی آماده کرده و به بیماران بهبود یافته خدمات ارائه داد.

 

دریافت 112 محموله کمک بین المللی برای مقابله با کرونا

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه از دریافت 112 محموله کمک بین المللی از کمیته بین المللی صلیب سرخ و کشورهای چین، ژاپن، و ...  برای مقابله با بیماری کرونا خبر داد و گفت: 70 درصد از این محموله ها از کشور چین وارد ایران شد.

دکتر همتی افزود: مردم کشور نیز کمک های خوبی برای مقابله با این ویروس و حمایت از داشتند که تاکنون 530 میلیارد تومان کمک غیر نقدی و 350 میلیارد ریال نیز کمک نقدی جمع آوری شده و این کمک ها، بخشی از بار مشکلات مردم در بحران شیوع کرونا را سبک تر کرد.

 

هلال احمر؛ اولین ارگان دارای مجوز صادرات ماسک

وی همچنین به فعالیت 2 کارخانه سها 1 و سها 2 هلال احمر در زمینه تولید محلول ضد عفونی کننده، ماسک و شیلد اشاره کرد و افزود: روزانه 10 هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده، 4 هزار شیلد و 50 هزار ماسک در این کارخانه ها تولید می شود و جمعیت هلال احمر اولین مجموعه دارای مجوز برای صادرات ماسک در کشور شناخته شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: این جمعیت برای 44 موسسه خیریه در دوران شیوع کرونا مجوز فعالیت و جمع آوری کمک های مردمی صادر کرد و دیگر موسسات خیریه هم برای کمک به آسیب دیدگان از بیماری کرونا پای کار آمدند که بر همین اساس، 6200 بسته بهداشتی تهیه و میان نیازمندان توزیع شد. داوطلبان هلال احمر همچنین 52 هزار مکان مختلف را با استفاده از 7 میلیون لیتر مواد ضد عفونی کننده، ضد عفونی کردند.

دکتر همتی افزود: همچنین وزارت بهداشت برای تامین ونتیلاتور از هلال احمر درخواست کمک داشت که این جمعیت 16 میلیارد تومان جمع آوری کرده و در اختیار وزارتخانه قرار داد.

 

تهیه و توزیع 300 هزار بسته غذایی میان آسیب‌دیدگان از کرونا

رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه افزود: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر دستگیری از نیازمندان با توجه به مشکلات ایجاد شده بر اثر بیماری کرونا، جمعیت هلال احمر با کمک خیرین 300 هزار بسته غذایی به ارزش هر بسته، 3 میلیون ریال تهیه و میان نیازمندان توزیع کرد.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی