امروز: ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۴ دي ساعت ۱۱:۷ کد مطلب: 61879
مشهد همچنان روی گسل زلزله ؛:
 روایت مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی از مصوبه ساخت 3 اردوگاه اقماری مشهد

مصوبه ساخت 3 اردوگاه اقماری مشهد پس از 14 سال همچنان خاک می‌خورد

درست از 14‌سال پیش، این مصوبه کارگروه مدیریت بحران استان خاک می‌خورد و روی کاغذ باقی مانده است؛ در‌صورتی‌که در پایتخت، سال‌هاست در ورودی‌ها و خروجی‌های تهران، این اردوگاه‌ها آماده شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی به‌منظور پیگیری موضوع ساخت سه اردوگاه اقماری برای مشهد و جویا‌شدن خبرهای تکمیلی زلزله‌ای که دوشنبه‌ شب رخ داد، با مدیر‌عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت‌و‌گو می‌کنیم. دکترسیدمجتبی احمدی در پاسخ به سؤال خبرنگار ما درباره اینکه بالاخره ساخت سه اردوگاه اقماری مشهد برای مدیریت بحران هنگام وقوع زلزله به کجا رسید، می‌گوید: سال‌86 شرکت فرنهاد به‌عنوان مشاور برای مطالعه ساخت اردوگاه‌های اقماری مشهد انتخاب شد. این مطالعات انجام گرفت و در کارگروه امداد و نجات و مدیریت بحران هم مصوب شد اما برای اجرا نیاز به اعتبار دارد. امیدواریم برای این مصوبه مهم و ضروری اعتبار تخصیص یابد.

وی با بیان اینکه نهادهایی نظیر شهرداری و دستگاه‌های دولتی می‌توانند برای تأمین اعتبار ساخت اردوگاه‌های اقماری کمک کنند، توضیح می‌دهد: این اردوگاه‌ها از‌نظر زیرساخت‌های مدیریت بحران باید در ورودی و خروجی شهر ساخته شوند تا در‌صورت وقوع زلزله و بسته‌شدن خیابان‌ها و راه‌ها، بتوان از این اردوگاه‌ها برای ورودی کمک‌ها، استقرار نیروهای امدادی، اسکان، دپوی اقلام مورد‌نیاز برای مدیریت زلزله استفاده کرد، چنان‌که در پایتخت، این اردوگاه‌ها در حسن‌آباد، پاکدشت، نظرآباد و‌... به‌عنوان نقاط ورودی و خروجی شهر ایجاد شده‌اند.

به گفته دکتر احمدی، در طرح مطالعاتی ساخت اردوگاه‌های اقماری برای مشهد پیش بینی شده بود که یک اردوگاه در ورودی مشهد از سمت قوچان، اردوگاه دیگر در ورودی خواجه‌مرداد و یک اردوگاه هم در صدمتری ساخته شود. وی می‌افزاید: ساخت این اردوگاه‌ها اعتبار سنگینی می‌طلبد و نیاز است عزم ملی برای مدیریت بحران مشهد، این موضوع را محقق کند. مشهد را اگر در شرایط کرونا در نظر نگیریم، شهری فراملی و بین‌المللی است و جمعیت ثابت و درگردش آن در بازه‌های زمانی به چندین میلیون نفر می‌رسد.

مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی ، دیگر سؤال خبرنگار ما را درباره اینکه هلال احمر استان برای مدیریت بحران زلزله در مشهد چقدر آماده است، این‌گونه پاسخ می‌دهد: مشهد گسترده است و جمعیت بیش‌از 3میلیون نفری دارد. اگر زلزله‌ای شدید با خسارات زیاد رخ دهد، بی‌شک با بحران شدیدی روبه‌رو خواهیم بود. در زلزله بم با جمعیت 110‌هزار نفری یک بحران ملی را پشت سر گذاشتیم؛ حالا در نظر بگیرید مشهد را با جمعیت چند‌ده‌برابری آن. البته هلال احمر استان بر‌اساس مبناها و ساختارهای علمی، آموزش نیروهای متخصص، ارزیاب، مربی‌های بحران، نیروهای امداد و نجات را به‌همراه دپو‌کردن اقلام شانزده‌گانه مدیریت امداد و نجات در دستور‌کار داشته است. به‌میزان 2‌درصد جمعیت، در انبارها اقلام شانزده‌گانه دپو شده و در‌حال چرخش است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به جمع‌بندی زلزله دوشنبه شب و صبح سه‌شنبه می‌پردازد و توضیح می‌دهد: هشت‌ تیم ارزیاب هلال احمر به‌همراه نیروهای امدادی و نجاتگر از فریمان و تربت‌جام به محل حادثه در 13روستایی که شدت حادثه در آن‌ها بیشتر بود، اعزام شدند. خوشبختانه این زلزله خسارت جانی و مالی جدی در بر‌نداشت؛ فقط سه نفر حین ترک محل و بر‌اثر استرس دچار مصدومیت شدند. فوت دو نفر در جاده نیز بر‌اثر زلزله نبود و حادثه مربوط به رانندگی بوده است.

 

 

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی