امروز: ۱۴۰۳/۸/۱۵
پربیننده‌ترین ها
گفتگو
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
پایگاههای درمانی هلال احمر ایران وویزه اربعین حسینی
۱۳۹۶/۸/۹

بازديد مدير اموزش و پرورش جناب اقاي احمدي
بازديد مديريت آموزش و پروش جناب اقاي احمدي به همراه اعضاي ستاد اسكان آموزش و پروش شهرستان سرخس در ساعت 11:30 در مورخه 11/1/1394 صورت گرفت و مسئولین با حضور در پست مسافرين نوروزی كه جمعیت هلال احمر شهرستان از نزدیک در جریان روند اجرای طرح های قرار گرفتند .
۱۳۹۴/۱/۲۵

برپايي خيمه دوستدار كودك
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر شهرستان سرخس علاوه بر اجرای خدمات امدادی، راهنمایی های گردشگری و موقعیت های جغرافیایی و برپایی چادرهای سلامت به منظور سنجش رایگان فشار و قندخون مسافران، ، خيمه هايي.با عنوان دوستدار کودک تجهیزشده که دراین فضا کودکان مراجعه کننده از طریق نقاشی و سایر هنرهای تجسمی با مفاهیم جمعیت هلال احمر و اصول هفتگانه آن آشنا می شوند. به دليل حضور چشم گير كودكان و خانواده ها سعی شده در قالب های متناسب با سنین کودکان مراجعه کنند
۱۳۹۴/۱/۲۵

طرح حمايت از طبيعت اجرا شد
روابط عمومي جمعيت هلال احمر سرخس جمعيت هلال احمر سرخس در روز طبيعت جوانان جمعيت هلال احمر سرخس در راستاي حفاظت و حمايت از محيط زيست با انگيزه داشتن طبيعت زيبا و بدون زباله و جهت فرهنگ سازي طرح حمايت از طبيعت را اجرا نمودند. اين طرح با رويكرد حمايتي و اموزشي در خصوص اشتي باطبيعت اجرا شد و در اين طرح 700 عدد كيسه زباله وبروشور در خروجي هاي شهر بين همشهريان و مسافرين نوروزي توزيع گرديد و در راه بازگشت كيسه هاي زباله توسط همشهريان به مامورين محترم شهرداري مستقر در ورودي شهر
۱۳۹۴/۱/۲۵
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲ بهمن ساعت ۱۲:۳۷ کد مطلب: 61963
 اجرای ماموریت های هلال احمر در سوانح با همراهی جوامع محلی ممکن است / مدیریت خانه های هلال با مردم است

مسئول هماهنگی خانه های هلال جمعیت هلال احمر کشور گفت: رویکرد اجتماع محور با توجه به ظرفیت های محلی از برنامه‌های اصلی جمعیت هلال احمر در دوران فعلی تعریف شده و اجرای ماموریت‌ها در سوانح نیز با همراهی جوامع محلی ممکن است.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی، حسن فراهانی، مسئول هماهنگی خانه‌های هلال کشور در جلسه شورای مدیران جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در سالن زنده یاد بیژن دفتری مشهد اظهار کرد: تجربه انقلاب اسلامی و یافته های علمی جهانی نشان می‌دهد که اگر مردم خودشان را صاحب یک کار و عهده‌دار رسالتی بدانند سرانجام آن امر قرین توفیق است.

 وی افزود: مدیریت خانه‌های هلال با مردم است و هلال احمر صرفاً نقش هدایت و نظارت و تا حدودی ساماندهی این نیروهای مردمی را دارد.

مسئول هماهنگی خانه های هلال احمر با بیان اینکه حضور مردم هزینه های تولیگری را کاهش داده و متضمن اجرای بهینه برنامه‌هاست یادآوری کرد: همراهی و انجام حرکت‌های مردمی اعم از تولید ماسک و مواد ضدعفونی و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی بیشترین نقش را در کنترل کرونا به خصوص در ماه‌های ابتدایی این بیماری داشت که ضمن اشتغالزایی به توانمند سازی عمومی در پیشگیری و بهبود روند این بیماری موثر بود.

وی افزود: طرح خانه‌های هلال از جمله برنامه‌هایی است که وفاق و همدلی خوبی برای اجرای آن در جمعیت هلال احمر وجود دارد و البته در آغاز تمرکزمان بر ایجاد گفتمان سازمانی در این زمینه است.

فراهانی با اشاره به اسناد بالادستی جمعیت هلال احمر در قانون برنامه پنج ساله قانون مدیریت بحران و سایر موارد ابلاغی اظهار کرد: افزایش آمادگی عمومی و آگاهی های مردم با ارائه آموزشهای ضروری و تمرین و تدبیر برای ارتقای سرمایه اجتماعی جمعیت و حفظ و نگهداشت داوطلبان در خانه هلال مقدور می شود.

وی افزود: بخشی از وظایف معاونت ها و مدیریت ها در دوره فعلی به خانه‌های هلال سپرده شده و ساختار سازمانی آن هم در دست اقدام است ضمن اینکه دستورالعمل آن در نهایت سادگی و سهولت ابلاغ شده تا مردم درگیر بروکراسی و چرخه دیوانسالاری ما نشوند.

 لزوم توجه به آسیب پذیری جوامع شهری و روستایی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز در این نشست با اشاره به ضرورت توجه جدی به آسیب پذیری جوامع روستایی و محلی گفت: میزان آسیب‌پذیری در جوامع شهری در حال افزایش است چرا که توزیع ناعادلانه ثروت و امکانات در شهرها باعث افزایش جمعیت در مناطق شهری و از سوی دیگر وجود معضل حاشیه نشینی شده که در این مناطق حاشیه، سیستم اطلاع رسانی و آموزش مشخص نیز وجود ندارد.

 دکتر سید مجتبی احمدی افزود: آسیب پذیری جوامع محلی به خاطر سازه ها و فاصله دور از مراکز و عدم دسترسی برای ارائه آموزش و آگاهی ها می بایست مدنظر باشد که وجود خانه های هلال در این راستا مفید و موثر است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به اینکه حدود ۲۷ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی ساکن هستند، راه‌اندازی خانه‌های آنان را در ارتقای سطح تاب آوری جامعه موثر دانست که ضریب نفوذ و سطح دسترسی هلال احمر را در اقصی نقاط کشور و در روستاهای دور افتاده نیز بالا می‌برد.

وی افزود : در حال حاضر ۲۱۴ خانه هلال در خراسان رضوی راه اندازی شده که موفق به جذب چهار هزار و161 نفر در این مراکز را داشته ایم.

در خاتمه این نشست، برنامه همکاری مشترک میان سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی و جمعیت هلال احمر استان برای ارائه خدمات به روستاییان و اعضای خانه های هلال در روستاها با ظرفیت های مشترک به امضای مدیران این دو نهاد رسید.

رونمایی از پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با ویروس کووید ۱۹ خانه های هلال جمعیت هلال احمر نیشابور

پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ با حضور مسئولین کشوری،استانی،شهرستانی و روسای خانه های هلال جمعیت هلال احمر نیشابور آغاز شد.

همایش روسای خانه های هلال نیشابور و زبرخان در سالن همایشات موزه خیام با حضور دکتر احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان،مهندس فراهانی رییس خانه های هلال کشور، دکتر چنارانی نماینده مردم نیشابور،فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی  دکتر قامتی معاون استاندار و فرماندار نیشابور و سایر مسیولین استانی و شهرستانی برگزار شد.

اسماعیل شاه بیکی معاون مدیرعامل و رئیس جمعیت هلال احمر نیشابورضمن تقدیر از خانه هلال روستای دیزباد بالا که این پروژه را در سازمان SGP مطرح نموده و مجوز و اعتبار لازم را اخذ کردند گفت: در اجرای این پروژه ۳۰ خانه هلال شهرستانهای نیشابور و زبرخان مشارکت دارند که ۹۰۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۳۷ هزار نفر در مدت اجرای پروژه تحت پوشش آموزشها قرارخواهند گرفت.

شاه بیکی در ادامه افزود: با ۱۲ خانه هلالی که امروز افتتاح خواهد شد مجموعا ۴۲ خانه هلال در شهرستانهای نیشابور و زبرخان فعالیت دارند که تا پایان سال با افتتاح ۱۸ خانه هلال دیگر تعداد آن به ۶۰ خانه هلال خواهد رسید.

خافی عضو شورای خانه هلال روستای دیزباد بالا و مدیر اجرایی پروژه تاب اوری جوامع محلی در توضیح پروژه گفت: پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ با استفاده از ظرفیت شبکه خانه های هلال شهرستانهای نیشابور و زبرخان و همکاری واحد تسهیلات کوچک دفتر عمران سازمان ملل در تهران  (SGP ) به مدت ۹ ماه و در سه مرحله  در ۳۰ خانه هلال اجرا خواهد شد.

وی افزود:  در اجرای این پروژه اطلاع رسانی گسترده در ارتباط با لزوم رعایت پروتکل ها در روستاها با استفاده از ظرفیت خانه هلال هر روستا و تولید محتوا منطبق با فرهنگ عرف روستا صورت خواهد گرفت و همچنین اقلام بهداشتی برای اقشار کم برخوردار روستا در قالب پوشش حمایتی تامین و دراختیار این عزیزان قرار خواهد گرفت.

دکتر سیدمجتبی احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با بیان اینکه از ۲۱۴ خانه هلال راه اندازی شده در استان ۴۲ خانه هلال در نیشابور بزرگ راه اندازی شده است  گفت: با توجه به تنوع حوادث و سوانح در کشور ،توجه به افزایش تاب آوری جوامع روستایی جهت پاسخگویی مطلوب در زمان حوادث و سوانح مهمترین موضوع و هدف راه اندازی خانه های هلال است.

وی در پایان از رئیس جمعیت هلال احمر نیشابور که با جدیت و حمایت خوب شهرستان این مهم را پیگیری می کند صمیمانه قدردانی کرد.

در ادامه این همایش مهندس حسن فراهانی مسئول هماهنگی خانه های هلال کشور در توضیح خانه های هلال گفت: خانه هلال مکانی است متعلق به مردم که تمام خدمات جمعیت هلال احمر به مردم همان محل را ارائه می دهد و نقش موثری در جلب اعتماد مردم دارد چرا که اگر اعتماد مردم نبود تا کنون ۴۲ خانه هلال در نیشابور راه اندازی نمی شد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم تا ان شاالله بتوانیم پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ را در سطح کشور گسترش دهیم.

دکتر احمد قامتی معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار نیشابور بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه جمعیت هلال احمر را اعتماد مردم بیان کرد و افزود: جمعیت هلال احمر مورد اعتماد مردم است که باید این اعتماد حفظ شود تا بتوانیم خانه های هلال را گسترش دهیم.
قامتی توجه به امر آموزش را بسیار مهم دانست و گفت: اگر خدمات همراه با دانش روز ارائه شود در تمامی بحران ها موفق خواهیم بود که  آموزش های لازم باید به تمامی داوطلبان که با عشق و انگیزه  و با رویکرد کمک به همنوع قدر در این مسیر گذلشته اند ارائه شود‌.
پس از پایان همایش و ارائه طرح برای روسای خانه های هلال نیشابور و زبرخان ، مراسم افتتاح ۱۲ خانه هلال در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی به میزبانی خانه هلال محمودآباد فضل و همچنین کلنگ زنی ساخت خانه هلال روستا  با حضور مسئولان برگزار شد.

 
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی