به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر ، محسن ذاکریان امروز در حاشیه مراسم امضاء تفاهمنامه آموزش ۴۵هزار نفر از شهروندان برای آمادگی در برابر بحرانها و ترویج فرهنگ ایمنی که در محل سالن شهید عابد فرمانداری نیشابور برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار فارس در نیشابور اظهار کرد: در رابطه با حوادث غزه ما با یک سکوت جهانی روبرو هستیم به طوری که با وجود همه تلاشها و آمادگیهای لازم برای کمک به مردم غزه و اعزام نیروی کمکی، اما مسیر قطعی برای اعزام اقلام و نیروهای کمکی وجود ندارد.
رییس جمعیت هلال احمر استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه آماده کردن یک کشتی پر از اقلام کار کوچکی نیست، افزود: ما ۲ کشتی از اقلام غذایی و زیستی برای کمک به مردم غزه فراهم کردیم اما به دلیل کارشکنیها ارسال کمکها بسیار با کندی انجام میشود.
وی تشریح کرد: امضای تفاهمنامه آموزش ۴۵ هزار نفر از شهروندان نیشابور، زبرخان و میانجلگه برای آمادگی در برابر بحرانها، توسعه و ترویج فرهنگ ایمنی که امروز صورت گرفت حاصل دیدگاه و توجه در حوزه آموزش نیروی انسانی است که بتوانند در مواقع بحران، میزان خسارت را به حداقل برسانند.
ذاکریان با ذکر این نکته که با تحقق این موضوع هر ساله میتوانیم ۱۰ درصد از میزان جمعیت مردم را آموزش میدهیم، تصریح کرد: امضای تفاهمنامه آموزشی با این عدد و کیفیت که امروز در نیشابور بزرگ انجام شده، برای اولین بار در سطح کشور صورت گرفته است.
نیاز استان خراسان رضوی به ۳۰ پایگاه هلال احمر و ۶۰ خودرو
رییس جمعیت هلال احمر استان تشریح کرد: ظرفیت ما در حوزه نیروی انسانی، آموزشهای تخصصی و انبار اقلام، کفاف بحرانهای موجود و جاری در استان را میدهد، اما در مواردی همچون پایگاههای هلال احمر و تجهیزاتی همچون خودرو باید تقویت شویم.
وی در ادامه توضیحاتش با اذعان به اینکه در حوزه زیرساختها و در بحث پایگاهها طبق آمایشی که انجام شد خراسان رضوی حداقل ۵۰ پایگاه هلال احمر نیاز دارد، خاطرنشان کرد: آنچه امروز در استان شاهد آن هستیم فعالیت ۲۸ پایگاه است که از میان این ۲۸ پایگاه تعدادی از آنها کانکسی است.
ذاکریان با تاکید بر این موضوع که هر پایگاه به حداقل ۲ خودرو نیاز دارد، ابراز کرد: در نیشابور بزرگ، در شهرستان فیروزه پایگاه هلال احمر وجود دارد اما در شهرستانهای دیگر نیشابور بزرگ، زبرخان و میانجلگه باید پایگاههای هلال احمر ایجاد شود. علاوه براینکه نیشابور بزرگ، به دلیل جمعیت هلال احمر فعال و پویا، ظرفیت آموزش به حدود ۵۰ هزار نفر را دارد.
اجرایی شدن پروژه بشارت برای نخستین بار در کشور
در ادامه مراسم دبیر شورای خانههای هلال نیشابور، زبرخان و میانجلگه با توضیح این مطلب که در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که از سال جاری آغاز شده و ۴ سال تداوم خواهد یافت، سالانه ۲۵۰ میلیون درخت توسط اقشار مختلف مردم و دستگاههای اجرایی در سراسر کشور کاشته خواهد شد، اظهار کرد: پروژه بشارت ( بهبود شرایط اقلیمی؛ روستای تاب آور ) با محوریت خانههای هلال روستایی در نیشابور، زبرخان و میانجلگه برای نخستین بار در سطح کشور در حال اجرا است.
حسین خافی اضافه کرد: پروژه بشارت استفاده از ظرفیت بلقوه داوطلبان و جوانان جمعیت هلال احمر را در راستای احیای عرصههای طبیعی، پیشگیری از وقوع آتشسوزی در مراتع، تاغزارها و نیز حفظ پوشش گیاهی با هدف جلوگیری از وقوع سیلاب و هجوم ریزگردها را در دستور کار خود دارد به نحوی که داوطلبان و جوانان خانههای هلال روستایی، شهرستانهای نیشابور، زبرخان و میانجلگه با دریافت آموزشهای لازم در راستای حفاظت و احیای محیط زیست و منابع طبیعی فعالیت خواهند کرد.