دبیرکل جمعیت هلال احمر با تاکید بر توجه به ربیت امدادگران، آموزش جوانان و گسترش کانون های هلال گفت: توسعه فعالیت های دانش بنیان باید در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار گیرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر، مهندس علی اصغر احمدی در همایش مدیران ستادی و عامل استان های جمعیت هلال احمر گفت: کشور پس از توافق گروه ۱+۵، تحولات مثبتی را در عرصه های مختلف پیش رو دارد که جمعیت هلال احمر نیز به عنوان تنها جمعیت امدادرسان کشور، از این موضوع مستثنی نیست.وی با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر باید به صورت مستمر برنامه ها و فعالیت های خود را آسیب شناسی کند و با توجه به تحولات، بازنگری های لازم را انجام دهد، تصریح کرد: باید برپایه تحولات و دانش روز حرکت کنیم؛ چرا که اگر بخواهیم کار را به صورت سنتی پیش ببریم، مسلما از دنیا و پیشرفت های روز به روز آن عقب خواهیم ماند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر به تدوین برنامه ششم توسعه در قالب سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: جمعیت هلال احمر نیز علاوه بر حضور در برنامه ششم توسعه، می تواند پا به پای ارکان نظام، برنامه ششم توسعه ای مختص به خود تدوین کرده و به مرحله اجرا درآورد.
به گفته مهندس احمدی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران یکی از ۱۸۹ کشور عضو فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر است و ماموریت های مختلفی را در عرصه های ملی، منطقه ای و بین المللی اجرا می کند و لذا از جمعیت هلال احمر ایران می توان به عنوان یک ظرفیت در عرصه های بین المللی استفاده کرد.
برگزاری ۵ کارگروه به منظور تحقق اهداف جمعیت هلال احمر
دبیرکل جمعیت هلال احمر به برگزاری ۵ کارگروه در حاشیه برگزاری همایش مدیران ستادی و عامل استان های جمعیت هلال احمر اشاره و اظهار کرد: تطبیق ماموریت های استانی با میزان تفویض اختیارات یکی از کارگروه هایی است که با حضور مدیران برگزار می شود و در این کارگروه پیرامون مسائل مربوط به تفویض اختیارات به مدیران مباحثی مطرح خواهد شد؛ چرا که باید برای مدیران زمینه ای فراهم شود تا با داشتن اختیارات لازم نسبت به انجام امور و پروژه های محوله اقدام کنند.
وی افزود: اگر مدیرعاملی دارای اختیارات متناسب نباشد هنگام واگذاری ماموریت به استان، نمی تواند به درستی مسئولیت محوله را انجام داده و به سرانجام برساند.
مهندس احمدی به برگزاری کارگروه دیگر با عنوان تطبیق فعالیت ها با ماموریت های جمعیت هلال احمر و دوری از موازی کاری ها در حاشیه همایش مدیران عامل ستادی و استان ها اشاره و عنوان کرد: موازی کاری موجب می شود تا کارها به خوبی انجام نشود و لذا ضروری است وظایف محوله به گونه ای باشد تا از موازی کاری پرهیز شود.
وی با بیان اینکه این جمعیت هلا احمر تا ۵ سال آینده باید از لحاظ کمی و کیفی به بالاترین سطح دست یابد، یادآور شد: باید در این زمینه چالش های پیش رو را شناخت تا فعالیت های مثمرثمری را انجام داد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه درست هزینه کردن، اساس سرمایه گذاری است، افزود: در اقتصاد مقاومتی باید از هزینه های اضافی و مازاد پرهیز کنیم و هزینه های خارج از چارچوب به کلی حذف شود؛ چرا که می توان از درون جمعیت اموراتی را انجام داد و باید از برون سپاری اموری که انجام آن در جمعیت ممکن است، پرهیز کرد.
ضرورت توسعه فعالیت های دانش بنیان در جمعیت هلال احمر/ تشکیل ستاد برنامه ششم توسعه جمعیت
دبیرکل جمعیت هلال احمر به تربیت امدادگران جمعیت هلال احمر، آموزش جوانان و گسترش کانونهای هلال اشاره و اذعان کرد: توسعه فعالیت های دانش بنیان باید در دستور کار جمعیت هلال احمر قرار گیرد؛ چرا که تولید شامل هر زمینه ای از جمله علم، تخصص و آموزش شده و لذا باید در این زمینه فعالیت لازم انجام شود.
وی با اعلام اینکه در آینده ستاد برنامه ششم توسعه در جمعیت هلال احمر را تشکیل می دهیم ، عنوان کرد: کمیته برنامه ششم توسعه را در همه سازمانها ، معاونت ها و همچنین جمعیت هلال احمر استان ها ایجاد خواهیم کرد تا توسعه جمعیت هلال احمر همگام با برنامه ششم توسعه کشور پیش رود.
ضرورت تدوین طرح جامع استقرار اردوگاه های جمعیت
مهندس احمدی در خصوص تعداد پایگاه های امداد و نجات جاده ای و اردوگاه های جمعیت هلال احمر در سراسر کشور، گفت: باید تعداد اردوگاه ها و پایگاه های امدادجاده ای در کشور مشخص شود و طرح جامع استقرار اردوگاه های این جمعیت نیز تدوین شود.
وی در پایان بر هدف گذاری به منظور تهیه بانک اطلاعاتی امدادگران، نجاتگران و جوانان جمعیت هلال احمر تاکید کرد.