سعید فکوری در گفت و گو با روابط عمومی جمعیت اظهار کرد: طرح امداد و نجات زمستانه با توجه به نزدیک شدن فصل زمستان و لزوم ایجاد ایمنی در راستای کاهش حداکثری حوادث ترافیکی و نیز ایجاد امکان تردد ایمن در جاده ها، مقابله با سرمازدگی، کولاک، بهمن و یخبندان اجرا می شود.
وی هدف از اجرای این طرح را خدمت رسانی مطلوب به مسافران، اسکان مسافران، تغذیه اضطراری و تسریع در رسیدگی به تصادفات و نجات حادثه دیدگان عنوان کرد.
فکوری وجود دو دستگاه آمبولانس، یک دستگاه خودروی نجات و یک دستگاه خودروی پیکاپ را از امکانات طرح امداد و نجات زمستانی خواند و اظهار کرد : نیروهای هلال احمر قوچان در صورت بروز هرگونه حادثه با حضور بموقع به امداد و کمک های اولیه، رهاسازی مصدوم و انتقال آن به مراکز درمانی اقدام می کنند.
45 نفر از کارکنان جمعیت هلال احمر قوچان و امدادگران در طرح امداد و نجات زمستانی مشارکت می کنند و خدمات رسانی در هنگام تصادفات جاده ای، آبگرفتگی و انسداد راه های مواصلاتی از جمله برنامه های آنهاست ونیز تعدادی تجهیزات انفرادی تهیه گردیده که در صورت بروز حوادث، امدادگران و نجاتگران بتوانند از حداکثر توان خود استفاده کنند.
همچنین جلسه مشترکی بدین جهت با حضور روسای ادارات مرتبط از قبیل راهداری و حمل ونقل جاده ای، اورژانس ،هلال احمر ،پلیس راه و شهرداری در محل فرمانداری برگزار و همفکری و هماهنگی کامل با این دستگاهها در خصوص امادگی حضور عملیاتی صورت پذیرفت.
فکوری از تحویل یک دستگاه کانکس خبر داد و گفت: با توجه به پیگیریهای انجام شده از طریق فرمانداری با مدیریت بحران استانداری یک دستگاه کانکس با قابلیت اسکان اضطراری مسافران و تجهیز با وسایل امدادی تحویل جمعیت گردیده است و پس از بازسازی و تحویل در مرکز امداد و نجات جاده ای روستای اماقلی(کیلومتر 35 جاده قوچان به درگز) مستقر خواهد شد.همچنین کارگاه اموزشی ویژه دهیاران با موضوع امادگی احتمالی در خصوص مواجهه با خطرات نزولات آسمانی در حال برنامه ریزی میباشد که در ماه اینده برگزار خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: تمام عوامل امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان به ویژه عوامل مستقر در دو پایگاه امداد جاده ای شهید بابا محمد رستمی(محور قوچان –فاروج) و شهید کلاهدوز (محور قوچان – چناران)در حال آماده باش قرار دارند و خدمت رسانی به مردم توسط نیروهای امداد و نجات در تمامی ساعات شبانه روز انجام می شود.