تاريخ: ۱۳۹۵ سه شنبه ۳۰ آذر ساعت ۱۰:۳۹ کد مطلب: 30815
 برگزاری شورای معاونان و مدیران هلال احمر خراسان رضوی در کاشمر
شورای معاونان و مدیران هلال احمر خراسان رضوی از صبح امروز به میزبانی کاشمر آغاز شده و مهمترین مسائل و برنامه های این نهاد مردمی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی، سخنرانی امام جمعه و فرماندار کاشمر و نیز مدیر عامل هلال احمر جمعیت هلال احمر استان از جمله برنامه های مدنظر در این نشست است ضمن اینکه معاونت‌های مختلف امداد و نجات، آموزش و پژوهش ، درمان و توانبخشی ، جوانان و منابع انسانی نیز به بیان مهمترین برنامه ها و شاخص‌های عملکردی خود می‌پردازند.
بیان چالش‌های مالی و وضعیت اختصاصی بودجه توسط خزانه دار هلال احمر استان نیز از دیگر برنامه های این نشست است.

رئیس هلال احمر کاشمر :
رئیس هلال احمر کاشمر در شورای معاونین و مدیران جمعیت هلال احمر خراسان رضوی هشدار داد که قرار گرفتن ترشیز بر روی گسل زلزله درونه می‌طلبد تا همواره آمادگی مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشیم.
علیرضا معین زاده در این نشست افزود : ایجاد پایگاه در کوهسرخ ، تکمیل مجتمع امدادی ، تجهیز ناوگان خودرویی شعبه و ساخت و تجهیز اتاق آماده عملیات هلال احمر کاشمر از جمله طرح‌های مدنظر برای بهبود وضعیت امدادی کاشمر است که نیازمند حمایت ویژه است.
وی همچنین با اشاره به اینکه کاشمر دومین شهر زیارتی خراسان رضوی و چهارمین شهر زیارتی کشور است تاکید کرد: این ظرفیت‌ها فرصت مغتنمی برای ارائه آموزش‌های امدادی و فعالیت‌های بشردوستانه است.
رئیس هلال احمر کاشمر همچنین یادآوری کرد که این نهاد در دیار کهن ترشیز بیش از 67 سال سابقه دارد.
فرماندار کاشمر :
هلال احمر باعث اطمینان مردم است
فرماندار کاشمر در شورای معاونان و مدیران جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در این شهرستان گفت: حضور هلال احمر موجب اطمینان مردم در حوادث است.
محمد حسن فرهادی افزود: افرادی که در تبارشان بزرگی است قدرشناس کارهای خوب هستند و جمعیت هلال احمر دارای مدیرانی از این جنس است و در حوزه های آموزش نیز اقدامات موثری صورت گرفته است.
کاشمر از شهرهای زنده استان است که سختکوشی مردمان آن زبانزد است و چهار امامزاده علوی داریم که سید حمزه ، سید مرتضی، سید محمد و امامزاده سیاسی ما مرد دیانت و سیاست مرحوم مدرس را داریم.
به گفته فرماندار کاشمر، این شهر هر سال 2 و نیم میلیون نفز زائر و مسافر دارد که موجب برکت است و با گشایشی که در این دولت در حال ایجاد است 40 هزار میلیارد بودجه عمرانی برای کاشمر پیش بینی شده که در سال 95 این اعتبار حدود 27 هزار میلیارد تومان بوده است.
بالاترین عذاب، جهل مردم است
حجت‌الاسلام سید کاظم طباطبایی، امام جمعه کاشمر نیز در قسمتی از این نشست اظهار کرد: کار داوطلبانه در امر امدادرسانی اهمیت بالایی دارد و حتی در برخی کشورهای پیشرفته دنیا نیز کمک کردن به دیگران را به عنوان کاری مقدس دانسته و بزرگان برای این امر از قبل ثبت نام و اعلام آمادگی و به هنگام حادثه انجام وظیفه می کنند.
وی افزود: علاوه بر درمان و اقدامات پس از بروز حادثه، می‌بایست بر ضرورت پیشگیری کوشید و در این راستا فرهنگسازی کرد به خصوص اینکه مسائلی مانند کم‌آبی و زلزله جدیست.
به گفته امام جمعه کاشمر ، هیچ عذابی بالاتر از جهل ما مردم نیست و نباید بروز حوادث طبیعی مانند زلزله را صرفا به عنوان عذاب و بلا بشناسیم بلکه در صورت آماده بودن و انجام اقدامات لازم می توانیم نقمت را به نعمت تبدیل کنیم.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی:
آماده باش امدادگران هلال احمر استان تا پایان هفته جاری
مدیر عامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به هشدارهای هواشناسی و وجود سامانه های بارشی برای امشب و چهارشنبه تا آخر هفته در استان گفت: عوامل امدادی و شعب هلال احمر در حال آماده باش هستند و شعبه درگز به صورت ویژه در معرض این بارش‌ها و بسته شدن گردنه تیوان است.
دکتر سید مجتبی احمدی همچنین طرح همسفران خورشید 3 یا خدمت‌رسانی به زائران پیاده دهه آخر صفر حضرت رضا(ع) را از جمله برنامه های موفق امسال استان دانست که با اهتمام همه شعب و به صورت ملی و بلافاصله پس از خدمت گسترده هلال احمر به زائران اربعین حسینی صورت گرفت.
وی افزود : بزرگترین طرح ارزیابی تاب آوری کشور طرح آموزشی خادم است که برای بیش از 20 هزار خانواده دراستان پیش بینی شده و نیازمند اقداماتی مستمر و عزمی همه جانبه در کلیه شهرها و بامشارکت و هم‌افزایی سایر نهادها و مردم است.
فقط 9 درصد خانوارهای ایرانی آمادگی حوادث را دارند!
معاون آموزشی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز درباره طرح خادم توضیح داد : طرح خانواده آماده در مخاطرات که به اختصار « خادم » گفته می شود می بایست منجر به آمادگی کلیه خانوارهای ایرانی در برابر حوادث باشد
مصطفی ذاکر با اشاره به انجام اقدامات پژوهشی در این باره افزود : در حال حاضر صرفا حدود 9 درصد از خانوارهای ایرانی در مقابله با حوادث آمادگی دارند.
به گفته وی بیش از 70 درصد کل کشور در مسیر  رودخانه‌ها است و بیش از 75 درصد پهنه خراسان رضوی از نظر ریسک و خطرپذیری در شرایط متوسط به بالاست و 67 درصد پهنای استان نیز از لحاظ ضریب خطر زلزله چنین وضعیتی دارد.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی