امروز: ۱۴۰۳/۸/۹
تاريخ: ۱۳۹۹ شنبه ۴ بهمن ساعت ۱۰:۴۹ کد مطلب: 61976
 رونمایی از پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با ویروس کووید ۱۹ خانه های هلال جمعیت هلال احمر نیشابور

 پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ با حضور مسئولین کشوری،استانی،شهرستانی و روسای خانه های هلال جمعیت هلال احمر نیشابور آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر نیشابور،همایش روسای خانه های هلال نیشابور و زبرخان در سالن همایشات موزه خیام با حضور دکتر احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان،مهندس فراهانی رییس خانه های هلال کشور، دکتر چنارانی نماینده مردم نیشابور،فیروزه و زبرخان در مجلس شورای اسلامی دکتر قامتی معاون استاندار و فرماندار نیشابور و سایر مسیولین استانی و شهرستانی برگزار گردید.

اسماعیل شاه بیکی معاون مدیرعامل و رئیس جمعیت هلال احمر نیشابورضمن تقدیر از خانه هلال روستای دیزباد بالا که این پروژه را در سازمان SGP مطرح نموده و مجوز و اعتبار لازم را اخذ نمودند گفت: در اجرای این پروژه ۳۰ خانه هلال شهرستانهای نیشابور و زبرخان مشارکت دارند که ۹۰۰۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۳۷ هزار نفر در مدت اجرای پروژه تحت پوشش آموزشها قرارخواهند گرفت.

شاه بیکی در ادامه افزود: با ۱۲ خانه هلالی که امروز افتتاح خواهد شد مجموعا ۴۲ خانه هلال در شهرستانهای نیشابور و زبرخان فعالیت دارند که تا پایان سال با افتتاح ۱۸ خانه هلال دیگر تعداد آن به ۶۰ خانه هلال خواهد رسید.

 خافی عضو شورای خانه هلال روستای دیزباد بالا و مدیر اجرایی پروژه تاب اوری جوامع محلی در توضیح پروژه گفت: پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ با استفاده از ظرفیت شبکه خانه های هلال شهرستانهای نیشابور و زبرخان و همکاری واحد تسهیلات کوچک دفتر عمران سازمان ملل در تهران (SGP ) به مدت ۹ ماه و در سه مرحله در ۳۰ خانه هلال اجرا خواهد شد. در اجرای این پروژه اطلاع رسانی گسترده در ارتباط با لزوم رعایت پروتکل ها در روستاها با استفاده از ظرفیت خانه هلال هر روستا و تولید محتوا منطبق با فرهنگ عرف روستا صورت خواهد گرفت و همچنین اقلام بهداشتی برای اقشار کم برخوردار روستا در قالب پوشش حمایتی تامین و دراختیار این عزیزان قرار خواهد گرفت.

دکتر سیدمجتبی احمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با بیان اینکه از ۲۱۴ خانه هلال راه اندازی شده در استان ۴۲ خانه هلال در نیشابور بزرگ راه اندازی شده است گفت: با توجه به تنوع حوادث و سوانح در کشور ،توجه به افزایش تاب آوری جوامع روستایی جهت پاسخگویی مطلوب در زمان حوادث و سوانح مهمترین موضوع و هدف راه اندازی خانه های هلال است. وی در پایان از رییس جمعیت هلال احمر نیشابور که با جدیت و حمایت خوب شهرستان این مهم را پیگیری می کند صمیمانه قدردانی نمود.

در ادامه این همایش مهندس فراهانی رئیس خانه های هلال کشور در توضیح خانه های هلال گفت: خانه هلال مکانی است متعلق به مردم که تمام خدمات جمعیت هلال احمر به مردم همان محل را ارائه می دهد و نقش موثری در جلب اعتماد مردم دارد چرا که اگر اعتماد مردم نبود تا کنون ۴۲ خانه هلال در نیشابور راه اندازی نمی شد.

وی افزود: تلاش میکنیم تا ان شاالله بتوانیم پروژه تاب آوری جوامع محلی در مقابله با کووید ۱۹ را در سطح کشور گسترش دهیم.

دکتر قامتی معاو استاندار و فرماندار نیشابور بزرگترین و ارزشمندترین سرمایه جمعیت هلال احمر را اعتماد مردم بیان کرد و افزود: جمعیت هلال احمر مورد اعتماد مردم است که باید این اعتماد حفظ شود تا بتوانیم خانه های هلال را گسترش دهیم.

قامتی توجه به امر آموزش را بسیار مهم دانست و گفت: اگر خدمات همراه با دانش روز ارائه شود در تمامی بحران ها موفق خواهیم بود که آموزش های لازم باید به تمامی داوطلبان که با عشق و انگیزه و با رویکرد کمک به همنوع قدر در این مسیر گذلشته اند ارائه شود‌.

پس از پایان همایش و ارائه طرح برای روسای خانه های هلال نیشابور و زبرخان ، مراسم افتتاح ۱۲ خانه هلال در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی به میزبانی خانه هلال محمودآباد فضل و همچنین کلنگ زنی ساخت خانه هلال روستا با حضور مسئولین برگزار گردید.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی