تاريخ: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۰ فروردين ساعت ۹:۵۴ کد مطلب: 3313
 افتتاح طرح نجات یار روستا در بخش احمد آباد

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمرمشهد : در مورخه 94/01/17 آقای دکتر یزدانی رئیس جمعیت هلال احمر مشهد مقدس به اتفاق هیئت همراه در مراسم افتتاح طرح نجات یار روستادر بخشداری ملک آباد حضور یافتند.

این مراسم که به میزبانی بخشدار محترم احمد آباد برگزار گردیده پس از تلاوت کلام اله مجید ، جناب آقای مهندس گوهری بخشدار محترم احمد آباد ضمن خیر مقدم به آقای دکتر یزدانی و هیات همراه از خدمات جمعیت هلال احمر مشهد در راستای خدمت رسانی در این منطقه تقدیر و تشکر کرد . سپس دکتر یزدانی سخنانش را با سلام و درود به ارواح طیبه شهداء و امام شهیدان و آرزوی طول عمر با برکت و صحت و سلامتی برای مقام معظم رهبری وآرزوی توفیق برای کلیه خدمتگزاران به نظام مقدس جمهوری اسلامی بویژه دولت خدمتگزار جناب آقای دکتر روحانی آغاز نمود . دکتر یزدانی ضمن تشریح طرح امدادیار روستا به سوابق حادثه خیزی در خراسان پرداخت و عنوان کرد خراسان رضوی علاوه بر وسعت زیاد از لحاظ حادثه خیزی جزو شاخص ترین استانهای کشور است. از مهر۱۳۰۸ تا کنون ۱۸ زمین لرزه با شدت بیش از ۷ ریشتر در ایران داشتیم . که هفت مورد آن در استانهای خراسان بوده است . دکتر یزدانی بیان کرد : وقوع بلایای طبیعی سوای زلزله همواره خراسان رضوی را تهدید نموده است و خسارات جانی و مالی بسیاری نیز بر جای گذاشته است.

دکتر یزدانی گفت : متاسفانه استفاده بی رویه از منابع طبیعی ، تخریب جنگلها ، تجاوز به حریم بستر رودخانه ها ، عدم التزام به مسائل زیست محیطی ، بسیاری از مناطق را در برابر سیل آسیب پذیر کرده است و با توصیه به دهیاران و شوراهای بخش احمد آباد مبنی بر رعایت مسائل فوق نقش دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاها را در این خصوص بسبار مفید و ارزشمند خواند. وی با بیان اینکه در خراسان هر ده سال پنج مورد سیل ویرانگر و مهم و هر ده سال هفت مورد سیل تخریب گر و هر سال به طور متوسط سه سیل عادی و یک سیل متوسط به وقوع پیوسته است .

دکتر یزدانی گفت : بررسی های دوره آماری هفتاد ساله نشان میدهد ده درصد از سیل های بزرگ در استانهای خراسان اتفاق افتاده و در یک ارزیابی خسارات سیل در بین ۲۸ استان کشور در دوره آماری ۶۳ ساله که با میانگین ۹۶ رخداد در سال بوده است که استانهای خراسان با ۲۹۱ بار جریان سیل بیشترین تعداد وقوع سیل را داشته اند که به لحاظ تلفات جانی و مالی نیز بالاترین تلفات در این مقوله مربوط به استانهای خراسان بوده است . وی با بیان گستردگی و تنوع محیط طبیعی خراسان رضوی امکان وقوع بسیاری از بلایای طبیعی از قبیل : سیل ، سرمازدگی ، خشکسالی ، رعد و برق ، طوفان ، کویرزایی ،بیابان زایی ، هجوم آفات نباتی و دامی و را فراهم نموده است .

دکتر فیروز یزدانی با اشاره به اینکه خراسان رضوی باید هر لحظه برای مقابله با آثار ناشی از وقوع بلایای طبیعی آماده باشد نقش دهیاران را در آمادگی بسیار ارزنده توصیف نمود و به بند ۲۹ وظایف تفضیلی هیار و دهیاری جهت اداره و حفظ توسعه پایدار روستا بر اساس قانون شوراها در خصوص همکاری با واحدهای امداد رسانی در هنگام وقوع حوادث و سوانح غیر مترقبه و بلایای طبیعی و قبل از آن جهت آمادگی اشاره و تاکید نمودند. دکتر یزدانی با اشاره به شرایط و ترکیب جمعیتی بخش احمد آبادکه ۹۸درصد جمعیت این بخش در روستاها سکونت دارند ، لزوم توجه به توسعه روستاها بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری تاکید نمودند و ارائه خدمات امدادی و توسعه آموزشهای امدادی در راستای توسعه روستایی را ضروری دانست و ضمن تشکر از بخشدار محترم احمدآباد و دهیاران و اعضاء شوراهای روستا ، تشکیل خانه داوطلب و خانه جوان ، تقویت پایگاه امداد و نجات ملک آباد ،گسترش فرهنگ خود امدادی ، توسعه آموزشهای امدادو تشکیل تیم های امدادی در روستاهای بخش احمد آباد را جهت آمادگی هر چه بیشتر برای مقابله با حوادث طبیعی و غیر طبیعی از مهم ترین اقدامات و اهداف جمعیت هلال احمر مشهد در بخش احمد آباد توصیف کرد . در ادامه این مراسم آقای طاهری مسئول امدادو نجات جمعیت مشهد در خصوص مراحل اجرای این طرح مطالبی را بیان کردند.

 

 
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی