تاريخ: ۱۳۹۷ چهارشنبه ۵ دي ساعت ۱۲:۴۹ کد مطلب: 45244
 خانواده آماده در برابر حوادث منجر به تاب آوری جامعه می شود
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: مانورهای امدادی، جامعه را در برابر حوادث آماده می کند و در نهایت منجر به افزایش تاب آوری اجتماع در برابر حوادث و بلایای طبیعی می شود.
به گزارش روابط عمومی هلال احمر خراسان رضوی ، دکتر سید مجتبی احمدی روز چهارشنبه در حاشیه مانور 'روز ملی ایمنی در برابر زلزله' در دانشگاه فردوسی ، افزود: مانورهای امدادی در راستای ارتقای سطح تاب‌آوری جامعه درحوادث وبلایای طبیعی است ودانشجویان بعنوان قشر فرهیخته نقشی موثر دراین عرصه دارند
مدیر عامل هلال احمر خراسان رضوی گفت:فقر، شهرنشینی، فقدان توزیع عادلانه ثروت، شرایط اقلیمی و زوال محیط زیست همه موجب آسیب پذیری جوامع در برابر سوانح و حوادث می شوند بنابراین باید نظام خانواده در این زمینه تقویت شود.
وی ادامه داد: تجربه زلزله بم با خود درسهای فراوانی برای ما داشت که تلاش برای افزایش آمادگی خانوارها و جوامع محلی به چه میزان می تواند در کاهش تلفات و خسارت و نیز مدیریت بعد از حادثه موثر باشد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: فلات ایران پرحادثه و از نظر جغرافیایی در مسیر کمربندی زلزله آلپ و هیمالیا قرار دارد لذا اما نباید وقوع حوادث بزرگ منجر به تلفات سنگین در فواصل طولانی بیش از یک دهه در کشورمان زمانی برای فراموشی و غفلت از ضرورت آمادگی در برابر حوادث ایجاد کند.
وی به ثبت و وقوع 31 مورد از مجموع 41 بلای طبیعی شناخته شده در جهان، در ایران اشاره و بیان کرد: هم اینک رویکرد سازمان ملل در مواجهه و آمادگی در برابر حوادث و سوانح 'ایجاد جامعه تاب آور' است و به تبع این رویکرد ما نیز در افزایش آمادگی در برابر حوادث در این مسیر حرکت می کنیم.
دکتراحمدی افزود: بر همین اساس کمک به افزایش توانایی و آمادگی بیشتر در جواع محلی برای خوداتکایی در زمان وقوع حوادث و سوانح با هدف کاهش آمار تلفات و خسارات رویکرد اصلی در برنامه های آموزشی جمعیت هلال احمر است.
وی در ادامه به سومین سال اجرای 'طرح خادم' (خانواده آماده در برابر مخاطرات) در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: امسال 64 هزار خانوار زیر پوشش در سطح استان این طرح آموزشی قرار گرفتند. در سالهای گذشته 24 هزار خانواده این آموزشها را فراگرفته اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: در این چارچوب موضوعات مختلف به منظور افزایش توانمندی و نحوه مواجهه با حوادث قبل، حین و بعد از حادثه به خانواده های آموزش داده شده است.
وی گفت: ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی به خانواده ها موجب افزایش تاب آوری آنان در برابر حوادث می شود و توسعه این آموزشها اصل اساسی در افزایش تاب آوری جامعه در سطح کلان است.
ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی