در این جشنواره که با هدف معرفی غذاهای سالم به مصرف کنندگان برگزار شد، غذاهای بیش از ۷۰ دانشجوی شرکت کننده به نمایش در آمد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر تربت جام
محصولات غذایی سالم که میبایست بخش عمده سبد غذایی خانوادهها را تشکیل دهند در این جشنواره از جایگاه خاص و ویژهای برخوردار بوده و زیبنده آن است تا به صورت ویژهای به آنها توجه شود و این جشنواره این امکان را فراهم ساخت.
این جشنواره از سوی دانشجویان به نحو مطلوب استقبال شد و توانست جایگاه در خور شان خود راپیدا کند
علی کاظمی رئیس جمعیت هلال احمر تربت جام گفت؛
هدف از برگزاری این جشنواره با توجه به رایج شدن غذاهای آماده و صنعتی و مضرات آنها ، ترویج غذا های سنتی و سالم بین دانشجویان و خانواده آنها می باشد.
در این مراسم که به مناسبت هفته هلال احمر برگزار شده بود علاوه بر دانشجویان ، نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر اسداللهی ،فرماندار محترم جناب آقای علی رستمی ،شهردار محترم جناب آقای بدری احمدی و مسئولین دانشگاه نیز حضور داشتند که در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا شد .