پربیننده‌ترین ها
گفتگو
بازدید سرزده فرماندار شهرستان از جمعیت هلال احمر تربت جام
فرماندار شهرستان از جمعیت هلال احمر تربت جام بازدید کرد
۱۴۰۰/۶/۲۹

مانور پدافند غیر عامل با همکاری دستگاه های اجرایی برگزار گردید.
همزمان با هفته پدافند غیر عامل مانور با محوریت حملات موشکی در دبیرستان مهدی زاده شهرستان تربت جام برگزار گردید
۱۳۹۶/۸/۱۳

جلسه شورای اداری شهرستان
گزارش رئیس جمعیت هلال احمر در جلسه شورای اداری شهرستان تربت جام
۱۳۹۵/۱/۷

گفتگو با احمد شامی نجاتگر پایگاه امداد جاده ای صالح آباد تربت جام
کاراته کار ، نوازنده و امدادگر ! شاید باور پذیر نباشد اما احمد شامی نجاتگر 36 ساله پایگاه امداد جاده ای تربت جام در همه این کارها دستی بر آتش دارد او که دو دختر 5 ساله و 6 ماهه دارد از خاطرات و تجربیاتش با ما می گوید و معتقد است که موسیقی ، امداد و ورزش نه تنها از هم جدا نیستند که مکمل یکدیگر نیز هستند .
۱۳۹۳/۱۰/۲۳

اموزش 550 نفر از روستاییان شهرستان تربت جام
در راستای طرح امدادیار روستا جمعیت هلال احمر تربت جام توانست از سهمیه ابلاغی استان عبور کند
۱۳۹۳/۹/۱۳
اوقات شرعی

تاريخ: ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير ساعت ۱۳:۳۰ کد مطلب: 65460
 اجرای طرح یاس در شهرستان تربت جام و صالح آباد

رییس جمعیت هلال احمر تربت جام از اجرای طرح یاس ( یاران آسیب ستیز ) خبرداد و گفت: این طرح بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف پذیرش مسوولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی اجرا می‌شود.

سعید شیری در گفت و گو با روابط عمومی جمعیت هلال احمر تربت جام افزود: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های فعالیت‌های عام المنفعه و بشردوستانه جمعیت هلال احمر محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جمعیت هلال احمر با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) طرح یاس ( یاران آسیب ستیز ) را طراحی کرده که در آن نیروی انسانی، مدجویان کمیته امداد هستند که به عنوان مسوولان و رابطان خانه‌های هلال در حاشیه شهرها، سازماندهی و آموزش در حوزه ترویج آموزش های همگانی، امدادی، اجرای طرح پیشگیرانه آسیب‌های اجتماعی و تشکیل تیم‌های مورد نیاز در زمان وقوع حوادث به کارگیری می‌شوند.

رییس هلال احمر تربت جام گفت: با بهره گیری از ظرفیت های مهم کمیته امداد امام خمینی(ره) می توانیم بخش قابل ملاحظه ای از اثرات مخرب حاشیه نشینی و سایر آسیب‌های اجتماعی را به مرور حل و مرتفع کنیم.

شیری یادآوری کرد: در این اقدام مشترک زنان و دختران تحت حمایت کمیته امداد در خصوص شیوه های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط هلال احمر از آموزش‌های مورد نیاز بهره مند می‌شوند که از ظرفیت آنها در خانه‌های هلال استفاده خواهد شد.

وی اظهار داشت: این افراد بهره مند از آموزش‌های هلال احمر در صورت بروز بحران می توانند خود، خانواده و اعضای محله را از بحران نجات دهند که در طرح یاس با ارائه آموزش های اجتماع محور فرد توان انجام کار مشارکتی را پیدا می کند که منجر به ایجاد هماهنگی و افزایش تاب آوری در ابعاد محلی می شود.

وی گفت: با ارائه آموزش برای دختران و بانوان مدد جو و تعامل آنها با هلال احمر در روند عمومی توانمند سازی اجتماعی، ارتباطی، آموزشی و فرهنگی آنها نیز موثر خواهد شد.

شیری، ارتقای عزت نفس و پذیرش مسئولیت اجتماعی در بین مخاطبان و توانمند سازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصه ها و فعالیت های اجتماعی، ایجاد انگیزه در زمینه امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح، ترویج خود امدادی و دگر امدادی را از اهداف اجرای طرح یاس(یاران آسیب ستیز) برشمرد.

به گفته ایشان، ارتقای سطح دانش و مهارت مخاطبان در خصوص امداد و کمک های اولیه و آشنایی با حوادث و سوانح و نحوه مقابله با آن از دیگر هدف های اجرای این طرح به شمار می رود.

شیری اضافه کرد: این طرح در تربت جام و صالح آباد تاکنون اجرا گردید است.

ارسال به دوستان  نسخه چاپی


نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی